Přejít na obsah

Paket pro špatné cesty, tlumiče, pružiny


David-pv

Doporučené příspěvky

Uz hodne dlouho se se marne snazim sehnat ten plechovy spodni kryt motoru. Nevite nahodou nekdo kde by se dal sehnat popripade katalog cislo ad se da obednat ? Kde kdo o nem vi ale sehnat je problem. Mam O1 :help: pls

PS Jinak jizdni vlastnosti mnohem lepsi nez klasicky kombajn ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ahoj jsem zde poprvé a chtěl bych se zeptat.zvažuji koupi škody octavie kombi tour a líbí se mě tam ten paket pro špatné cesty.zajímalo by mě jestli tento paket obsahuje i krytí podvozku plastovým krytem podobně jako to má ve standartu fabia?a nebo to má jenom kryt pod motorem a převodovkou.ještě mě zajímá zdali se s tímto paketem nezvýší spotřeba díky větší světlé výšce auta.zvažuji motor 1,6 75kw mpi.díky za opovědi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím. Při koupi, pečlivě vybrané;), O1 2.0l, r.v. 2002, mi prodejce tvrdil, že paket pro špatné cesty tato okta má, koupil jsem a začal srovnávat a kontrolovat. Má octa je skutečně výš, avšak né o moc - již několikráte jsem si „škrtnul“, naštěstí právě tím železným krytem motoru.

Hledal jsem ňákou zmínku v techničáku, ale je zde uvedenou pouze něco jako : při použití paketu pro špatné cesty se může výška lišit (tuším že+240mm). Ani datový štítek kódů nic o paketu neprozradil – žádné zvláštní provedení.

Toto je pro mě aktuální téma a veškeré informace týkající se výše uvedeného uvítám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Zdravím všechny, taky mě moc zajímá zvednutí podvozku, odřu každý nájezd, musím najíždět ze zatáčky, jak je to teda, tlumiče? Už jsem slyšel, že i snad nějaké podložky tlumičů, nebo co. Prosím, může to někdo objasnit? Kolega to má, ale prd ví, jen že připlácel 5000,-. Díky!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...