Dixik2 Vloženo 15. Duben 2020 Sdílet Vloženo 15. Duben 2020 https://www.autorevue.cz/tlacitko-misto-paky-jak-funguje-elektricka-brzda-a-jake-ma-nevyhody 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 15. Duben 2020 Sdílet Vloženo 15. Duben 2020 OK tím pádem můžu zapomenout na tažení na laně, ale jinak asi ok. Jak to maj moderní škodovky s kotoučovkama vzadu a mech. brzdou? Lanka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 15. Duben 2020 Sdílet Vloženo 15. Duben 2020 Ano, lanka 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 15. Duben 2020 Sdílet Vloženo 15. Duben 2020 zospodu je to pekne zakrytované Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 15. Duben 2020 Sdílet Vloženo 15. Duben 2020 eReso na reálných fotkách - bude to vypadat pěkně, třeba modrá Race. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 15. Duben 2020 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2020 Nevím, zezadu na mě až příliš hranaté, zepředu zase nárazník až příliš nízký. Ale 100 lidí, 100 chutí. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 16. Duben 2020 Sdílet Vloženo 16. Duben 2020 https://m.autorevue.cz/skoda-ukazala-zrejme-nejhezci-verzi-nove-octavie-mame-v-ni-videt-take-prvky-kupe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 16. Duben 2020 Sdílet Vloženo 16. Duben 2020 Už správná fotka Ergo sedadel: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 17. Duben 2020 Sdílet Vloženo 17. Duben 2020 (editace) Test O IV liftback 1,5 Tsi Spíše než test je to jen takové seznámení a skoro mi to připadá že je to zaplacené PR od Škodovky.. Editováno: 17. Duben 2020, autor: stanmar 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 17. Duben 2020 Sdílet Vloženo 17. Duben 2020 Hm, seznam.cz je v dnešní době mocný hráč na mediálním poli, myslím, že ani Svět motorů se k liftbacku v Octavii IV ještě tak brzo nedostal. Opravdu to vypadá jako PR článek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 17. Duben 2020 Sdílet Vloženo 17. Duben 2020 Test O IV liftback 1,5 Tsi Spíše než test je to jen takové seznámení a skoro mi to připadá že je to zaplacené PR od Škodovky.. Vidím, že si pod odkaz přidal své dojmy z toho testu. Naprosto souhlasím, to je čistý chvalozpěv ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 17. Duben 2020 Sdílet Vloženo 17. Duben 2020 Tady zase máte odkaz na první lehké seznámení s Octavií IV liftback s motorem 2.0 Tdi a DSG převodovkou bez adaptivního podvozku: https://automix.denik.cz/testy/prvni-jizda-s-novou-octavii-liftback-z-prahy-az-na-zavrene-hranice-s-rakouskem-20200417.html?utm_source=tipcars&utm_medium=referral&utm_campaign=aktualni-clanky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 17. Duben 2020 Sdílet Vloženo 17. Duben 2020 Tipuji dle ceny, že jsou to auta původně určená pro novinářské jízdy. Hyundai už dal, škodovka musí také ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 17. Duben 2020 Sdílet Vloženo 17. Duben 2020 A který český periodik nechválí škodovku všude možně. Ten z Autobildu.de bude směrodatný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 17. Duben 2020 Sdílet Vloženo 17. Duben 2020 Jan R: To budou novinářská auta.Ve větším rozlišení je vidět,že má i Area View. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 17. Duben 2020 Sdílet Vloženo 17. Duben 2020 (editace) před 21 hodinami, DušanV napsal: https://automix.denik.cz/testy/prvni-jizda-s-novou-octavii-liftback-z-prahy-az-na-zavrene-hranice-s-rakouskem-20200417.html?utm_source=tipcars&utm_medium=referral&utm_campaign=aktualni-clanky "Naftový motor a převodovka samozřejmě změnila rozložení hmotnosti, navíc tentokrát jsem neměl k dispozici adaptivní podvozek. Vůz byl vybavený tlumiči, u kterých lze nastavit dva stupně tuhosti prostřednictvím změny průtoku oleje. Na rozdíl od adaptivního podvozku DCC, kde lze využít širokou škálu tuhosti a tlumiče se umí i samy přizpůsobit změně podmínek na silnici, zde si prostě na displeji multimediálního systému navolíte, zda chcete režim Normal nebo Sport." Delaji si z lidi prcu? Editováno: 18. Duben 2020, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 17. Duben 2020 Sdílet Vloženo 17. Duben 2020 @bojler Proč by? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 17. Duben 2020 Sdílet Vloženo 17. Duben 2020 před 7 hodinami, stanmar napsal: Test O IV liftback 1,5 Tsi Spíše než test je to jen takové seznámení a skoro mi to připadá že je to zaplacené PR od Škodovky.. Teď jsem to zběžně prolétl, a netuším, co tě vede k tomu, že je to zrovna PR článek. Není to skutečně test jak píšeš, spíše to shrnuje možnosti výbavy a některé prvky popisuje blíže. Na konci shrnutí i některých negativ, obecně již známých od kombíku. Automobilka by nedovolila ani souhrn těch negativ, vzpomeňte si jak dopadl ten později stažený velký test O4 na Youtube kanálu "Videoblogy". Autor jistě nebude nijak podjatý. Nic víc, nic míň. Osobně bych takový článek klidně podepsal, aniž bych musel mít nějaké výčitky. Ano každý tam jistě najde něco jinak svégo, nebo naopak nenajde, ale není to manuál, a není to ani test. Je to seznámení s liftbackem a jeho možnostmi. Jestli nějaký asistent, nebo výbava bude mít později nějaké mouchy ukáže až dlouhodobější zkušenosti. Byl bych v klidu, je to opravdu krásné a povedené auto. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 17. Duben 2020 Sdílet Vloženo 17. Duben 2020 Já v klidu jsem, mě je celkem jedno co kteří pisálkové napíšou. Jen je tam prostě na mě moc pozitiv najednou. Já dám především na svoje dojmy. Zatím jsem si liftback osahal v lednu ve Vídni na autosalonu a už vím jak vypadá i zblízka. Když nebudu řešit cenu, (i když s přihlédnutím k tomu jak je auto třeba ve Stylu vybaveno to není tak hrozné) tak při pohledu na moji OIII fc nemůžu říct že by mě přepadl nějaký wow efekt. Alespoň tedy zepředu, tam je to pro mě větší Scala. Jestli je částečná unifikace v tomto ohledu dobře, nebo špatně ať si zhodnotí každý sám. Na vnější vzhled mít bude mít asi největší vliv velikost a design kol (tj. minimálně 18") a zvolená barva karoserie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M Zoul Vloženo 17. Duben 2020 Sdílet Vloženo 17. Duben 2020 (editace) Ahojte, můžu přidat verdikt k tématu šplouchání v nádrži. V práci mám Octavii liftback v 2.0 naftě a když jsem zhoupnul zadní část auta tak bylo slyšet "vlnobití" :D , podotýkám že nádrž byla téměř plná. Takže Ano šplouchá Editováno: 17. Duben 2020, autor: M Zoul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 18. Duben 2020 Sdílet Vloženo 18. Duben 2020 před 16 hodinami, omicron napsal: @bojler Proč by? No o existenci "Sport Chassis Control" s dvoustupňovým nastavováním tuhosti podvozku víme u Scaly. Ale u Octavie se obávám, že o něm dosud nebyla ani zmínka. Buď mně něco uniklo a kromě zvýšeného, sníženého, standardního a DCC podvozku budou nabízet i tuto meziverzi. A nebo si redaktor popletl "driving mode select" a o přizpůsobení tlumičů si jen vymýšlí. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 18. Duben 2020 Sdílet Vloženo 18. Duben 2020 Další z testů - 1,5 Tsi liftback https://zpravy.aktualne.cz/ekonomika/auto/pripravte-se-prichazi-sok-ovladanim-prvni-test-nove-skody-oc/r~f44e9b06807711ea8972ac1f6b220ee8/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 21. Duben 2020 Sdílet Vloženo 21. Duben 2020 (editace) Bez toho zadního stěrače v červené Velvet nebo hnědé ve Style na antracitových 18" to bude moc pěkné auto. @Dixik2 Neptal ses na FCB Přerosta, jestli nějaké vyrobili před uzavřením? Ano vyrobili. Editováno: 21. Duben 2020, autor: Jan R. 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 21. Duben 2020 Sdílet Vloženo 21. Duben 2020 Je to tahle: https://stock-cars.skoda-auto.com/260/cs-CZ/?vin=TMBAJ9NX1LY014149 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 21. Duben 2020 Sdílet Vloženo 21. Duben 2020 (editace) Jan R: FB nemám,tak jsem se tam ptát nemohl. Editováno: 21. Duben 2020, autor: Dixik2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.