Pawouk Vloženo 22. Září 2020 Sdílet Vloženo 22. Září 2020 Aha, takže desktop, Firefox 81 a darkmode funkční. Takže to bere i nastavení W10? Tím líp, mně tmavý režim vyhovuje. ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 22. Září 2020 Autor Sdílet Vloženo 22. Září 2020 Presne tak. Podporuji to windows, android i mac os s ios 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libac Vloženo 22. Září 2020 Sdílet Vloženo 22. Září 2020 (editace) Super díky 😉 Editováno: 27. Září 2020, autor: Libac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 22. Září 2020 Sdílet Vloženo 22. Září 2020 Na Androide 10 v Chrome funguje tmavy mod, diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 22. Září 2020 Sdílet Vloženo 22. Září 2020 Ubuntu též funkční (y) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 23. Září 2020 Sdílet Vloženo 23. Září 2020 Aj Opera v Androide funguje. Notebook este netestovany, tusim mi vcera nabehol svetly. Musim pozriet nastavenia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 23. Září 2020 Sdílet Vloženo 23. Září 2020 asi jsem lama, ale jak nastavím darkmode na PC (Chrome 85)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 23. Září 2020 Sdílet Vloženo 23. Září 2020 @Malta ak máš Win10, musíš ísť Nastavenia - Prispôsobenie - Farby - Vybrať Farby - zvoliť Tmavé - avšak pozor, celý Windows sa ti zmení na tmavý. Win7 to asi nepodporuje.... Ubuntu poradí @Martab ;) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 23. Září 2020 Sdílet Vloženo 23. Září 2020 aha, toho jsem se bál ... myslel jsem že to bude mít přímo šh, jak to bylo v minulosti, že byly možnosti vzhledu přímo tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 23. Září 2020 Sdílet Vloženo 23. Září 2020 Windows 10: https://www.cnet.com/how-to/windows-10-dark-mode-is-here-turn-it-on-now/ Ubuntu: https://www.howtogeek.com/669755/how-to-enable-dark-mode-on-ubuntu-20.04-lts/ Windows 7 a starší to bohužel neumí. Ale mělo by to jít nastavit přímo v Chrome, mělo by to být buď po zadání do adresního řásku: chrome://flags nebo v nastavení https://support.google.com/chrome/answer/9275525?co=GENIE.Platform%3DAndroid&hl=cs 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 23. Září 2020 Sdílet Vloženo 23. Září 2020 Potvrdzujem funkčnosť tmavej témy na Windows 7 + Chrome cez vyššie spomínaný postup. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 23. Září 2020 Autor Sdílet Vloženo 23. Září 2020 Pripadne nastaveni v MacOS "Predvolby systemu > Obecne" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 24. Září 2020 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2020 Zítra 25.9 od 7 hodin plánujeme odstávku fóra z důvodu převodu na novější server. Nevím jak dlouho to bude trvat ale předpokládám že cca 2 hodinky bude fórum nedostupné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 25. Září 2020 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2020 Převod je hotový, když narazíte na chyby nebo zlepšení, dejte vědět... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 25. Září 2020 Sdílet Vloženo 25. Září 2020 chybí tlačítka pro editaci a citaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 25. Září 2020 Sdílet Vloženo 25. Září 2020 oprava, citace tam je, editace není (ale mám pocit, že jsem tam míval ještě jedno tlačítko, jen si nemohu vybavit jaké) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 25. Září 2020 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2020 Vice moznosti se presunuli do tecek v pravo nahore. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 25. Září 2020 Sdílet Vloženo 25. Září 2020 má pravdu náčelník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 26. Září 2020 Sdílet Vloženo 26. Září 2020 To @PTiCA Co jsou to prosím tě ty "albumy"? (správně se píše "alba") 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 26. Září 2020 Sdílet Vloženo 26. Září 2020 (editace) V 22. 9. 2020 na 19:19, PTiCA napsal: Pridal jsem podporu pro darkmode. Aktualne se darkmode aktivuje podle nastaveni zarizeni. Pokud narazite na nejaky problem s zobrazenim nebo barvama, tak dejte vedet... Já mám problém, Win10 s aktivovaným tmavým režimem, prohlížeč Edge (nastavena volba tématu dle systému, ale i tmavé téma zobrazuje stejně): Je to hrůza, ty bílé plochy po stranách diskuze. Co s tím? Když kliknu do oblasti bílé barvy, otevře to další záložku s reklamou. Žádný blokovač reklamy nainstalovaný nemám, tak nevím, proč to místo reklamy zobrazuje jen bílou barvu. Editováno: 26. Září 2020, autor: osobne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Září 2020 Sdílet Vloženo 26. Září 2020 Ve stejné konfiguraci ( Win10 s aktivovaným tmavým režimem, prohlížeč Edge) se to u mě neprojevuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 26. Září 2020 Sdílet Vloženo 26. Září 2020 (editace) Už jsem v prohlížeči vymazal i všechny dočasné soubory, historii a cokies, nepomohlo to. Na jiných webech to mám OK. Editováno: 26. Září 2020, autor: osobne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 26. Září 2020 Sdílet Vloženo 26. Září 2020 ak niekto v tmavom rezime vlozi skopirovany text , objavi sa obcas biele pozadie no aj biele pismo. niekedy je to pismo ok, inokedy sa neda citat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 26. Září 2020 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2020 před 7 hodinami, _Denis_ napsal: To @PTiCA Co jsou to prosím tě ty "albumy"? (správně se píše "alba") Fixnuto. Snad vsude před 6 hodinami, osobne napsal: Já mám problém, Win10 s aktivovaným tmavým režimem, prohlížeč Edge (nastavena volba tématu dle systému, ale i tmavé téma zobrazuje stejně): Je to hrůza, ty bílé plochy po stranách diskuze. Co s tím? Když kliknu do oblasti bílé barvy, otevře to další záložku s reklamou. Žádný blokovač reklamy nainstalovaný nemám, tak nevím, proč to místo reklamy zobrazuje jen bílou barvu. To vypada ze se nenacetl obrazek pro reklamu. Mohl bych nastavit jinou barvu ale tim bych mohl omezit zobrazeni reklamy. Neni lepsi si koupit clenstvi za 100,-/rok a mit forum bez reklam? před 5 hodinami, wirer napsal: ak niekto v tmavom rezime vlozi skopirovany text , objavi sa obcas biele pozadie no aj biele pismo. niekedy je to pismo ok, inokedy sa neda citat Pokud nekdo v editaci oznaci text jinou barvou nejsem schopen efektivne tyto veci resit. To je bohuzel nevyhoda darkmodu... 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 26. Září 2020 Sdílet Vloženo 26. Září 2020 (editace) Kdyby byl podporován tapatalk, tak sem nelezu přes prohlížeč vůbec. Raději reklamy, než platit 100 Kč. No smířím se s bílou plochou místo reklamy asi. Editováno: 26. Září 2020, autor: osobne 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.