Přejít na obsah

Škoda Superb 4

Dixik2

Doporučené příspěvky

Včera jsem jich potkal cca 10 v kombíku v různých barvách. Kdybych nevěděl, že vyšla nová generace, vůbec si ho nevšimnu, resp mě nenapadne "Tohle je nový sup, pecka", jako u 3.gen. Absolutně nevýrazný ocumlaný bonbon. U kombíku je vidět batoh na zádech (připomíná mi profil Kia Ceed SW). S3 má po 10ti letech pořád krásný a výrazný design. Tohle úplně zapadne v šedi nějakých tvarů. Je to velká škoda. Můj pohled.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 8. 2. 2024 na 17:28, Adam Rýpar napsal:

Jasné, za nějaký rok si možná budeme říkat, že je nadčasový a předběhl dobu. Jen mě mrzí, že na rozdíl od předchůdce, že si z toho člověk nesedne na zadek, když jej vidí naživo. Nijak nevyčnívá, není výrazný. Takové bezpohlavní auto.  

Stejne jako druha generace kokodáka. Bezpohlavní je přesné označení. Možná je to v rámci inkluze...

Odkaz ke komentáři

před 7 hodinami, deto napsal:

Ake dalsie??? 😁

Dalsie nebudu. Ak nechces L&K, tak vezmes Selection a pridas pakety.. 

To je nějaká ověřena informace, že další výbavy nebudou, nebo jen tvůj pocit? Bratrský Passat má od začátku 4 stupně výbavy, takže očekávám, že minimálně 1-2 ještě přidají. 

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...