Přejít na obsah

Letní pneumatiky

room14

Doporučené příspěvky

12 000 ale celkem, tzn. i na zimních ne? Já na tom najedu tak 10 000-11 000 za rok celkem, jak se zadaří :) no, vzhledem k tomu, že mají DOT 0514, tak by to mohly vydržet i těch 5 sezon :D

ono se doporučuje po 4 letech měnit ty pneu

Editováno: , autor: HjM
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

MaťasTDI

Niesom si istý ale tak 215/55 R17 by mali na 7 palcový disk pasovať

Tá veľkosť na 7" disk pasuje, ale nepasuje na Fabiu. Pri tej veľkosti by totiž bol priemer kolesa o 52 mm väčší ako je pri 205/45 R17, a to už je rozhodne mimo tolerancie. 

Editováno: , autor: e1.
Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

pýtal som sa preto,lebo po ich nahodení (195/55 R15) sa mi zdajú hlučné....ale možno je to len môj subjektívny pocit  :kol-32:  

No, když jsem na Fábku nasadil nové Continental ContiPremiumContact 2, tak mi přišly také dost hlučné oproti předchozím Bridgestone Turanza, ono si to asi sedne, jak se to trochu ojede.

Odkaz ke komentáři

Nakonec jsem objednal Nokian Line 195/55 R15 85H vyrobeny ve Finsku DOT 5113. Test nových Barumek Bravuris 3HM je tady http://www.autembezpecne.cz/cz/s40/Testy/c1473-Testy-pneumatik/n3100-Test-letnich-pneumatik-2014-porovnal-bezpecnost-11-plastu-ruznych-znacek

Mohol by si sem potom napísať ako si s nimi spokojný a či majú ochranu ráfiku, pretože sa mi celkom páčia aj cenou a aj udávanými hodnotami.

Odkaz ke komentáři

Záleží možná na výrobci, co nabízí, třeba u těch Uniroyal, když klikneš na záložku rozměry, tak tam jsou vypsané všechny a ty s označením FR mají ochranu ráfku:

http://www.uniroyal-online.cz/www/uniroyal_pneumatiky_cz_cs/themes/summertires/fd_rainsport-3/rainsport-3.html

Editováno: , autor: HjM
Odkaz ke komentáři

Tak jsem se díval na ten obrázek a podle něho tam ochrana ráfku je, dokonce je to značeno i na pneumatice FR (tak ne znamená to Front a Rear) , když se podíváš na tu poslední fotku, tak tam jde vidět, že tam je ochrana ráfku (a nebo ne?).

post-65418-0-27499500-1395575812_thumb.j

post-65418-0-32112200-1395575821_thumb.j

Editováno: , autor: ales-r
Odkaz ke komentáři

Ta ochrana ráfku by tam měla být značená písmeny FR.

Vypadají dobře ty Nokiany :) také jsem je měl v merku, ale nakonec jsem vzal Uniroyal RainSport 3

na Uniroyal RainSport 2 mam odjeto více sezon a tento rok jsem si také koupil novější UniroyalSport 3....za mě super....nedám na ně dopustit. Výroba Francie a jak 2ky tak i 3ky nejen že dobře jezdí ale i vypadají. Na 3ky výrobce vzal inspiraci v Shark Skinu.

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...