mr.p Vloženo 17. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2020 Ahoj, mate nekdo S3 v bile kuzi? Zajimaly by mne Vase zkusenosti - udrzba, spineni, fleky, .... nekde jsem cetl ze to je ok, jinde ze to je katastrofa (dost me vystrasil clanek kde nekdo psal ze si sednul v novych dzinach do auta a bile sedacky zustaly namodrale :( diky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 17. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2020 Zadny takovy zkusenosti nemam, bezne pouzivani, jednou za mesic dva to vzit necim na kuzi jako treba Sonax Xtreme nebo jsem i mel primo neco origo Skoda a je to ok, i po 100 000 to vypada jako nove. Hadr teda pri cisteni spinavy je, takze je videt, ze to cistit je potreba. A je potreba luxovat to obcas, aby v tech dirkach nebyl humus. Samozrejme tam nesmis pustit parchanty s prackama plnyma zradla aby od nich byl klid, jak uz jsem taky videl, ale jinak je to bez starosti. Naopak bych videl jako slozitejsi na cisteni variantu latka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 18. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2020 https://forum.skodahome.cz/topic/151721-odrete-miesto-na-sedacke/ Toto trochu pre mna sklamanie,samozrejme moja chyba,mechanicke poskodenie,ale inak bezova koza na udrzbu uplne vpohode,tiez mozem potvrdit,ze ovela jedoduchsie,ako latka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.p Vloženo 18. Listopad 2020 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2020 nez latka urcite :) o tom zadna.. jen me spis zajima svetla vs tmava .... fleky od dzin neznate? na redditu psali ze nekdo musel pri prodeji vymenit sedacku ridice kvuli modrym flekum od dzin :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 18. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2020 (editace) Tak verim,ze ked sa niekomu extremne poti prdel,riziko tam moze byt,ale dobrou kozmetikou je to vzdy riesitelne. Samo v tomto bude tmava lepsie,ja som mal predtym v laurine hnedu a tiez vpoho,ale tato bezova stone koza je proste nadherna a luxus. Editováno: 18. Listopad 2020, autor: Patrik1971 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 18. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2020 Taky jsem premejslel tehdy nad bilou ale pak jsem se jel podivat na jednoho a zdesil jsem se :D asi by to slo vycistit ale pak jsem zjistil ze by to nebylo pro me Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whitecoat Vloženo 18. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2020 Jo tak přesně něco podobného se přihodilo otci u jeho SII - kombinace bílé kůže a indigo jeansů vedla přesně k tomu zabarvení, jak ukazuješ na fotkách výše. Auto si nekonfiguroval, bral ho jako skladovku s výraznou slevou a tuším, že tam nebylo ani odvětrávání sedadel. Každopádně vím, že později toho trochu litoval, jezdil s nějakým potahem a do bílého interiéru v dalším autě už nešel. Pokud ale jezdíš v látkových kalhotách / obleku, tak tohle by hrozit nemělo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 18. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2020 No ja bych to nechtel libilo se mi to nez jsem videl tohle cerna nebo hneda popripade cerna alcatra je sazka na jistotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 18. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2020 Mám hnědou kůži a spokojenost hezky to vynikne s černou palubovkou 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 18. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2020 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.p Vloženo 18. Listopad 2020 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2020 hneda je pecka.. to bych bral hned vsema deseti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.p Vloženo 19. Listopad 2020 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2020 (editace) no co jsem tak koukal tak alespon v nabidce jsou ted 1.8 TSI 136kW LK a vsechny jsou v bile kuzi :( .. ale 2.0 TSI 206kW LK co je v nabidce tak je uz v hnedy.. jen tech 206kW mi prijde na cesky silnice zbytecny a zbytecne se ta spotreba zvysuje pak :( nemluve o povinnem ruceni Editováno: 19. Listopad 2020, autor: mr.p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 20. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2020 (editace) Jenže tohle (citace níže) se stane jenom někomu, kdo tu kůži vůbec neošetří, ale tomu dobře tak :-) Tomu se to auto stejně brzo rozsype a tohle bude z toho ta nejmenší věc. Editováno: 20. Listopad 2020, autor: Plzeňáček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 20. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2020 V 18. 11. 2020 na 8:26, roubic napsal: Taky jsem premejslel tehdy nad bilou ale pak jsem se jel podivat na jednoho a zdesil jsem se :D asi by to slo vycistit ale pak jsem zjistil ze by to nebylo pro me Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losystar Vloženo 27. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2020 Mám S3 v bílé kůži s perforací už dva roky, bylo to kupované jaké předváděčka a není s tím vůbec problem. Je fakt že nemám děti, ale jezdim denně, v jeanasech i plátěných kalhotách a nic. Předtím jsem měl látkové sedačky a tohle je na údržbu mnohem lepší. Meju to cca 1x za dva měsíce když na sedačkách začne být vidět drobné zbarvení Sonaxem z benzínky a po umytí jsou jak nové. Trošku horší je jak snadno se odřou, stejně tak vytahané švy nepůsobí že by to mělo vydržet 300k... ale pořád to ještě jde (najeto 90k). 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 1. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2020 Také jsem se béžového interiéru trochu bál (předpokládám, že mluvíme o béžovém, i když zmiňujete bílý...), ale po 5ti letech je jak nový. Tak jednou, dvakrát do roka vezmu sedačky Sonaxem. K těm fotkám sedaček, jak jsou do modra - tady bych spíš viděl, že za to mohly nové, neoprané jeany (možná i pochybné kvality). To je jediný, na co myslím - třeba když si manželka koupí nový, tak vyžaduji, aby než si je vezme do auta, byly už alespoň jednou vyprané. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delphin Vloženo 2. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2020 (editace) Já mám světlý interiér 2.5 roku a zatím přežívá i s 3 dětmi. Lehké zabarvení od manželičiných jeanů šlo dolů jak ubrousky na kůži, tak čističem od želvy. A nejvíc strachu mám, když zaprší a žena má čerstvě nabarvenou hlavu. To měla kolem ramen radši ručník. Ale ten by měla stejně, protože to nejde vyprat ani z oblečení. Další auto budu objednávat zase se světlou kůží. Editováno: 2. Prosinec 2020, autor: Delphin 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavesMan Vloženo 11. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2021 Trošku odbočím.... víme vůbec, co to je za kůži? Nebo je to "kůže"? Tzv. eko-kůže? V-Tex nebo něco podobného umělého? Nebo je to fakt z hovězího? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 11. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2021 Ako bolo uz pisane,urcite casti su prava koza,urcite umela koza,niektore,ktore nieje vidiet su latka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavesMan Vloženo 11. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2021 Aha, to jsem si myslel. Tzn. že ovšem ty různé části by se měly ošetřovat různými přípravky, ne? I když já to tedy patlám celé přípravky na pravou kůži (čistič + výživa). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delphin Vloženo 16. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2021 Myslím, že v sekci SII je obrázek sedadel a popis, která část je z pravé kůže. Někdo to zmiňoval, že u SIII je to přibližně stejné. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 18. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2021 V 11. 8. 2021 na 15:36, DavesMan napsal: Aha, to jsem si myslel. Tzn. že ovšem ty různé části by se měly ošetřovat různými přípravky, ne? I když já to tedy patlám celé přípravky na pravou kůži (čistič + výživa). Tak presne to robim aj ja 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rzm Vloženo 30. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2021 ahoj, máte někdo tipy, čím a jak často tyhle béžové sedačky ošetřovat? doteď jsem měl textil, tak tam jsem to moc neřešil. dík! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bubaq Vloženo 30. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2021 Za mne Dodo Juice Supernatural Leather Cleaner + Dodo Juice Supernatural Leather Sealant. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 30. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2021 Za mě obyčejný Sonax, mám najeto 100 000 a jsou pořád jako nové. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.