MichalRr Vloženo 16. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2016 Ahoj, jezdil jsem dnes s SIII co má kolega a všiml jsem si, že mu klepe zadní náprava úplně stejně jako na mojí OIII, kde to vyřešila výměna tlumičů.(Ofiko TPI od ŠA) Máte někdo podobný problém? Jedná se o SIII kombi 1,4Tsi Ambition. Váhám, že bych mu s tím zajel na reklamaci. Dík všem za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
signoflife Vloženo 16. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2016 (editace) Já to řešil také a údajně to nebyl tlumič, ale cosi, co o nápravu bouchalo. Prý nějaký kus plechu. Minulý pátek to odstranili, o víkendu to vypadalo dobře (nejezdil jsem...:-)) a v pondělí se to projevilo znovu. Už jsem zaúkoloval servis, aby to řešili dále. A protože jsem byl i kvůli dalším věcem hnusný a poslal jejich řešení závad výše, tak mi přivezou náhradní auto domů, moje si odvezou, snad i opraví a zase si přijedou auta vyměnit. Akorát nechápu, proč nemohou normálně a bez bugru fungovat napoprvé. Editováno: 16. Prosinec 2016, autor: signoflife oprava 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
signoflife Vloženo 25. leden 2017 Sdílet Vloženo 25. leden 2017 1. servis to nevyřešil a druhý také ne. Vyzkoušeli prý předváděcí supy, co mají v prodejně a dělá to všem. Takže to uzavřeli, že je auto v cajku. Paradoxní je, když jedu v o rok starším golfu s jednoduchou nápravou, tak je to pro mne balzám. A i ta jejich OIII s tyčí z roku 2014, co mi dali jako náhradní, nedělala takový kravál. Tak mi to docela sštve a nevím, co dál. A pavouka ze světla taky nevyndali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 26. leden 2017 Sdílet Vloženo 26. leden 2017 Jak nevyndali? To jako je soucasti vybavy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
signoflife Vloženo 26. leden 2017 Sdílet Vloženo 26. leden 2017 (editace) Prý vyměnit světlo - za svý. Hodlám to řešit přímo se škodovkou, tohle je opravdu opruz. Editováno: 26. leden 2017, autor: signoflife Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. leden 2017 Sdílet Vloženo 26. leden 2017 No, koukám, že vlezu úplně všude. Nicméně světlo sem jaksi nepatří... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
signoflife Vloženo 26. leden 2017 Sdílet Vloženo 26. leden 2017 Máš pravdu. Ale tady to tak prirozene vyplynulo. Bylo mi jasný, že neuniknu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 27. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2017 Tak to klepání je zajímavé a to to opravdu nikdo jiný nepozoruje? U OIII ze mě dělali 3 roky idiota, že si vymýšlím, pak přišlo TPI od Škody a bylo opraveno. Už mě tenhle přístup nebaví a docela se děsím, že kdyby náhodou byl Sup místo OIII, tak zase budu poslouchat tenhle zvuk. To je přesně z toho jak furt Škodovka drtí dodavatele o co nejnížší ceny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
signoflife Vloženo 27. leden 2017 Sdílet Vloženo 27. leden 2017 Oni to zpozorovali, v obou servisech. V jednom řekli, že to dělá nějaký plech a údajně to odstranili (snad jen cestou domů to bylo v pořádku) a v ruhém řekli, že to dělají i jejich předváděcí auta a že to je pro ně normální. Posílám doporučenou stížnost do škodovky a budu požadovat řešení po nich. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simmir Vloženo 21. Únor 2017 Sdílet Vloženo 21. Únor 2017 Ahoj tak mám cca měsíc Superb Combi 2,0TDI a pozoruji od zadní nápravy lehce občas tuknutí víc než bych čekal....Jinak auto sedí na vozovce v pohodě, předek bych řekl že v pohodě ale odzadu jsem lehce v rozpacích? Nemám také DCC...Fakt je že jsem asi trošku náročnější na různé cizí zvuky v autě:-) Každopádně měl jsem před tím Superb combi a ten měl dle mého názoru podvozek lehce kultivovanější byt si myslím že Škodovky jsou všeobecně tvrdší podvozkově...Máme doma i Rapida 2 roky starého také je tvrdší ale zvuků bych řekl že vydá od podvozku méně...Mohu požádat o názor ostatních bez DCC podvozkářů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
signoflife Vloženo 16. Únor 2018 Sdílet Vloženo 16. Únor 2018 Jednoznačně musím potvrdit, že Tvoje auto jede lépe. Jestli je to jen vliv pneumatik, nevím. Hned jak jsem přejel přejezd po návratu do svého auta, byl zvukový projev jasně zřetelnější. Nevím, jestli se mi bude chtít tam zkusit 16" kola z Golfa, ale asi by to stálo za to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ghost7 Vloženo 16. Únor 2018 Sdílet Vloženo 16. Únor 2018 Taky pozoruju klepání od zadní nápravy (bez DCC). Je to takovej tupější plechovej zvuk na drobnějších nerovnostech. Dělá mi to jen za studena, po nějaké době jízdy to přestane. Najeto jen 25K, ta kvalita je fakt bídná. Až se mi to podaří natočit, budu to řešit v servisu spolu s ostatníma závadama co mám na seznamu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brdac1 Vloženo 17. Únor 2018 Sdílet Vloženo 17. Únor 2018 V 16. 2. 2018 na 19:49, ghost7 napsal: Taky pozoruju klepání od zadní nápravy (bez DCC). Je to takovej tupější plechovej zvuk na drobnějších nerovnostech. Dělá mi to jen za studena, po nějaké době jízdy to přestane. Najeto jen 25K, ta kvalita je fakt bídná. Až se mi to podaří natočit, budu to řešit v servisu spolu s ostatníma závadama co mám na seznamu. Mám také SIII bez DCC najeto 24000km a také klepe. V servisu již měnili zadní tlumiče ve 22000km. Chvilku to dělalo dobrotu ale opravdu jen chvíli. Zvuk se ozývá ze zadní pravé strany. Pod autem nic není co by mohlo klepat..... veškeré věci z kufru jsem již měl pryč a stále stejné cvakání . Jedině mě již napadá jestli něco nebouchá od svodu palivové nádrže. Auto je v záruce tak to zkusím ještě jednou poptat v servisu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greeg Vloženo 19. Únor 2018 Sdílet Vloženo 19. Únor 2018 zkontrolujte ještě zadní část interiéru. Mně klepal takový plastový kolík zasunutý do karoserie je to uchycení toho dílu sedačky co je mezi zadním opěradlem a dveřmi. Doporučuji do něj zabouchata zahýbat s tím jestli to neklepe - když tak na každé starně zafixovat. Jak to klepe o karoserii tak to zní jak kdyby to bylo od nápravy. Taky můžete zkusit sklopit zadní sedačky jestli to bude pořád dělat. V těch taky někde něco klepe ale už jsem nezjišťoval co... možná ten zámek ale nevím ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 19. Únor 2018 Sdílet Vloženo 19. Únor 2018 Greegu fotni ten kolík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 25. Únor 2018 Sdílet Vloženo 25. Únor 2018 Je nějaká série, která má vadu přímo na zadní nápravě v uložení. Byl u mě jeden člen fóra, který to taky řeší a to auto se doslova kymácí ze strany na stranu, když se opřete o střechu. Dle mého něco musí být na podvozku. V autě se stačí když se někdo víc pohne a hned se rozkymácí, jako kdyby nestálo na všech 4 kolech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ghost7 Vloženo 10. Březen 2018 Sdílet Vloženo 10. Březen 2018 Minulý týden mi na tohle téma měnili oba zadní tlumiče. Technici zapomněli v autě vytisknuté TPI, které se toho týká. Je tam popsáno, že výrobce tlumičů v nějaké sérii přehodil ve výrobě nějakou pružinku. Po výměně je to zatím dobrý. V 19. 2. 2018 na 9:14, Greeg napsal: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Březen 2018 Sdílet Vloženo 10. Březen 2018 Můžeš to TPI naskenovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ghost7 Vloženo 10. Březen 2018 Sdílet Vloženo 10. Březen 2018 V pondělí to sem dám, mám to v práci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ghost7 Vloženo 12. Březen 2018 Sdílet Vloženo 12. Březen 2018 Tady to je. DOC120318.pdf 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 12. Březen 2018 Sdílet Vloženo 12. Březen 2018 (editace) A to jako plati i pro vozy vyrabene od začátku vyroby, tj. 2015? Editováno: 12. Březen 2018, autor: Martin Bednář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ghost7 Vloženo 12. Březen 2018 Sdílet Vloženo 12. Březen 2018 (editace) To neznamená, že všechna auta vyrobená do KT31/2017 mají vadné tlumiče. Dodavatel tlumičů ve výrobě asi dostatečně nezajistil výrobní postup, kterým by omezil chybovost pri montáži zmíněných pružinek. Některé tlumiče tak asi opustily výrobu s touto chybou. Editováno: 12. Březen 2018, autor: ghost7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKV Vloženo 17. Březen 2018 Sdílet Vloženo 17. Březen 2018 To klepání slyším od začátku,pořád něco hledám v kufru, hýbu se zadními sedačkami,pásy a všechno možné;)Vždycky se to zase ozve.Jen jsem si nevšiml,že by to bylo jen při nižší teplotě, slyším to při pomalém jízdě, třeba po kostkach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 17. Březen 2018 Sdílet Vloženo 17. Březen 2018 (editace) Já s DCC mám to samé jak píše PetrKV. Stačí jet 10 km/h po panelce možná i méně, slyšet to je... Taky jsem hledal, kde je co uvolněné. To klepání na nerovné vozovce jako je na youtube od silentbloků to rozhodně není. tam je to až moc. Tohle je něco, jako by visel kabel a sem tam ťuknul do karoserie. Editováno: 18. Březen 2018, autor: tomson1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik 1 Vloženo 5. Květen 2018 Sdílet Vloženo 5. Květen 2018 V 12. 3. 2018 na 21:50, ghost7 napsal: To neznamená, že všechna auta vyrobená do KT31/2017 mají vadné tlumiče. Dodavatel tlumičů ve výrobě asi dostatečně nezajistil výrobní postup, kterým by omezil chybovost pri montáži zmíněných pružinek. Některé tlumiče tak asi opustily výrobu s touto chybou. Díky moc za toto téma,koupil jsem superb combi 4/2017 a klepe mi taky zadní náprava už jsem to reklamoval a odpalkovali mě u inter porsche auto bývalý auto Heller ostrava vytisknu si to a jdu jim to omlátit o hlavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.