Octavia31 Vloženo 8. Září 2017 Sdílet Vloženo 8. Září 2017 Zdravím, neví náhodou někdo, která škodovácká barva je nejvíce podobná VW Bílá Oryx perleťový efekt. Má někdo auto ve zvláštní bravě a mohl by poslat foto zajímá mě: červená hotchilli bílá pearl bílá cream díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 8. Září 2017 Sdílet Vloženo 8. Září 2017 Verné fleet farby máš na tejto adrese Mám red hot chili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nonaim Vloženo 28. Červen 2018 Sdílet Vloženo 28. Červen 2018 Zdravím, nedokázal by mi někdo ze zkušenějších říct, co je tohle za barvu? Viděl jsem ji na Kodiaqovi prvně a dost se mi líbila. Není to jedna z dvojice Hotchilli nebo Volcano red? Nevím, jestli to z té fotky jde vidět, ale byla to červená s takovým trochu nádechem do růžové. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 2. Září 2018 Sdílet Vloženo 2. Září 2018 Takhle z fotky to může být ledacos, ale červená s nádechem do růžové může být Červená Raspberry. Nevypadalo to takto? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 3. Září 2018 Sdílet Vloženo 3. Září 2018 a nebude to jen cervena velvet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BirK Vloženo 3. Září 2018 Sdílet Vloženo 3. Září 2018 To si nemyslím, ta je spíš více sytá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 3. Září 2018 Sdílet Vloženo 3. Září 2018 @bojler je to Červená Raspberry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 21. Březen 2019 Sdílet Vloženo 21. Březen 2019 Zelená Cosmic 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal z Vloženo 23. Duben 2019 Sdílet Vloženo 23. Duben 2019 Chci se zeptat zdejší mladoboleslavské kliky, zda se neuvažuje o přidání nějaké barvy pro LaK. Ze stávající palety si nemůžu vybrat a dost by mě potěšilo něco na způsob zrušené béžové kapučíno. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 19. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2019 Zajímavá 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 31. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2019 To je podle vseho zelena Cosmic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 30. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2020 (editace) V podzimní šedi mně to na Raspberry přišlo hodně výrazné. Takhle to ale vypadá skoro jak Corrida (což není). Editováno: 30. Listopad 2020, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 2. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2020 (editace) Bílá Coffe Žlutá Sprint Modrá Italy Editováno: 2. Prosinec 2020, autor: stanmar doplnění příspěvku 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 2. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2020 Modrá Sea (stejné obrázky jsou již od kolegy Dixik2 v jiném tématu) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 2. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2020 Zelená Pistachio 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 2. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2020 (editace) Pro zajímavost Kodiaq ve fólii (upraveno pro prodejce v Estonsku) Editováno: 2. Prosinec 2020, autor: stanmar 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boudic1 Vloženo 4. leden 2021 Sdílet Vloženo 4. leden 2021 V 2. 12. 2020 na 14:04, stanmar napsal: Bílá Coffe Žlutá Sprint Modrá Italy Dobrý den, prosím Vás, náhodou více fotek auta v barvě bílá coffe nemáte? :) Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 5. leden 2021 Sdílet Vloženo 5. leden 2021 To vypadá divně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 18. leden 2021 Sdílet Vloženo 18. leden 2021 Nejsem si jistý, ale tipuji Rosso Brunello, nebo Hot Chilli : 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Bůna Vloženo 18. leden 2021 Sdílet Vloženo 18. leden 2021 (editace) Pokud by někoho zajímalo, TADY jsou k němu podrobnosti. EDIT: 21:00 odkaz už bohužel nefunguje Editováno: 18. leden 2021, autor: Karel Bůna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal B. Vloženo 18. leden 2021 Sdílet Vloženo 18. leden 2021 Pěkně zamlžené světla :-( Jde vidět, že je čerstvě umyte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 21. leden 2021 Sdílet Vloženo 21. leden 2021 Dnešní zachycení tohoto Kodiaqa v zajímavé barvě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octabin Vloženo 24. Únor 2021 Sdílet Vloženo 24. Únor 2021 Ahoj , Náhodou foto šedá Antracite????prosím.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octabin Vloženo 24. Únor 2021 Sdílet Vloženo 24. Únor 2021 Co je to za barvu???? D9ky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEVETE Vloženo 24. Únor 2021 Sdílet Vloženo 24. Únor 2021 Zdravím, mám šedou QUARTZ a tohle vypadá stejně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.