Greeg Vloženo 18. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2017 všechno jsem to pak otřel hadrem ale fotil jsem to před aby to bylo vidět ty místa, mazal jsem to nějakým mogul na bázi vosků nerozpustným ve vodě, už jsem to používal na Passata jednou kde jsem s tím taky něco mazal podobného a je to celkem dobrý ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 18. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2017 To je jak za dob, kdy se rám auta musel promazat co půl roku, to ale byly modelové roky 1930.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 18. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2017 (editace) Jako je to fakt ostuda! Co dela Skodovka Superby, tak je jezdim. Manzelka mela vzdy Oktavky. A porad jsme neco resili.... Manzelka ma ted 4tym rokem Kiu Ceed a nemam co bych tomu vozu vytknul. Proste NIC. Jezdi jenom na pravidelnej servis. Coz se o mem voze zdaleka rict neda A kdyz srovnám ten podvozek, krerej mi vrze, tak ta Kia ve porovnani se Superbem, jako by mela vzduchovej podvozek, s jakym klidem a tichem se prenasi přes diry a retardery. A už se opakuju - delal mi to i S2, dela to i S3. A zrovna dneska mi rikal kamarad, ze to u sveho vozu slysi taky. Tady by se mela skodovka chytit za nos..... Editováno: 18. Listopad 2017, autor: Martin Bednář 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 20. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2017 Proč by to dělala když nestíhá vyrábět :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greeg Vloženo 10. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2017 Tak Greegovo zoufalství stále pokračuje. Jsem po výměně všech tlumičů a uložení tlumičů kterou jsem si musel hradit sám protože už jsem neměl sílu se dohadovat. Tím se vyřešilo opravdu nesnesitelné tupé bouchání a "klapání" od podvozku takže ty tlumiče jsem tam měl opravdu špatné. Nicméně po výměně se ještě daleko zhoršilo vrzání ke kterému se ještě přidalo jakési kovové rachtání. Zkoušel jsem se dívat jestli tam není něco uvolněného ale za boha nemohu nic najít. Jde to vyloženě od zadní nápravy ( předek jenom standardně vrže) V pondělí jdu do servisu volat protože mně přijde že to snad ani nebyli po té výměně projet a nebo doufali že to nějak zkousnu.... v ukázce je to hlavně slyšet na konci ( a to jedu po takové lehce zvrásněné ulici) No takové trable jsem snad neměl ani s felicií uvidím podle financí ale na jaře přemýšlím že se asi supíka zbavím vrzani.m4a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 13. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2017 je to slyšet dost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ghost7 Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 Možná se toho týká tohle TPI. 2042935-3.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 9. Únor 2018 Sdílet Vloženo 9. Únor 2018 ano to je presne ono, co bylo u mne a musim zaklepat...pomohlo, najeto od te doby 30tkm a vse OK...tuk, tuk, tuk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 9. Únor 2018 Sdílet Vloženo 9. Únor 2018 Nevíte kterých MR se to týká ? Řeším "povrznutí" při přejezdu nerovnosti (např. menší kopeček, který je rychle ukončen) na levé straně... mám MR2017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 9. Únor 2018 Sdílet Vloženo 9. Únor 2018 Dyt je to v tom TPI napsane, zavedeni do vyroby az od KT06/2017 ... tzn. muze se projevit u vsech do teto doby. U me treba jeden z prvnich kusu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 9. Únor 2018 Sdílet Vloženo 9. Únor 2018 Nevšiml jsem si, díky. Zavedení optimalizovaného promazání lůžka U3 před montáží: 5E - od KT 06/2017; 3V - od KT 06/2017; NL - od KT 11/2017. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 9. Únor 2018 Sdílet Vloženo 9. Únor 2018 "Demontujte příčné rameno....." Nemáte někdo obrázek, kde konkrétně to na té nápravě je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radino Vloženo 9. Únor 2018 Sdílet Vloženo 9. Únor 2018 týka sa to čisto iba modelu superb? Ja mám octaviu rs a v servise si s tým nevedia rady ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 9. Únor 2018 Sdílet Vloženo 9. Únor 2018 Skoda Octavia III (Typ 5E) 3V je SuperB III ...co je NL, netuším, takže odpověď je ANO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKV Vloženo 25. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2018 Tak jsem se posunul asi o 12tis km od promazani a..vrzani se zacina slabe vracet :))) vzhledem k tomu,ze je to na uplne stejnych mistech silnic s vlnenim vypada to na stejny problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 26. Únor 2018 Sdílet Vloženo 26. Únor 2018 Ja mam 30tkm od promazani dle vyse zminovaneho TPI a zatim absolutne klid...tuk, tuk, tuk 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 23. Duben 2018 Sdílet Vloženo 23. Duben 2018 Tiez som si myslel,ze mi zacalo nieco vpredu povrzavat pri prejazde retarderu,ale nastastie to bol nakononiec iba uvolneny dekel pod motorom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drak Vloženo 13. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2018 Zdravím pánové, objevil se u mě skřípavý zvuk při nízkých rychlostech, při zatáčení vlevo, a současném jemném přibrždění. Může se jednat o stejný důvod jako popisujete? Přikládám zvukový záznam problému. Auto.m4a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drak Vloženo 19. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2018 Tak potvrzuji, ze se jednalo o stejny problem, ktery je popsan vyse. Servis puvodne odmitnul provest zasah dle uvedeneho TPI s tim, ze to neni urceno pro muj vuz. Po me opetovne reklamaci, pri druhe navsteve za 48 hodin, akci provedli, ze se prece jenom jedna o zasah tykajici se i meho auta a zatim je klid. Tak doufam, ze uz je to za mnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 20. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2018 @Drak, na jak dlouho taková demontáž ramen byla ? Myslíte si, že ta demontáž je opravdu nutná, že to nelze provést bez toho ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drak Vloženo 20. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2018 Delali mi to v ramci zaruky a udajne museli jeste vymenit nejake srouby. z toho duvodu si tam nechali auto pres noc, udajne cekali na dodavku dilu (sroubu) od dodavatele. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kraso Vloženo 19. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2018 Nechal jsem obe napravy promazat pri pravidelne servisni kontrole a zatim do drzi dobre. Nicmene je mi jasne, ze to je pouze docasne reseni a casem se to pravdepodobne vrati zpet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uxx Vloženo 9. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2018 Pokud je promazani jen docasne reseni ... Tohle by teoreticky mohlo byt reseni (sportovni ulozeni tlumicu a mozna i silentbloky):https://www.hothatchshop.cz/skoda/superb-iii/podvozek/silentbloky Kdyz snizovali O3 RS, tak taky meli nekdy problem s vrzanim nebo praskanim napravy a tohle to vyresilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKV Vloženo 8. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2018 Včera jsem dal auto na pár reklamací do servisu, jedná z nich opět vrzání od přední nápravy. Dnes mi pan ze servisu řekl, že škodovka napsala ať vymění obě přední ramena. Auto si dnes vyzvednu, ramena musí objednat.Výměnu udělají po domluvě v nějakém termínu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKV Vloženo 28. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2018 Dnes jsem auto vyzvedl ,vyměněny obě přední ramena.Najeto cca 67tkm. Prý mají ta lůžka nějakou úpravu. Za cestu domů,se mi zdál podvozek dost pevnější.. Kouknul jsem doma ze stran pod auto a hned našel drobnou vadu na kráse,nedocvaklej jeden ten špunt na plastové kryty za předním kolem,zkoušel jsem to sám,nejde.Nikdy nikdo nic neudělá bezvadně snad v žádném servisem mám pocit.? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.