Přejít na obsah

Škoda Superb 4


Dixik2

Doporučené příspěvky

před 4 hodinami, Rapid1.0 napsal:

A není to tak, že základní sedačky v nižších výbavách budou mít poloelektrické, a přípatlkové, nebo ve vyšších výbavách budou mít plně elektrické? To by znamenalo, že náhrada za pouze mechanické budou ty poloelektrické, takže to je vlastně posun. 

 

Nemyslim si, že by dali do základu masážní funkci. Pravdu uvidíme z ceníku, jak budou poskládané výbavy. Pak to buď bude velký krok zpět, nebo mírný posun. Ostatně i u stávající generace už o el. sedadlo řidiče v základu Ambition přišel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 7 hodinami, Boleslavák napsal:

Myslím, že žádné výbavy nebudou bude pouze jedna jediná výbava a par volitelných balíčků.

Však to už psali, budou na výběr v podstatě jen motory, k pohon a místo vybav budou na výběr interiéry a pak bude možné dokoupit pakety s tím nebo oním. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 10 hodinami, Honk napsal:

To je interiér Sportline? Nebo jak to s ním vypadá? Bude představen později? V představení jsem zaregistroval iV a L&K, ale plaketky Sportline jsem neviděl...

Ten šedý interiér se žlutým prošíváním patřil tomu modrému iV. Předpokládám ale, že Sportline se moc lišit nebude. Možná ta šedá alcantara (jestli to je alcantara) bude u Sportline o něco tmavší, tahle je dost světlá mi přijde. Taktéž ve Sportline určitě bude 3-ramenný volant. Každopádně na Sportline se taky těším. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Diky moc za cennik.

Som docela prijemne prekvapeny, pretoze som ocakaval vyssi cenovy narast oproti sucasnej generacii. Nicmene, granularita packetov sa dala ocakavat - samozrejme zmena k horsiemu, ale mohlo to byt aj horsie, viz Enyaq.

 

Som este zvedavy na rozdiel ceny medzi 2,0TDI 110kW a Plug-in hybridom. Dnes je to 122k Kc vo vybave L&K, nicmene novy ma mat vacsie baterku a dojazd. Ak by sa im to podarilo zmestit do 150k, bola by to znacka ideal 😁

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@deto Já si myslím, že Škodovka se na cenu nového S4 chytře připravila poslední 1-2 roky cenou S3, která dost narostla. Teď to vypadá, že S4 nezdražil, nebo jen minimálně. 

 

 

 

Jinak se mi osobně nový ceník líbí. I ten "základ" je hodně slušný, doplácel bych jen za vyhřívané sklo + volant a Matrix světla. Jsem zvědav na rozšíření ceníku o liftback, TSI dvoulitry a Sportline výbavu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk změnil název na Škoda Superb 4
  • Pawouk umístěno následující téma

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...