Přejít na obsah

Možnosti kódování u OIII


Pawouk

Doporučené příspěvky

Ahoj mám dotaz, kamarád si nechával dodělat corner light světla (kódování mlhovek) a teď když je po ránu tma tak se přišlo na to, že po zapnutí světel se rozsvítí dálková světla a nejdou ztlumit. Auto je O3 2016 bez automatického rozsvěcení světel, světla jsou obyč. halogeny. Jak nakódovat, aby se po zapnutí světel rozsvítili správně světla podle nastavení páčky tlumená/dálková? 

 

Když jsme našli návod na corner light tak jsme schopni vypnout funkce mlhovek atd. Ale nevím kde hledat to zapnutí dálkových světel

Editováno: , autor: KnightT
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Samozřejmě, ideálně i stejný MR, popřípadě ten co to dělal by měl mít LOG z úpravy (ale to asi zde padá). Popřípadě ŠA by za úplatu měla být schopná vrátit kódovani jednotek do továrního stavu a následně nakódovat to co uživatel požaduje, ale správně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 1 hodinou, ExecutedDonut napsal:

nejenom je ok ale taky má stejný typ světel, trochu mi tu chybí informace jestli je to předfacelift (paraboly, halogeny) nebo facelift (paraboly, biled)


Já čtu: "... Auto je O3 2016 bez automatického rozsvěcení světel, světla jsou obyč. halogeny. ..."

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ExecutedDonut: Děkuju moc za 4 screeny podle kterých se našla chyba a teď O3 svítí tak jak má. Bylo to špatně nastaveno u dálkových světel 8 a 9 v kanálu Lichtfunktion B8 byli nastaveny tlumená světla a mělo být Lichthupe generell to samé pak pro pravé světlo kanál Lichtfunktion B9.

 

Ještě jednou moc děkuju

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Potřeboval bych poradit s hodnotou bajtu 25 dlouhého kódování u aktivace HHC rozjezdu do kopce, jednotka 3, ABS. Asistenta jsem si aktivoval a funguje bez problémů, ale funguje ať zadám hodnotu 23 nebo 63, není v tom rozdíl, ale nějaký rozdíl tam musí být, jedna hodnota z těchto dvou je správná, potřeboval bych zjistit která. Našel jsem dvě varianty hodnoty na bajtu 25, může být hodnota v dlouhém kódování 23 nebo 63.  A teď jaká ta hodnota tam má být správně? Někde jsem se dočetl, že pokud je hdnota 20, tak má být 23, pokud byla hodnota 60, tak má být 63, je to tak správně? Jaký je teda rozdíl mezi hodnotou 23 a 63? Co jsem se dopátral tak je rozdíl v aktivací bitu 6 v bajtu 25. Co tento tento bit (6) nastavuje - znamená? nafta, bezín, tažné zařízení, adaptivní tempomat, .....? Dál bych chtěl poprosit, jestli by jste napsali jakou máte hodnotu pokud máte HHC z výroby, s tím že by jste napsali: Mám hodnotu 23, benzín, manuál převodovku. Nebo třeba mám 63, nafta, manuální převodovka, tažné, adptivní tempomat.

Editováno: , autor: ales-r
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@ExecutedDonut moc děkuji za tabulku. Jestli jsem tabulku dobře pochopil, tak pro nastavení rozjezdu do kopce (HHC), je správná hodnota kódování pro 1,4 tsi s manuální převodovkou, bit 23, na byte 25. Pokud bych měl automatickou převodovku tak by byla správná hodnota bit 21, na byte 25. Takže mám kódování správně, ještě jednou děkuji.

Editováno: , autor: ales-r
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...