Palo Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 Tak tohle jsem našel na netu, třeba to někomu pomůže http://auto.idnes.cz/prvni-test-letnich-pn...1_test_pneu_fdv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 (editace) Velice zajímavé srovnání! Není tam sice Pirelli PzeroNero, ale i tak pro výběr pneu užitečné info, hlavně co se týká valivého odporu a opotřebení. Ale právě jsem zjistil, že všechny testované pneu jsou jen v malých rozměrech na koloběžky. Editováno: 15. Březen 2007, autor: Milan II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 15. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 Velice zajímavé srovnání! Není tam sice Pirelli PzeroNero, ale i tak pro výběr pneu užitečné info, hlavně co se týká valivého odporu a opotřebení.Ale právě jsem zjistil, že všechny testované pneu jsou jen v malých rozměrech na koloběžky. Doufám, že sis všiml i druhé části toho hodnocení alá 205/55 R16 Já na tomto rozměru jezdím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 Velice zajímavé srovnání! Není tam sice Pirelli PzeroNero, ale i tak pro výběr pneu užitečné info, hlavně co se týká valivého odporu a opotřebení.Ale právě jsem zjistil, že všechny testované pneu jsou jen v malých rozměrech na koloběžky. Jojo, prave me osobne by taky zajimalo prime srovanani s Pirelli ZeroNero... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 (editace) Velice zajímavé srovnání! Není tam sice Pirelli PzeroNero, ale i tak pro výběr pneu užitečné info, hlavně co se týká valivého odporu a opotřebení.Ale právě jsem zjistil, že všechny testované pneu jsou jen v malých rozměrech na koloběžky. PZeroNero neni v R16 az az R17tusim... a tam vede spolu s Bridgestzone ER50tusim... Test letních pneumatik ADAC 225/45 R17 W/Y (03/2006) Testovaná pneumatika: Doporučení Sucho Mokro Hlučnost Valivý odpor Opotřebení Bridgestone Potenza RE050A Obzvláště doporučujeme *** 1,1 1,8 2,2 3,3 2,0 Pirelli Pzero Nero Obzvláště doporučujeme *** 1,3 1,9 2,1 3,3 2,2 Editováno: 17. Březen 2007, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Velice zajímavé srovnání! Není tam sice Pirelli PzeroNero, ale i tak pro výběr pneu užitečné info, hlavně co se týká valivého odporu a opotřebení.Ale právě jsem zjistil, že všechny testované pneu jsou jen v malých rozměrech na koloběžky. PZeroNero neni v R16 az az R17tusim... a tam vede spolu s Bridgestzone ER50tusim... Test letních pneumatik ADAC 225/45 R17 W/Y (03/2006) Testovaná pneumatika: Doporučení Sucho Mokro Hlučnost Valivý odpor Opotřebení Bridgestone Potenza RE050A Obzvláště doporučujeme *** 1,1 1,8 2,2 3,3 2,0 Pirelli Pzero Nero Obzvláště doporučujeme *** 1,3 1,9 2,1 3,3 2,2 Podle me se PirZeroNero dela i v rozmeru druheho testu...tzn. 205/55 R16...Ale aktualne tam mam ty Bridgestony Turenza, ale i pres to, ze maji cca 2mm vzorek, stale drzi, tak nevim, jestli tam nedat radsi ty Potenzy (na novych fotkach F1 monopostu je maji vsichni :-) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 PZeroNero neni v R16 az az R17tusim... a tam vede spolu s Bridgestzone ER50tusim... Pirelli PZero Nero je i v rozměru 205/55 R16 91Y Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Budvar Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Chtělo by to srovnání pneu rozměru 195/65 15, což je určitě nejpoužívanější rozměr u Octávek (nepočítaje tunerů). To bych si rád někde pročetl, neb mám letní už sjetý, tak přemýšlím, co dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Chtělo by to srovnání pneu rozměru 195/65 15, což je určitě nejpoužívanější rozměr u Octávek (nepočítaje tunerů). To bych si rád někde pročetl, neb mám letní už sjetý, tak přemýšlím, co dál. Ja mam vzorek jeste dobry, ale diky uzasne konstrukci Barum Bravuris , musim menit nebo znicim auto (hrozny hluk + pri jizde jakoby to skakalo - TADY JSEM TO RESIL ). Nechapu, jak mohli vyrobit takovy smejd. Ted jsem sel do Bridgestone Turanza ER300 195/65 R 15 91 H (TADY ZA 1660), dle testu od ADACu by mohli byt celkem dobre. Doufam, ze se nezklamu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Chtělo by to srovnání pneu rozměru 195/65 15, což je určitě nejpoužívanější rozměr u Octávek (nepočítaje tunerů). To bych si rád někde pročetl, neb mám letní už sjetý, tak přemýšlím, co dál. Ja mam vzorek jeste dobry, ale diky uzasne konstrukci Barum Bravuris , musim menit nebo znicim auto (hrozny hluk + pri jizde jakoby to skakalo - TADY JSEM TO RESIL ). Nechapu, jak mohli vyrobit takovy smejd. Ted jsem sel do Bridgestone Turanza ER300 195/65 R 15 91 H (TADY ZA 1660), dle testu od ADACu by mohli byt celkem dobre. Doufam, ze se nezklamu. Uz mas obute tie turanzy ? Ja som ichc chcel kupit, ale ma odhovaraju od nich, lebo v rozmere 205/55/16 nedopadli moc dobre. V 195/65/15 zase vyhrali, tak neviem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmerlin Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Naprostej souhlas, ze by to chtelo test 15ek. Osobne pokukuju po Pirelli P7 protoze v tech 16kach vyhraly. Tak snad budou dobry i v 15kach.. Ale jestli mate nekdo jinou zkusenost / doporuceni, tak honem sem s nim - chci kupovat tak behem 1-2 tejdnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavianus Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Naprostej souhlas, ze by to chtelo test 15ek. Osobne pokukuju po Pirelli P7 protoze v tech 16kach vyhraly. Tak snad budou dobry i v 15kach.. Ale jestli mate nekdo jinou zkusenost / doporuceni, tak honem sem s nim - chci kupovat tak behem 1-2 tejdnu Kup 16". Vyhneš se příští rok výměně z 15" na 16" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Naprostej souhlas, ze by to chtelo test 15ek. Osobne pokukuju po Pirelli P7 protoze v tech 16kach vyhraly. Tak snad budou dobry i v 15kach.. Ale jestli mate nekdo jinou zkusenost / doporuceni, tak honem sem s nim - chci kupovat tak behem 1-2 tejdnu Nevím jak P7, ale P6 docela hořely... Nějsem žádnej divoch na silnici, nehrabu, zkrátka gumy netrápím a najel jsem na nich 26t Km Oproti michelinkám, nebo dunlop SP Sport 200E, je to úplný nic. Jak michelinky, tak ty Dunlopy SP200E zvládnou 60t Km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmerlin Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 S tim opotrebenim je to docela zajimavy - v testu to specialne vychvalujou, ze ma velmi male opotrebeni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Chtělo by to srovnání pneu rozměru 195/65 15, což je určitě nejpoužívanější rozměr u Octávek (nepočítaje tunerů). To bych si rád někde pročetl, neb mám letní už sjetý, tak přemýšlím, co dál. Ja mam vzorek jeste dobry, ale diky uzasne konstrukci Barum Bravuris , musim menit nebo znicim auto (hrozny hluk + pri jizde jakoby to skakalo - TADY JSEM TO RESIL ). Nechapu, jak mohli vyrobit takovy smejd. Ted jsem sel do Bridgestone Turanza ER300 195/65 R 15 91 H (TADY ZA 1660), dle testu od ADACu by mohli byt celkem dobre. Doufam, ze se nezklamu. Uz mas obute tie turanzy ? Ja som ichc chcel kupit, ale ma odhovaraju od nich, lebo v rozmere 205/55/16 nedopadli moc dobre. V 195/65/15 zase vyhrali, tak neviem. Tak jsem obul...cena za prezuti 720,- No ale oproti tem Barumkam rozdil obrovsky - hluk klesl tak o 30-50%. Nevim opravdu co s tema Barumkama je, ale ted je jizda opravdu pohoda. Nemel jsem moznost zkusit na dalnici apod., nicmene uz ted jsem vice nez nadseny. Jeste uvidime na mokru a opotrebeni, ale vypada to, ze mely plne pravo skoncit druhe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Naprostej souhlas, ze by to chtelo test 15ek. Osobne pokukuju po Pirelli P7 protoze v tech 16kach vyhraly. Tak snad budou dobry i v 15kach.. Ale jestli mate nekdo jinou zkusenost / doporuceni, tak honem sem s nim - chci kupovat tak behem 1-2 tejdnu Nevím jak P7, ale P6 docela hořely... Nějsem žádnej divoch na silnici, nehrabu, zkrátka gumy netrápím a najel jsem na nich 26t Km Oproti michelinkám, nebo dunlop SP Sport 200E, je to úplný nic. Jak michelinky, tak ty Dunlopy SP200E zvládnou 60t Km. Hehe... P7 205/55 R16 a po 15t skoro na vyhození... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 (editace) říkám, nevím jak P7, ale P6 moc nevydržely. Další potvrzení Editováno: 19. Březen 2007, autor: quicksilver Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Ono je to asi tak: když budeš chtít sportovní pneu, jako že P7 je sportovní, tak budou sedět jak přilepený, ale to že budou sedět je dáno měkčí směsí. Naprostej opak, to znamená tvrdá směs je taky na nic, pač znatelně kloužou, hlavně na mokré vozovce. Takže pokud nejsi vyloženě závodník, tak je lepší volit nějaký zlatý střed..... Jak říkám, ty Sp200E mám vyzkoušený, pokud nehodláš šetřit, tak Michelin třeba E3A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 pne TOYO Proxes tak taky mohlo bt kua.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saty Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Minuly tyden jsem obul Pontezy RE050A a maximalni spokojenost zatim. Mam rozmer 205/50-17, staly 3180,- kus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Minuly tyden jsem obul Pontezy RE050A a maximalni spokojenost zatim. Mam rozmer 205/50-17, staly 3180,- kus Luxus cena na tenhle rozmer, kde jsi kupoval ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.