Přejít na obsah

Držák nápojů místo popelníku


Shotek

Doporučené příspěvky

Co jsem tak pátral po netu, tak něco by se dalo sehnat třeba na ebay.com

např. http://cgi.ebay.com/ebaymotors/VW-Golf-Jet...sspagenameZWDVW

nebo

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/95-99-Legac...sspagenameZWDVW

Kdo má e-účet, tak proč to nebrat :)

Já teď musím šetřit na čelní sklo :-( nějakej mamrd (sekač trávy) asi nedával pozor kam všude mu lítají kamínky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...

Já mám něco podobmého jako Carlos. Popelník jsem se rozhodl využívat jako další přihrádku, jenom tam byl docela malý prostor, tak mne napadlo jak ho trošku zvětšit. Vyhodil jsem ten díl co se vytahuje a na průřezy, které jsou ve vnější části sem z venkovní strany přidal plast a heftnul tavkou. Prostor je nepoměrné větší a dá se v pohodě využít na různé potřebné věci :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Zdar chlapi.

Ať hledám jak hledám, nemůžu se toho na žádném fóru dopátrat. Sehnal jsem si držák nápojů z GIV a sháním nějaký návod, jak ho šikovně nacpat do toho kastlíku pod rádiem. Nechci se sám do něčeho pouštět, nechci si zdupat moji úplně novou krásku. Za help moc díky.

Roman

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Jestli sis nevšiml, tak tady je fórum o Oktávkách.

Stejně tak bych mohl říci: "Kámoš má stejný držák v Golfu IV-ce. Origo, žádná dodělávka".

Má brácha ten držák velikosti 1 DIN? Aby šel dát hned do okty.

Našel jsi snad někde takový držák přímo do okty? Origo, žádná dodělávka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

jak pise laddess24, ten drzak napoju ma cislo 6X0857558A 01C a puvodne pro VW Lupo (ale hadam ho nacpali i jinam), me z jednoho skodovackyho salonu napsali ze cena je 1091,-Kc vcetne DPH, objednat je mozne do druheho dne, mel by to byt ten typ drzaku co vyzaduje naprosto minimalni upravu, jinak ten drzak napoju k parkovaci brzde nedoporucuju, za cas se na nem ujebe takovy maly kurvitko a drzak zustava furt otevrenej (vykolpenej), pokud si to nezvladnete opravit, tak novej stal kdysi snad 1500 nebo kolik, no hnus...navic mam pocit ze je staven jen na ty velky kelimky z fastfoodu (0,4-0,5l), maly kafe z automatu v tom lita...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Tak už jsem přehodil rádio místo kastlíku a v pondělí jdu objednat do vw držák nápojů z lupa.Čekal jsem na zákazníka na benzínce a měl jsem čas asi půl hodiny,tak jsem si řekl,že se podívám jak to tam půjde dát.Jsou tam jen menší okýnka a rádio tam nedrželo zacvaklé,vzal jsem nůž a okýnko zvětšil směrem nahoru a je tam jak z výroby,na kastlíku jsem uřízl vrchní zarážku(je tam jen jedna) a z boku dvě vodící drážky,trvalo mi to cca 15 minut.Už se těším na ten nápoják

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky bych uvítal nějaké řešení místo popelníku :), ten vedle ručky je na dvě věci a ještě v kombinaci s loketkou, měl jsem ho ve starým autě a do tohodle ani nepáchne a držák nad rádio taky nepůjde, mám DX navigaci :( Chci si jen někam bezpečně položit termo hrnek s kafem, abych neměl kafe po celým autě :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Tak jsem take resil drzak napoju do predfacelitu a sehnal sem si stredovy tunel z OII s tim ze tam pujde ale kdyz jsem zjistil kolik s tim je prace tak sem radsi vyriznul drzak na napoje a zalaminoval do stavajiciho tunelu :)

A jeste mi postou prijde drzak napoju a ten prijde umistit na volne misto vypinaču :) tak pak hodim foto. Ted jen foto v zacatkach :)

post-15696-0-36227700-1384188578_thumb.j

post-15696-0-99869700-1384188590_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Ahoj, tak na EBAY je aktualne napr. toto:

 

http://www.ebay.com/itm/VW-Golf-Mk4-1J0858601D-Dash-Drinks-Cup-Holder-1J0-858-601-D-Wood-Front-Cover-/221227241055?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item33822bce5f

 

a v popisu je, ze pasuje i do octavie, tudiz nezkousel jste to nekdo? neni to malo penez, ale kdyby to pasovalo v pohode, asi bych to objednal :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Caute,

v Norsku pouzivaju taketo v jednotkovych octaviach, neviem sice ako funguju, ale vyzeraju celkom okay a ani laktovka by nemala zavadzat...ak niekto viete nieco viac dajte vediet, pripadne ak by bol zaujem tak mozem zistit aspon ako to vyzera otvorene, znamy to ma...ale kde sa to da kupit alebo objednat netusim ja ani on, kupil to uz s autom....

post-76196-0-06257900-1387357472_thumb.j

post-76196-0-66422900-1387357487_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...