Přejít na obsah

Koupě ojetého SIII


Pawouk

Doporučené příspěvky

  • o 4 týdny později...
  • o 3 měsíce později...
  • o 2 měsíce později...

Zdravím škodováci, Aké máte skúsenosti kúpu auta cez Skodaplus( overené autá, záruka, garancia atd...), prípadne, ktoré predajne odporúčate a pod? Mám záujem o kúpu auta Skoda Superb r.v. od 2020, 110kw, 7st. automat, výbava style, nájazd cca do 100 000 km.

 

Ďakujem za vaše recenzie, postrehy, ktoré mi pomôžu pri kúpe nového auta. S pozdravom Jaro

 

Nasiel som dva inzeráty, co nato hovoríte:

 

https://www.sauto.cz/osobni/detail/skoda/superb/201240010

 

https://www.sauto.cz/osobni/detail/skoda/superb/202148278

 

 

Editováno: , autor: kajo7777
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sú to +/- rovnaké autá, tak kúp to, ktoré ti je viac sympatické, prípadne si zisti, že či niektoré nemá dlhšiu (150 tisíc km) záruku a zvoľ podľa toho.
Každopádne jedno z nich má okrem iného aj nezávislé kúrenie, čo môže byť silný argument pre kúpu. Mne osobne sa páči viac ten za 609 tisíc.

Editováno: , autor: e1.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V prvom inzeráte nie je veľa fotiek... 

Každopádne prvé má plnohodnotnú rezervu, Webasto, Columbus rádio, 3-zónovú klímu, vyhrievaný volant, zadnú kameru, parkovací asistent, asistent v jazde v kolóne, asistent v jazde v pruhu, rozpoznávanie dopravných značiek a je v záruke. 

Jasná voľba medzi týmito dvomi. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera som bol pozrieť tohto krásavca za tých 609k : https://www.sauto.cz/osobni/detail/skoda/superb/201240010

 

To by ste neverili, čo za auto dokážu ľudia predávať za také peniaze, neskutočné. Auto z vonku celé ošarpané, obité, zadný náraznik oškretý, na vodičových dverách lišta poškodená a sklo celé oškreté(ako keby ho chceli vykradnúť), čelné sklo prasknuté to bola konečná. Prosím zdieľajte nech ľudia zbytočne necestujú ako ja 300km a strata času.

Hľadám ďalej, ale dúfam, že už narazím na seriózneho predávajúceho, lebo včera, čo slovo to klamstvo.

  • Díky 1
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to ma mrzí... Tie fotky sú asi z kúpy terajšieho majiteľa. 

Niektoré hovadá to tak robia a bez hanby ťa zbytočne oberú o čas. 

Je smutné, že sa pod to podpíše Škoda Plus. 

Pozerám, že riešiš pod 100t km. Nájazdu by som sa nebál... Kľudne by som šiel az do 150t km. Pokiaľ je to samozrejme dovoz. 

Len tak narýchlo... 

https://www.autobazar.eu/detail/skoda-superb-combi-full-led-matrix-virtual--facelift/31125576/

 

Alebo pekná výbava s automatickým parkovaním... Žena ocenila. 😁

https://www.autobazar.eu/detail/skoda-superb-combi/31131488/

Nemá DCC. 

 

Alebo toto:

https://www.autobazar.eu/detail/skoda-superb-combi-20-tdi-sportline-dsg-140-kw-2020/31152631/

Nemá automatické parkovanie, ale má DCC, panorámu a Webasto, vyhrievaný volant a čelné sklo, delená sedačka, trojzonová klíma. Aj zadné vyhrievané sedačky. 

Editováno: , autor: r_e_n_e
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Auto motoricky asi nebude mať problém po 150 tisíc km, ale čo zbytok? Tlmiče, brzdy, vlastne celý podvozok bude pomaly potrebovať vymeniť. Ďalšia vec je záruka. Ak kúpiš auto s 80 tisíc km, tak máš ešte minimálne 20 tisíc km (v lepšom prípade 70 tisíc km) fabrickú záruku, s trochou šťastia aj nejaký servis v cene vozidla.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 18 hodinami, Hunterkyjov napsal:

Tento bazár pozerám , dobré recenzie, záruku dáva, čiže vyzerá to veľmi sľubne, ale hľadám automat, 110kw, nájazd do 100 tisíc km prípadne +- a výbava style, virtual cockpit, asistenti, elek. otváranie kufra, pripadne kamera, facelit volant, ale aj bez toho viem žiť :D 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Za pár týdnů bude nejspíš leasingovka prodávat ten můj sice odhadem kolem 160 tis. km, škrábance budou ale určitě opravovat. A co se týká investic, podvozek asi časem něco potřebovat bude. Tlumiče DCC se prodraží.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čau,

 

našel jsem pro přítelkyni S3 110 kw Style - 2 roky starý najeto cca 8 tisíc, celkem našlapaná výbava. Nicméně přejetý interval oleje o cca 50 dní ( nebyl za dva roky dělán vzhledem k nájezdu ) odřené kolo, nějaká malá vada na laku. Prodejce chce jít dolů o cca 20 - 25 tisíc více ne. Když si spočítám výměnu oleje, oprava kola jsem na slevě. Jaké máte zkušenosti s bazary? lze získat větší slevu? jaké páky zkoušíte? 

 

Díky za zkušenosti do SZ 

 

 

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Výbava veľmi pekná, dokonca tam vidím aj automatické parkovanie. Prakticky tam chýba iba vyhrievanie zadných sedačiek, bufík a Area View, resp. niekomu možno ešte panoramatická strecha. Dokonca tam vidím aj takú vecičku ako je elektrické ovládanie sedačky spolujazdca na ľavej strane opierky, čo nemám ani na svojom L&K. Navyše je tam ešte aj slot pre SIM kartu, čo môže byť v prípade auta určeného pre rodinu s deťmi super vychytávka na dlhé cesty.

  • Líbí se mi 1
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Škoda, že má jen látkové sedačky.

 

"Dokonca tam vidím aj takú vecičku ako je elektrické ovládanie sedačky spolujazdca na ľavej strane opierky, čo nemám ani na svojom L&K"

 

Tohle sice v autě mám, ale kdybych to neměl, přežil bych i bez toho:D

Ale jinak pěkný kousek:kol-31:

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Určite sa bez toho dá prežiť (rovnako ako bez ďalších X vecí vo výbave), to je bez debaty, ale už bola situácia, že by sa mi to hodilo mať, keď si spolujazdec nevedel poradiť s polohovaním sedačky.
Čo sa týka sedačiek, je fajn mať kožené, ale potom naozaj musíš mať vyhrievané a ideálne aj s ventiláciou. Ja mám síce bufíka, ale ohrev sedačiek si zapínam aj napriek tomu, lebo tá koža je jednoducho stále studená, aj keď je už interiér auta inak teplý. Pri látkovej sedačke to nie je tak kritické, či už v zime alebo v lete.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
  • o 1 měsíc později...

Ahoj Všem,

 

zkusím se zeptat tady, kdysi mi někdo o tom říkal, ale je tak 20 let zpět. MInulý týden jsme se byli dívat na "nové auto" 2018 SUP max výbava Style + Business paket a ještě nějaký další..  a zarazilo mě razítko v servnísní knize : "Vůz bez záruky od Škoda Auto"

 

Vůz bez záruky od Škoda Auto"

 

Půl roku zpět kupoval známý taky nové auto, a taky s razítkem "Vůz bez záruky od Škoda Auto" ale auto má řádně vedenou servisní historii.

 

Tak pokud tady jemzi námi někdo přímo od výrobce kdo to čte, tak bych chtěl vědět jaké jsou rizika při koupi kterého koliv modelu s "Vůz bez záruky od Škoda Auto" 

 

Obávám se toho, že při následním prodeji, až budoucí majitel zjistí, že v servisce je to razítko, tak to niko nikdy už pak nekoupí. A navíc pokud tam teda není žádná servisní histrorie, tak tím tuplem 😞

 

Moc děkuji za postřehy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pri ročníku 2018 ti môže byť jedno aká tam je pečiatka, lebo najdlhšia záruka od ŠA je 5 rokov / 150 tisíc km. Inak tá pečiatka je v kolónke, kde sa zapisujú predĺžené záruky, tak je možné, že auto malo oficiálnu zákonnú záruku, len nemalo rozšírenú. Ďalšia možnosť je, že sa jednalo o novinárske vozidlo, u tých je bežné zaužívané, že ak sa predávajú, tak bez záruky.

Editováno: , autor: e1.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...