Přejít na obsah

podběhy pod dveřmi (prahy)

Lancelote

Doporučené příspěvky

Jelikoz mam v praci jeste OII, FI , tak sem to okouknul i tam. na spodni strane prahu je u obou taky ten nastrik. FI je stara 4 roky, OII 3/4, meje se to rucne i myckou a nestalo se, ze by te to "vytahlo" na boky. Takze bud je ten tvuj nastrik moc cerstvej, nebo do nej treba nepridali nejaky tuzidlo. Zkusim bych se nato poptat v servisu, rozhodne je to divny.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 1 měsíc později...

Ahoj tak jsem si všimnul, že mám někde vedle místa co se dává hever jakoby nedodělané prahy, je tam ostrý plech asi na čtyřech nebo šesti místech vypadá to jako kdyby to byla místa, kde při výrobě karoserie seděla a nedotmelili to. Budete to reklamovat díval jsem se na tři auta a všechna to měla velmi podobně hnusně. Ahoj

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...
  • o 3 roky později...

Mozno je to blbost, ale vsimol som si v prednej casti podbehu jemne preliacenie. To preliacenie je plynule a je v mieste "vylisovaneho trojuholnika". V prechodovych miestach je jemne "vlasocnicovo popraskany lak - ochranny nater". Prikladam 2 fotky pre nazornost (ospravedlnojem sa za kvalitu). Pozeral som sa na fabie novsich rocnikov (ja mam fabiu 2008) a nic taketo som si nevsimol :(. Nie som si vedomi, ze by som bol niekde suchol podbeh. V danych miestach nie je odreta farba ani inak poskodeny lak (okrem prasklin). A tiez som si vsimol ze je to rovnake na obidvoch stranach. Mate to tiez?

post-26089-064869700 1291188421_thumb.jp

post-26089-094607600 1291188434_thumb.jp

Odkaz ke komentáři

• o 3 roky později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...