kodemi.:R Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 chvalim panove,moc pekna prace asi taky do toho pudu :-P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Draajea Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Drajea: Presne tento istý problém som mal aj ja, keď som ich Proforovi nasadzoval pri poslednom Škoda meetingu v BA. Všetky dvere bez problémov, akurát PP dvere nie a nie tá kľučka pekne sadnúť na miesto. Proste vždy trochu odstávala - ani neviem, ako to Profor nakoniec poriešil moc ti dekuji, ze si mi poradil a doporucil profora, s jehoz pomoci (radami) sem to vyresil... proforovi sem jiz dekoval, tobe dekuji, ze si mi poradil profora:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xaviernaidoo Vloženo 9. Únor 2008 Sdílet Vloženo 9. Únor 2008 Chtěl bych si dát taky kliky do laku.Víte někdo jak se daj vymontovat? Totéž bych chtěl udělat u bočních lišt, ale nevím jestli nemůžou při vysazování prasknout. Díky za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 9. Únor 2008 Sdílet Vloženo 9. Únor 2008 Chtěl bych si dát taky kliky do laku.Víte někdo jak se daj vymontovat? Totéž bych chtěl udělat u bočních lišt, ale nevím jestli nemůžou při vysazování prasknout. Díky za pomoc. Už je tady všechno popsané, hledej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckymann Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 (editace) Zdarec všichni Chci taky dát kliky do laku - byl by někdo ochotný do toho jít - Brno nebo Zlín? Mám odstín - bílá candy (1206) Editováno: 11. Únor 2008, autor: luckymann Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 já tenhle problémek řeším už dlouho, už sem začal poptávat i do bazaru, ale bezvýsledku.....psal sem několikrát boardmasterovi, ale jen se ozval, tak sem mu napsal co a jak a pak se už neozval, takže shanim někoho kdo by mi je mohl nalakovat a třeba poslat a obratem bych mu poslal svoje kliky. ty moje jsou v pořádku, nepoškozené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 a preco je problem nalakovat si to svojpomocne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 Problém to nieje,len musíš vedieť pár základných veci.Moja skúsenosť,že základ na plasty na kľučky nepatrí.Ak máte niekto inú,kľudne ju napíšte,ja napíšem svoju. Kľučky som obrúsil,odmastil,naniesol základ na plasty,plnič,prebrúsil som ho a niekoľko vrstiev farby a laku.Všetko spreje a presne podľa návodov na nich.Asi po týždni mi priateľka zavadila o kľučku prsteňom a odlúpol sa malý kúsok.Pri oprave som zistil,že sa to lúpe ako šupka z mandarinky.Dole to išlo "krásne". Ten základ vôbec nesplnil funkciu,na ktorú je určený.Po druhý krát,išiel na obrúsené a odmastené kľučky rovno plnič.Prebrúsiť 1000-kou šmirgľom, farba a lak.Drží to ako sviňa.Až na tú miernu stratu lesku. No čo,na kľučkách to až tak nevidno.Horšie je to na väčších plochách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 Koukám, že to raději přenechám odborníkům ve schon tuningu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 Zdarec hoši, zhánim někoho z Karvinska na nalakovaní klik a zrcátek, nemáte někdo kontakt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 24. Květen 2008 Sdílet Vloženo 24. Květen 2008 no a v ba na slovensku je niekto kto by to lacno strekol? farba - seda metaliza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Constantine Vloženo 24. Květen 2008 Sdílet Vloženo 24. Květen 2008 vím,že to sem asi nepatří,ale prodám fungl nové nalakované 4 kliky v barvě černá perleť...kdo má zájem ať pisne PM.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckymann Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 Copak se nikdo nenajde, kdo pomůže? Nechci do toho drbat sám, abych to nějak nezprasil Díky Zdarec všichni Chci taky dát kliky do laku - byl by někdo ochotný do toho jít - Brno nebo Zlín? Mám odstín - bílá candy (1206) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Lidi mám takový menší problém. Kdysi dávno se mi podařilo, že mi ze zámku vypadl ten pojistný kroužek. No konce léta jsem tlumil dveře, tak jsem ho chtěl při té příležitosti nasadit, ale nějak se nedařilo. Dokonce se mi podařilo to, že se nakonec ten kroužek zdeformoval. Otázka tedy zní, dá se samostatně koupit? Nebo nemá někdo přebytečný? ) díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Myslíš toto http://www.aukro.cz/item577738792_trmen_kl...koda_fabia.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 jsi naprosto nejlepsi!! diky moc, takto to vymenim cely a nebudu se muset s tim krouzkem srat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ocec Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 no a v ba na slovensku je niekto kto by to lacno strekol? farba - seda metaliza Nazdar machri, Chcel by som dat tiez klucky do laku. Mam striebornu metalizu. Neviete o niekom z Popradu, resp. z okolia kto by to urobil? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 Trochu se prisockuji k tematu Budu menit zrcatka na fabce za elektricke a rovnou budu kupovat zrcatka urcene pro lak, tedy jiz zakladovane. No otazka zni, daji se ty zrcatka striknout klasickym sprejem nebo je uz plocha na hrane a bylo by lepsi to nechat nastrikat v nejaky lakovne? Pripadne neznate neco z brna a okoli, kde lakuji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiriw Vloženo 19. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2013 chystám se lakovat kliky a budu používat originální sprej s barvou od škody....chtěl bych se zeptat zda po cca 3 vrstvách barvy by bylo vhodné použít ješte bezbarvý lak, nevo se u tohoto spreje nemusí používat??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 19. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2013 Nevím jak u UNI barvy, ale metalíza se vždycky přestříkává bezbarvým lakem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiriw Vloženo 19. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2013 Právě, aby se mi potom kliky neleskly víc než zbytek auta... mohl by někdo poradit prosím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 19. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2013 Mrkni na aukro jestli tam nejsou kliky v barvě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiriw Vloženo 26. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2013 Tak jsem zvolil postup: základ na plasty, plnič, 3 vrstvy barvy ( koupil jsem sprej od škody ) a 2 vrstvy bezbarvého laku....zatím mám hotové jen zadní kliky. Trošku sem se akorát pral s vymontováním starých klik a montáží nalakovaných, ale nakonec se povedlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 26. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2013 Vypadají dobře a lakování je lepší proti ohmatání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 26. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2013 Jaký jsi použil plnič? Na plasty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.