Michal T. Vloženo 5. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2021 @Kolacek12 Diky za info. Melo by se tam ukladat nastaveni funkci a obrazovek - coz se muze hodit, aby to clovek pripadne po nejakem restartu nemusel zase nastavovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolacek12 Vloženo 6. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2021 @Michal T.Já myslel, že i když třeba odpojíš baterku, vše se ti samozřejmě dá do továrního nastavení, a že když se pak přihlásíš pod svým účtem, tak se ti všechna nastavení zase načtou. A nemá ta synchronizace něco společného s tím, že když sedneš do jiného koncernového auta (nebo jen Scaly) a tam se přihlásíš pod svým účtem, tak se ti všechna nastavení načtou z tvého profilu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 10. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2021 @Kolacek12Jj, je to tak. Dnes infolinka napsala toto: Váš případ jsme předali kolegům z oddělení vývoje. Informovali nás, že aktualizace SW se provádí na základě informací v TPI. V tomto TPI je také informace, kterou by měl prodejce sdělit zákazníkovi, že tato funkce nebude fungovat pro všechny Scala/Kamiq MR2020. V případě potřeby můžete navštívit svého servisního partnera, který by Vám měl poskytnout konkrétnější informace. Takze to mozna fakt nepujde… Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 18. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2021 @Kolacek12 Asi dalsi chybka SW 0278: Jde vam v te HOME nabidce s dlazdickama editovat obsah “oblibenych funkci/ikonek”? Ja tam mam jen 3 oblibene (tusim Navi a vypnuti zvuku) a nelze tam cokoliv zmenit. Nastesti oblibene ve stahovaci liste kterou vyuzivam bezi OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolacek12 Vloženo 31. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2021 Omlouvám se, byl jsem na dovolené, vyzkouším a dám vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapoDiKappa Vloženo 31. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2021 Ahojte, Mám menší problém, kupoval som auto od predchádzajúceho majiteľa. Chcel som si rovno prehodiť užívateľa v aute na mňa ako "hlavného" ale potom čo kliknem na možnosť "Stať sa hlavným užívateľom auta", tak to len načítava a načítava... a nič sa nedeje a nechce sa mi čakať v aute viac než 15 min aby sa to pohlo. Predchádzajúceho užívateľa som vymazal samozrejme, dal som továrenské nastavenia a teraz mi pri každom štartovaní auta hádže hlášku, že nikto nie je hlavným užívateľom. Dik za rady, budem rád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 1. Září 2021 Sdílet Vloženo 1. Září 2021 @KapoDiKappa Na tento "jev" má Škoda TPI. Důležité je, aby byl globus bílý. Pokud ne, vytahuje se pojistka na panel přístrojů a SOS a dává se "přihlášení" nového uživatele, Vysloveně zakazují registraci nového uživatele. Funkční online připojení kontrolují pomocí zobrazení právních informací. Pokud to nepomáhá, pak se v tom vrtají víc, řeší se i něco s imobilizérem atd. K potvrzení s oběma klíčí jste se tedy ještě nedostal? @Kolacek12 OK. Já to řešil se servisem a prý na to ještě mrknou. Jinak nový SW šlape OK. Reset žádný, CarPlay se po stisknutí MUTE taky nerozpojuje, tak snad to vydrží. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolacek12 Vloženo 3. Září 2021 Sdílet Vloženo 3. Září 2021 (editace) Máte taky aplikaci "Provoz" v obchodě neaktivovanou? Nepřišel jsem na to, jak by se mohla aktivovat. Všechny ostatní aplikace mám aktivované. Editováno: 3. Září 2021, autor: Kolacek12 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 3. Září 2021 Sdílet Vloženo 3. Září 2021 @Kolacek12 Mám to stejný, ale aktivní to v autě je. Dokonce mám podezření, že mi právě toto v autě hlásí informace o zdržení z důvodu kolony atd. (myslím že Waze ani neaktivní vestavěná Navi to není). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolacek12 Vloženo 6. Září 2021 Sdílet Vloženo 6. Září 2021 (editace) @Michal T.Hlásí mi to taky, veškeré uzavírky, kolony se zdržením, nutnost dálniční známky i když nejedu podle navigace. Ale nevím, jestli je to z Traffication. Ještě k tvému postřehu, co se týká nabídky HOME - viz přiložené screeny. Po klepnutí na dlaždici "+" na prvním obrázku se mi objeví výběr na obrázku druhém. Editováno: 6. Září 2021, autor: Kolacek12 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 8. Září 2021 Sdílet Vloženo 8. Září 2021 @Kolacek12 Zajímavé. Já tam mám dole v nabídce 2 položky navíc: Dneska auto dáno do servisu a ještě na ty drobnosti ohledně synchronizace a nabídky oblíbených mrknou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolacek12 Vloženo 8. Září 2021 Sdílet Vloženo 8. Září 2021 @Michal T.A co máš na domovské obrazovce HOME? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapoDiKappa Vloženo 11. Září 2021 Sdílet Vloženo 11. Září 2021 @Michal T. Mali ste pravdu, chyba bola v tom, že auto nebolo pripojené resp. bolo, ale keďže som bol u rodičov, tak ten signál nebol asi dosť dobrý/silný. Keď som sa dostal do mesta, všetko prebehlo v poriadku. Dostal som sa k nastaveniu a identifikácií kľúčov, všetko bolo prehľadné a zrozumiteľné, čiže už figurujem ako hlavný užívateľ auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mk12 Vloženo 12. Září 2021 Sdílet Vloženo 12. Září 2021 Ahoj, stalo se nekomu, ze byl po nastartovani cely infotainment cerny a uz se neprobral? Nefungovalo nic, hral akorat zvuk z radia. Toto se obcas stane i za jizdy - ze zcerna cela obrazovka a uz nenaskoci zpet. Nepomuze ani vypnuti motoru, otevreni dveri a nasledne zapnuti motoru. Servis postupne vymenil displej, MIB jednotku infotainmentu a kabely. Software je aktualizovany cca mesic zpatky na tu nejnovejsi verzi (sw 0278 a prvni verze - H12) Jde mi o to, jestli se to nekomu take stalo a jak to resil servis, ci zda doslo k trvalemu odstraneni priciny? diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolacek12 Vloženo 16. Září 2021 Sdílet Vloženo 16. Září 2021 Párkrát se mi to stalo do poslední aktualizace sw (na 0278), od té doby klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mk12 Vloženo 25. Září 2021 Sdílet Vloženo 25. Září 2021 @Kolacek12a kdyz se to stalo, tak pomohl nejak servis? Nebo se to umoudrilo casem samo od sebe? Jde mi o to, jestli servis kam jezdim vymenil vse, co se da Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolacek12 Vloženo 29. Září 2021 Sdílet Vloženo 29. Září 2021 (editace) @Mk12U mě vždy pomohl restart infotainmentu. Editováno: 29. Září 2021, autor: Kolacek12 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mk12 Vloženo 2. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2021 @Kolacek12 drzet 10 - 15 vterin tlacitko na vypnuti? Nebo jste objevil neco jineho? Jde mi o to, ze po nastartovani je obrazovka infotainmentu mrtva a s ni i dotykova tlacitka, ktera jsou po strane. Cili v mem pripade restart nelze provest (infotainment a tlacitka nereaguji). Budu rad za pripdne dalsi tipy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolacek12 Vloženo 2. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2021 Tak to já jsem měl tlačítka "živá", ano, držel jsem vypínací tlačítko 10 s. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 4. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2021 není to dotykové tlačítko, ale mechanické na levém kolečku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolacek12 Vloženo 4. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2021 @kerasNa info Amundsen je to DOTYKOVÉ tlačítko, kolečka nemám:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 4. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2021 Jo spletl jsem to s bolerem, sorry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohusdk Vloženo 15. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2021 neuvěřitelné se stalo skutečnosti!!! Minulý týden jsem v servisu dostal update na 0278 a jede mi poprvé bezdrátově Android Auto na mé Scale r.v. 03/2020, infotaiment Amundsen, telefon Samsung Galaxy S20 FE s androidem 11. Doufám, že v lednu, kdy by měl můj stroj měl obdržet android 12 se vše zase neposere :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 16. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2021 Jo android 11 měl problém. Tak to gratuluji 👍 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarv Vloženo 27. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2021 Zdravím a vznáším dotaz ohledně Systému (H22), Sofwaru (0278) a Navigační databáze (21.9). Mám Scalu r.v. 6/21 s Amundsenem a s eSIM. K připojení internetu používám mobil Samsung Galaxy S21 Ultra 5G. Po půlroce očekávám alespoň aktualizaci map. Včera se systém začal aktualizovat a snad se i dokončil, ale v Informacích o systému žádná změna. Prosím alespoň o informaci jaká je nejnovější Navigační databáze, popřípadě na co si dát pozor při její aktualizaci. Děkuji. P.S. Mám zkušenosti s používáním Navigací Go od TomToma, ale tady je to fakt úplně něco jiného :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.