i.basso Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 Ahoj! Chtěl bych se pokusit dát do mojí Octávečky 1,6 55Kw dieselový motor.Máte s tím někdo zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 Ahoj! Chtěl bych se pokusit dát do mojí Octávečky 1,6 55Kw dieselový motor.Máte s tím někdo zkušenost? To ti neprojde technickou...a i ten blbej policajt když tě zastaví a uslyší klapání ropáka a v papírech bude benál to pozná, takže podle mě je to blbost, to už radši tohle prodej a kup tu naftu, navíc na naftě jsou rozdílný tlumiče, stabilizátor a hromada dalších částí... Prostě se to nevyplatí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 naopak bych to pochopil, ale takhle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 ne vážně ted už.... to je fakt blbost... kdoví jestli není i jiná nádrž s čerpadlem, palivový potrubí atd... ale já si myslim, že ano... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 naopak bych to pochopil, ale takhle No jo na benzin už dnes nidko jezdit nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 Jestli máš času dost a peněz taky, tak to udělej, ale počítej s investicí kolem 60tis, vyměníš půlku auta a pak to stejnak nepůjde ofiko přes STK. Dle mého názoru je to blbost, to to raději prodej a kup naftu, ten rozdíl ceny mezi naftou a benzínem nebude určitě těch 60tis (stejný rok, výbava atd) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnakeBR Vloženo 26. Květen 2007 Sdílet Vloženo 26. Květen 2007 naopak bych to pochopil, ale takhle No jo na benzin už dnes nidko jezdit nechce haha ale coby nie.....skor ludia zistuju ze nafta je na nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eugen Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 Kámoš dal tdi 81kW do starý mazdy(nevim jaký rok,ale kolem 90) a s tou lehkou kastlý to je dělo a teď to má čipnutý a říká,že to je už pomalu stíhačka .Měl tam předtim taky diesel a stk nemá oficiálně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanT Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 je to vazne nesmysl - budes muset vymenit skoro vsechno - veskerou motorovou elektriku, jednotky, palivovej system, napojeni serva, napravy, uchyceni, budiky....... jak bylo receno - pokud je to tvuj konicek, tak do toho. Pokud chces jen levne jezdit, tak prodat a koupit Tdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 take jsem vyměnil motor a vůbec toho nelituji 2.0 na 1.8T RS........:-))))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 prodej auti a kup jiný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
i.basso Vloženo 11. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 Ale mě vůbec nejde o peníze.Já ropáka mám 1,9 Tdi 66kw,r.v.2004. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píďa Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 A proč to chceš měnit v té benzínové? Kluci mají pravdu je to komplet přestavba se vším a pěkně mastný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenik3 Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 Radeji vymen auto, to vyjde levneji. Nabidka Tdi je siroka. Nicmene ta vymena urcite jde, jen bych se ptal na kolik to prijde. H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave0401 Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 take jsem vyměnil motor a vůbec toho nelituji 2.0 na 1.8T RS........:-))))))))) moje rec stejny postup a stejna spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 take jsem vyměnil motor a vůbec toho nelituji 2.0 na 1.8T RS........:-))))))))) moje rec stejny postup a stejna spokojenost Jen se tak zeptám, jakej je potom postup při legalizaci týhle přestavby, je to nějak omezený rokem nebo tak něčím? Je mi jasný že se tam musí dát celej agregát a dalo by se říct asi celá náprava s brzdama... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnakeBR Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 no a aj prevodovka...na naftovych motoroch je uplne iny prevodovy pomer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 no a aj prevodovka...na naftovych motoroch je uplne iny prevodovy pomer. Když jsem napsal agragát, tak jsem myslel všechno(motor, převodovka, chladič, jednotka...) a měl jsem namysli 2,0 nebo 1,6 na 1,8T Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ywes Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 no a aj prevodovka...na naftovych motoroch je uplne iny prevodovy pomer. Když jsem napsal agragát, tak jsem myslel všechno(motor, převodovka, chladič, jednotka...) a měl jsem namysli 2,0 nebo 1,6 na 1,8T Mozno je uz pozde, ale ja by som tam dal 2.0 atmosferu a plyn alebo rovno 1,8t + lpg. Mas z toho potom skutocne vykonne a zaroven setrne auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 15. Červen 2007 Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 no a aj prevodovka...na naftovych motoroch je uplne iny prevodovy pomer. Když jsem napsal agragát, tak jsem myslel všechno(motor, převodovka, chladič, jednotka...) a měl jsem namysli 2,0 nebo 1,6 na 1,8T Mozno je uz pozde, ale ja by som tam dal 2.0 atmosferu a plyn alebo rovno 1,8t + lpg. Mas z toho potom skutocne vykonne a zaroven setrne auto. Když už, tak bych dal 1,8T bez plynu, na spotřebu tak nekoukám a i s tímhle se dá jet do 7litrů, ale zajímalo by mě kdyby tu někdo přibližně popsal co to obnáší, jde mi o to abych když to náhodou prodám na mě nepřišli že to neprošlo na technický a neuháněli mě kvůli tomu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 15. Červen 2007 Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 take jsem vyměnil motor a vůbec toho nelituji 2.0 na 1.8T RS........:-))))))))) moje rec stejny postup a stejna spokojenost Jen se tak zeptám, jakej je potom postup při legalizaci týhle přestavby, je to nějak omezený rokem nebo tak něčím? Je mi jasný že se tam musí dát celej agregát a dalo by se říct asi celá náprava s brzdama... to už nezlegalizuješ... v německu to určitě je možné, ale tady nee... Auto je pak vlastně neprodejný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 15. Červen 2007 Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 take jsem vyměnil motor a vůbec toho nelituji 2.0 na 1.8T RS........:-))))))))) moje rec stejny postup a stejna spokojenost Jen se tak zeptám, jakej je potom postup při legalizaci týhle přestavby, je to nějak omezený rokem nebo tak něčím? Je mi jasný že se tam musí dát celej agregát a dalo by se říct asi celá náprava s brzdama... to už nezlegalizuješ... v německu to určitě je možné, ale tady nee... Auto je pak vlastně neprodejný... Tak konečně někdo kdo napsal něco co má smysl, by mě teda zajímalo jak to maj ty co to dělali... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub - škodík Vloženo 15. Červen 2007 Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 Neblázni -prodej a kup jinou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohuš75 Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 naopak bych to pochopil, ale takhle No jo na benzin už dnes nidko jezdit nechce chce...já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohuš75 Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 Ahoj! Chtěl bych se pokusit dát do mojí Octávečky 1,6 55Kw dieselový motor.Máte s tím někdo zkušenost? teda, tak tohle slyším poprvý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.