LukášCBR Vloženo 22. Červen 2017 Sdílet Vloženo 22. Červen 2017 Slováci jedni. Nechcou pochopit, ze jednotna unie je prece vicerychlostni. Pakaz jedna, vcetne Cechu. Ono hold malokomu se chce delat 12ky, vcetne prescasu, za cca 18 čistého. Pro Němce jsme a budem montážní póvl. Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maverick1 Vloženo 22. Červen 2017 Sdílet Vloženo 22. Červen 2017 (editace) před 2 hodinami, Jojo91 napsal: Hosi vypada to, ze bude problem s dodanim prevodovek ... v Bratislave ve VW "štrajkuji" tak, ze vyroba je pozastavena a bude problem s dodavkami ... Tvl nestraš! Moja jde do výroby někdy tento týden. Třeba, snad, už je vyrobená A týká se to manuálů i DSG? Já mám manuál. Editováno: 22. Červen 2017, autor: maverick1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo91 Vloženo 23. Červen 2017 Sdílet Vloženo 23. Červen 2017 (editace) Netusim jestli i DSG ... tady mas vic infa http://sk.volkswagen.sk/sk/models/vyrobie_prevodoviek/vyroba_prevodoviek.html Edit: Tak asi jenom manualni tam delaji ... Snad me to nepostihne, bo me uz fakt je*ne, uz i tak cekam 7-11 tydnu + 6 tydnu na 1.4 TSI 110kw a jeste kvuli prevodovce si budu muset pockat ne?! ..... Editováno: 23. Červen 2017, autor: Jojo91 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 23. Červen 2017 Sdílet Vloženo 23. Červen 2017 Jéžiš, nestrašte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 23. Červen 2017 Sdílet Vloženo 23. Červen 2017 před 15 hodinami, LukášCBR napsal: Ono hold malokomu se chce delat 12ky, vcetne prescasu, za cca 18 čistého. A kdo je nutí? Na práci, kterou dělají, jim stačí dokončená základní škola v pralese... někteří lidé si neuvědomují, že jsou jednoduše nahraditelní. 2 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 23. Červen 2017 Sdílet Vloženo 23. Červen 2017 Ano, je hrozné, že chudáci lidé tam musí pracovat za „nepřijatelných“ podmínek, nemají za svou práci adekvátně zaplaceno a ohrožují slovenské HDP (což zaměstnance a odboráře nezajímá, protože jdou přes mrtvoly). Vždy je pouze o tom, že si stěžují zaměstnanci, kteří za určitých podmínek podepsali smlouvy. Dá se to krásně přirovnat k nedávné kauze Albert v ČR. Lidé si stěžovali, že dostávají za svou práci málo peněz... nutil je snad někdo takové podmínky podepsat? Máme demokracii a pokud se smlouva komukoli nelíbí, má možnost odmítnout její podepsání a odmítnout nabízenou pozici. Věc se má tak, že samozřejmě nejvíce prskají zaměstnanci, kteří budou mít vždy málo - stačí se podívat na kolínské TPCA, kde se člověk dostane za dva roky na slušné peníze, ale stále je to těm lidem málo. Je tedy úplně jedno, zda těm lidem ve fabrice přidá VW několik procent k platu, protože stále se bude plno lidí zlobit, že to nebylo o X % více. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Červen 2017 Sdílet Vloženo 23. Červen 2017 hlavně média, noviny blesk, televize apod vysílají ve zprávách, jak všude zvyšují platy, tak si každý tenhle zaměstnanec myslí, že má "malou vejplatu" 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 25. Červen 2017 Sdílet Vloženo 25. Červen 2017 v kalendarnich tydnech 27. - 29., probiha celozavodni odstavka v Boleslavi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo91 Vloženo 25. Červen 2017 Sdílet Vloženo 25. Červen 2017 A stavka ve VW v Bratislave je aktualne u konce, zitra supajdy do prace :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 25. Červen 2017 Sdílet Vloženo 25. Červen 2017 Takze to nejspise proto je ten duvod nevyroby na slovensku https://www.novinky.cz/ekonomika/441811-uspech-stavkujicich-na-slovensku-volkswagen-zvysi-mzdy-na-vice-nez-51-tisic.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 26. Červen 2017 Sdílet Vloženo 26. Červen 2017 Co ten cernej intros pro L&K, bude, nebude? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 27. Červen 2017 Sdílet Vloženo 27. Červen 2017 Vyrobeno 6 milionů ks Octavie: 170627_Milnik pro srdce znacky - Vyrobena sestimilionta SKODA OCTAVIA.pdf 170627_INFOGRAFIKA - 6 milionu vozu SKODA OCTAVIA.pdf 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 27. Červen 2017 Sdílet Vloženo 27. Červen 2017 (editace) Ja hnedy mam a nevadi mi (prijde mi i tmavsi nez ma napr. S3), nicmene mne zajimalo jak to tedy bude ohledne toho cerneho, ten bych asi uvital vice Kazdopadne se divim ze nemas LEDky v celem aute.. udajne pokud auto ma ambientni osvetleni, tak ma vsude LED.. Editováno: 27. Červen 2017, autor: M_ike Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 27. Červen 2017 Sdílet Vloženo 27. Červen 2017 @M_ike Hele to tak nebude. Kolega má style s ambientním a má všude žárovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 27. Červen 2017 Sdílet Vloženo 27. Červen 2017 Bohužel v interiéru i v RSu klasické žárovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maverick1 Vloženo 28. Červen 2017 Sdílet Vloženo 28. Červen 2017 Tak potvrzuji, že stávka v Blavě měla vliv na výrobu. Moje auto mělo být vyrobeno minulý týden, no kvůli stávce = nedostupnosti převodovek, nebylo. Místo toho bylo vyrobeno dnes. Takže zpoždění výroby 1 týden... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 29. Červen 2017 Sdílet Vloženo 29. Červen 2017 Gratulace...teď ještě vydržet to nejhorší - překlenout dobu, než si ho odvezeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo91 Vloženo 29. Červen 2017 Sdílet Vloženo 29. Červen 2017 před 11 hodinami, maverick1 napsal: Tak potvrzuji, že stávka v Blavě měla vliv na výrobu. Moje auto mělo být vyrobeno minulý týden, no kvůli stávce = nedostupnosti převodovek, nebylo. Místo toho bylo vyrobeno dnes. Takže zpoždění výroby 1 týden... Hmmm, paraaada .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiefs Vloženo 30. Červen 2017 Sdílet Vloženo 30. Červen 2017 Zdravím Vás pánové, mám dotaz. Dne 2.5.2017 jsem podepsal u jednoho prodejce závaznou objednávku na vůz OIII FL comb. 1.4TSI style+, při podpisu mi byl sdělen orientační termín dodání 25.-27. KT, na vůz jsem čekal a dne 28.6. (26.KT) jsem prodejci volal jak to s dodáním vozu vypadá. Ten mi jen sdělil, že vůz je zaplánovaný do výroby na 35.KT. Prodejce mi ani nesdělil důvod takového posunutí výroby. Jediné vyjádření bylo v odpovědi na můj mail s dotazem na důvod zpoždění a to, že při zaslání cenové nabídky zcela jiné konfigurace mi přislíbil dodání vozu do cca. 3 měsíců od závazného objednání a 35.KT je tedy v souladu se slibem, neměl jsem ani chuť na něco takového reagovat. A proto se ptám, je toto chování prodejce normální? Neměl by mě prodejce informovat dopředu o zpoždění výroby o 8. týdnů a také mi sdělit důvod takového posunu? Přijde mi dle jeho chování, že do slotu výroby dal místo mě nějakou „tlačenku“, je to možné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 30. Červen 2017 Sdílet Vloženo 30. Červen 2017 Dneska je všechno možné a to nejenom v Rusku. Je to o lidech, takže když je na špatném místě ve špatnou dobu špatný člověk, problém je na světě. Mezi slušnýma lidma by se to nestalo, ale pitomci a ještě k tomu arogantní, kteří mají svoje jisté = to je nejhorší možnost. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 30. Červen 2017 Sdílet Vloženo 30. Červen 2017 chiefs: obecne byl problem s dodavkami motoru 1.4tsi (btw. tento motor v koncernu pouziva 24 modelů aut) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo91 Vloženo 30. Červen 2017 Sdílet Vloženo 30. Červen 2017 před 7 hodinami, chiefs napsal: Zdravím Vás pánové, mám dotaz. Dne 2.5.2017 jsem podepsal u jednoho prodejce závaznou objednávku na vůz OIII FL comb. 1.4TSI style+, při podpisu mi byl sdělen orientační termín dodání 25.-27. KT, na vůz jsem čekal a dne 28.6. (26.KT) jsem prodejci volal jak to s dodáním vozu vypadá. Ten mi jen sdělil, že vůz je zaplánovaný do výroby na 35.KT. Prodejce mi ani nesdělil důvod takového posunutí výroby. Jediné vyjádření bylo v odpovědi na můj mail s dotazem na důvod zpoždění a to, že při zaslání cenové nabídky zcela jiné konfigurace mi přislíbil dodání vozu do cca. 3 měsíců od závazného objednání a 35.KT je tedy v souladu se slibem, neměl jsem ani chuť na něco takového reagovat. A proto se ptám, je toto chování prodejce normální? Neměl by mě prodejce informovat dopředu o zpoždění výroby o 8. týdnů a také mi sdělit důvod takového posunu? Přijde mi dle jeho chování, že do slotu výroby dal místo mě nějakou „tlačenku“, je to možné? Mne, tvrdil prodejce dne 10.5. pri objednani, ze cekacka 7-11 tydnu + 6 tydnu 1.4 TSI 110kw, schvalne dneska mam cestu kolem prodejce, tak se zajdu zeptat, jak je na tom moje "šmoulinka" .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo91 Vloženo 30. Červen 2017 Sdílet Vloženo 30. Červen 2017 chiefs: Tak jsem volal a aktualni je 33. tyden vyroby ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. Červen 2017 Sdílet Vloženo 30. Červen 2017 V USA uz by meli zalobu na krku. I kdyz tam se vetsinou na auta neceka. Tam se kupuji skladovky. Hlavne kdyby clovek vcas objednavku zrusil, prisel by o zalohu ani by nemrknul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 30. Červen 2017 Sdílet Vloženo 30. Červen 2017 Osram ledriving premium nemaji chybu v zadnym provedeni [emoji4] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.