Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Tak já jsem teď dojel do Uničova a mám auto v takovém stavu, jako když ho meju jednou ročně fuck

zítra jdu na myčku, víc nic

Čau Jardo, já byl zrovna v myčce, když začalo pršet. Vyhozený prachy a efekt žádnej!!! :feve:

Vloženo
Tak já jsem teď dojel do Uničova a mám auto v takovém stavu, jako když ho meju jednou ročně fuck

Čau Jardo, já byl zrovna v myčce, když začalo pršet. Vyhozený prachy a efekt žádnej!!! :feve:

a počkej, až chytim toho vola, co v Medlově vytáhnul metrák hlíny na silnici :smich: :smich:

Vloženo

a počkej, až chytim toho vola, co v Medlově vytáhnul metrák hlíny na silnici :smich::smich:

Tak to jsem zvědavej, jestli ho najdeš. Tady už pořestalo pršet!!! :palec2::)

Vloženo (editace)

Zdar kluci,

moc fajn srázek! Tak nějak jsem si to představoval. Opravdu mám z dnešního dne skvělý pocit! Je příjemné poznat vás osobně a ne jen přes anonymní net, ještě k tomu pod přezdívkama. Počasí se vydařilo, vždyť mám čumák opálený, jako bych chlastal...

Potěšil mě Lube, že nám přijel ukázat tu svou žlutou krasavici.

Editováno: , autor: Milan II
Vloženo

Mně se srázek taky moc líbil, ale fotky hodím taky později. Přijel jsem domů celkem brzy, tak jsem ještě makal a stěhoval nábytek. Teď jsem utahanej a už asi nic nezvládnu. Tak se všichni opatrujte a zase někdy na srazu nebo tady na pokec!!!

Vloženo

Zdravím všechny aktéry, akce byla fajn, konečně jsem poznal lidičky z moravské sekce octaviaclubu a že to bylo setkání na pohodu :palec: vydržel jsem do 18:30 a nakonec mám velkou radost, moje červené embí se umístilo na 2.místě kategorie Best Of Š100 - Š1000MB (vyhrála to oranžová Š100 ze slovenska). tak zase někdy a něco malo fotek ;)

-_- -_- -_- -_- -_-

post-517-1187468421_thumb.jpg

post-517-1187468471_thumb.jpg

post-517-1187468510_thumb.jpg

post-517-1187468580_thumb.jpg

post-517-1187468612_thumb.jpg

post-517-1187468700_thumb.jpg

post-517-1187468725_thumb.jpg

post-517-1187468768_thumb.jpg

post-517-1187468797_thumb.jpg

Vloženo
Tak už jsem taky dorazil domů. Zítra kdyžtak dejte nějaký fotky. Taky jsem červenej jak od moře. Rád jsem Vás všechny poznal.

Frčel jsi domu teda fest, jsem tě viděl, když jsem jel znova do Olmíka na Simpsnovy ve filmu, pěkně si to protáhnul :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...