Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
před 25 minutami, Jan R. napsal:

V červnu ..... po 29 kačkách.

Většina maďarských čerpacích stanic už v té době prodávala cizincům za ceny velmi blízké těm našim....Takže N 95 okolo 48,- Kč za litr.

To že jsi byl nakupovat někde přes tankautomat je sice zajímavé, ale nemá to tak velkou vypovídací hodnotu, krom toho, že si pokřivili trh.

Vloženo

Vcera jsem jel od Hradce na Jicin a jelikoz je v Horicich Benzina nadohled ONU, tak svete div se, stejna cena. A po pouziti Benzina karty cena krasnych 28.40 Kc za litranek jiz aditivovane nafty. A pak ze to nejde. 🤣

• Líbí se mi 1
  • Pozitivní 1
Vloženo

Mam obavu až ta fialovice zdvihne na naftu daň, že to bude min tak o 3 Kč dražší 👹 I když se chvástaj "jen" o 1,5Kč. 

Hrajou si s námá jak kočka s myší. 

Vloženo

Tak ono to zvyseni nafty bude asi okolo dvou korun, ale ok, at je to spravedlive vuci benzinakum, to beru, ale pred rokem se vse svalovalo na PHM, vsechno se zdrazilo a najednou ticho po pesine, to je prasarna. 🙈

Vloženo (editace)

Zvýšení?Snad vrácení na původní hodnotu o 1,50,- a nafta je o šest korun levnější než benzín,to není malý rozdíl.Kdo tu tvrdil vloni,že bude litr za stovku?😄

Editováno: , autor: das_auto
doplnění
  • o 1 měsíc později...
  • o 2 týdny později...
Vloženo

Co jsem si všiml, tak Benzina všude po republice kde je ONO dorovnala ceny. A jelikož dodavatelem paliv pro ONO je Orlen, což je vlastně Benzina, tak to vypadá na likvidaci konkurence... Přece jen spousta lidí raději natankuje na Benzině než na ONO...

Vloženo

Není divu že je chtějí likvidovat, co si budeme, během krize, kdy se čerpačky vezli na nejistotě a zvedali si marže i několikrát denně, jim do toho tank ONO hodně slušně házelo vidle.

Nebít tank ono tak věřím že i dnes je cena benzínu kolem 40 kč a ne v průměru 37 kč.

Nicméně já nezapomínám a netankuji už nikde jinde než v tank ono, všechny bodové karty jsem naházel do koše.

• o 3 týdny později...
Vloženo

V polsku na cas dovoleny palivo je v akci. Spousta znacek ma nejakou akci. 

Akce maji :

- shell (v-power 95 a nafta v-power)

- mol polska -30 grosu -> 2x 60L

- orlen -30 gr

Sleva je platna s aplikaci nebo kartou. 

Pozivam Vas na navstevu polska 🙂

Vloženo (editace)

Lotos zůstal podělený. Trochu čerpaček kupil orlen a trochu kupil mad'arsky mol. Bylo to udělane proto aby nebyl monopol a byla zdrava konkurence. Doufam že to rozumite chlapci 🙂

Jejich aplikace jmenuji se lotos navigator ale vyrobce je mol polska. Ona funguji. Sam to vyzkoušel jsem 2x 🙂

Editováno: , autor: TOMUS

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...