Emil-Z Vloženo 27. Únor 2020 Sdílet Vloženo 27. Únor 2020 Jo, a já pořád na co to tam je... Ale vážně, dvouramenný volant by byl v pohodě, kdyby ovšem nebylo tak okaté, že věnec je sériová produkce i pro volant tříramenný... Škoda. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 28. Únor 2020 Sdílet Vloženo 28. Únor 2020 A kde jsi na to přišel, že je ten volant ma něco společného s tří rameným volantem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eauto1.cz Vloženo 4. Březen 2020 Sdílet Vloženo 4. Březen 2020 (editace) Tříramenný volant k vidění na linku zde Lépe patrné to je ve videu zde (Tříramenný volant přetoč na min: 10:00) Editováno: 4. Březen 2020, autor: eauto1.cz 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 31. Březen 2020 Sdílet Vloženo 31. Březen 2020 Tříramenný určítě lepší volba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 1. Duben 2020 Sdílet Vloženo 1. Duben 2020 Ahoj, nevíte jestli loketní opěrka je i výškově stavitelná a nebo jen podélně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kane13 Vloženo 1. Duben 2020 Sdílet Vloženo 1. Duben 2020 Je i výškově. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 1. Duben 2020 Sdílet Vloženo 1. Duben 2020 (editace) Mě to zajímalo protože všichni na diskuzním fóru na autorevue tvrdili že není... Editováno: 1. Duben 2020, autor: RDMBR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 1. Duben 2020 Sdílet Vloženo 1. Duben 2020 Návod 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 1. Duben 2020 Sdílet Vloženo 1. Duben 2020 Díky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 1. Duben 2020 Sdílet Vloženo 1. Duben 2020 Mám i fotku, hluboká tedy není ?. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek253 Vloženo 2. Duben 2020 Sdílet Vloženo 2. Duben 2020 Když jsem měl auto v servisu, tak jsem si do nové okty zkusil sednout, volant mi nějak nesedí, ale to bych zkousnul, co nemůžu tak ten trčící tablet do prostoru a všechno na něm, ve Scale mi to připadá líp vyřešené. Uvidím za rok, až budu konfigurovat nové auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 22. Duben 2020 Sdílet Vloženo 22. Duben 2020 Je podle Vás hezčí ta dekorační lišta v originále stříbrná pro black interiér, nebo naopak použít možnost a tu lištu vyměnit za Piano black lištu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kane13 Vloženo 22. Duben 2020 Sdílet Vloženo 22. Duben 2020 Mám piano a jsem naprosto spokojen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horza Vloženo 23. Duben 2020 Sdílet Vloženo 23. Duben 2020 Piano bude náchylnější na škrábance. Mám piano kolem řadičky v OIII a je to jeden škrábanec vedle druhého. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kane13 Vloženo 23. Duben 2020 Sdílet Vloženo 23. Duben 2020 Přelepíš folií. Vyřešeno :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 23. Duben 2020 Sdílet Vloženo 23. Duben 2020 Tak to by mě ani nehlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 24. Duben 2020 Sdílet Vloženo 24. Duben 2020 Zachvilu budu cinske aliexpresy plne ochrannych folii na Ochcavky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 24. Duben 2020 Sdílet Vloženo 24. Duben 2020 To si nemyslím. Nejsou k dostání ani na O3FL, kde je taky “klavír”, takže to osobně nečekám ani u OIV. Jediná možnost je nechat to polepit u firmy, která se tím zabývá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 24. Duben 2020 Sdílet Vloženo 24. Duben 2020 Ano u firmy. Mě v lednu polepovali B sloupky za 6 kil, to umí a než to bastlit doma [emoji1303]. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 17. Květen 2020 Sdílet Vloženo 17. Květen 2020 (editace) Ahoj, hraje základní audio ve Style solidně nebo je lepší si připlatit za Canton? Editováno: 17. Květen 2020, autor: RDMBR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 17. Květen 2020 Sdílet Vloženo 17. Květen 2020 Pokud nehodláš dělat diskotéky, tak to pro mě osobně hraje dobře. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodax Vloženo 24. Květen 2020 Sdílet Vloženo 24. Květen 2020 Ani jedno nehraje zázračně. Pokud nebudeš chtít do audia investovat dále tak bych šel do Cantonu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roTor Vloženo 26. Květen 2020 Sdílet Vloženo 26. Květen 2020 V 17. 5. 2020 na 16:11, RDMBR napsal: Ahoj, hraje základní audio ve Style solidně nebo je lepší si připlatit za Canton? Hraje srovnatelně s Cantonem v OIII. Osobně bych do Cantonu neinvestoval, když už tak nechat komplet vyměnit repro a vytlumit dveře... To vyjde cca stejně jak příplatek za Canton... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kane13 Vloženo 27. Květen 2020 Sdílet Vloženo 27. Květen 2020 Hlavně je dobré o tom dopředu popřemýšlet. Standardní ozvučení jde bez problémů vyměnit za jiné repro a funguje to, u Cantonu je výměna repro problematičtější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 27. Květen 2020 Sdílet Vloženo 27. Květen 2020 Ted sem mel Skoda Surrond ve Fabii tak doufam ze Canton bude lepsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.