carlos Vloženo 9. Únor 2008 Sdílet Vloženo 9. Únor 2008 Snad to nebude záležitost měsíců,ale roků.Takovejlech tuzingovejch frajírků už tady jezdí dost,tak neblbněte kluci. jsi si ráno asi nevzal prášek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 9. Únor 2008 Sdílet Vloženo 9. Únor 2008 (editace) Já už na ně naštěstí čekat nemusím, Bi-xenon AE. Editováno: 2. Červenec 2008, autor: mikl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanic Vloženo 10. Únor 2008 Sdílet Vloženo 10. Únor 2008 Já už na ně naštěstí čekat nemusím, Bi-xenon AE. Hmm,vtěch origo xenách to máš slušivý,sem zvědav až tě potkám zase někde na kutnohorsku a uvidím to live. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fany Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Nechci tu házet nějaký kachny nebo něco, nebo být nositelem špatných zpráv, ale známí obchoduje s f. Kopáček a po jeho dotazu na něj mu bylo sděleno, že světla nejsou ještě ani ve výrobě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ph007 Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Nechci tu házet nějaký kachny nebo něco, nebo být nositelem špatných zpráv, ale známí obchoduje s f. Kopáček a po jeho dotazu na něj mu bylo sděleno, že světla nejsou ještě ani ve výrobě... To víme, říkali, že budou během tohoto roku v prodeji tzn., že se na tom pracuje - buďme optimisti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 24. Únor 2008 Sdílet Vloženo 24. Únor 2008 Ja psal mistrovi Kopackovi uz asi pred tydnem, mozna dele a ani hlasku jsem nedostal zpet. Asi se pta takovych lidi, ze na to nereaguje! Jen nechapu, proc na skorovsechny auta jsou k dostani, na FOBII taky a na O ani ho;no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarous fm Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 Čaute tak jak už je něco noveho ohledně angle eyes ???? nevim jestli to tady už nebylo ale našel jsem světla na octu http://www.xenony.intnet.pl/sklep/product_...?products_id=75 nejsou zas tak špatne(ale kdovi jak homologace) ale za ty prachy se daji sehnat už origo xenony!!! tak mam čekat na angle eyes nebo schanět nějake starši xenony??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 Čaute tak jak už je něco noveho ohledně angle eyes ???? nevim jestli to tady už nebylo ale našel jsem světla na octu http://www.xenony.intnet.pl/sklep/product_...?products_id=75 nejsou zas tak špatne(ale kdovi jak homologace) ale za ty prachy se daji sehnat už origo xenony!!! tak mam čekat na angle eyes nebo schanět nějake starši xenony??? No za 13 333,- to je tedy palba! Za 9000,- seženeš origo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarous fm Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 No za 13 333,- to je tedy palba! Za 9000,- seženeš origo! přesně tak ikdyž zas něco jineho ale za ty prachy to radči origo!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 přesně tak ikdyž zas něco jineho ale za ty prachy to radči origo!!!!!!!! A bůch ví kolik by bylo poštovný z Polska!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaKa Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 Čaute tak jak už je něco noveho ohledně angle eyes ???? nevim jestli to tady už nebylo ale našel jsem světla na octu http://www.xenony.intnet.pl/sklep/product_...?products_id=75 nejsou zas tak špatne(ale kdovi jak homologace) ale za ty prachy se daji sehnat už origo xenony!!! tak mam čekat na angle eyes nebo schanět nějake starši xenony??? Tak to je hnus velebnosti. Z tý fotky to vypadá, jako by do klasické paraboly vsadili čočku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarous fm Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 to budou asi tyhle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarous fm Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 jo a všiml jsem si že na strankach KOPACEK inport očekavaji březnovy kontejner vice tady ............ http://www.kopacek.cz/scripts/zobraz_text.php?id_odk=15 tak žeby už ??????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 nebalamuť lidi a pořádně si přečti ty stránky u kopáčka: Angel Eyes na octavii jsme skutečně začali vyvíjet spolu s jedním Asijským výrobcem. Ale vzhledem nutnosti zachování možnosti el.naklápění sklonu světla, a tudíž nutnosti velké investice do nové formy, jsme vývoj po dohodě pozastavili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarous fm Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 nebalamuť lidi a pořádně si přečti ty stránky u kopáčka:Angel Eyes na octavii jsme skutečně začali vyvíjet spolu s jedním Asijským výrobcem. Ale vzhledem nutnosti zachování možnosti el.naklápění sklonu světla, a tudíž nutnosti velké investice do nové formy, jsme vývoj po dohodě pozastavili. hmmmmmmmmmmm tak to se všem omlouvam ale to jsem nevěděl dost jsem se na to těšil ale ted alespon vim jak to tedy je!!!! dik za vysvětleni a za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ph007 Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 nebalamuť lidi a pořádně si přečti ty stránky u kopáčka:Angel Eyes na octavii jsme skutečně začali vyvíjet spolu s jedním Asijským výrobcem. Ale vzhledem nutnosti zachování možnosti el.naklápění sklonu světla, a tudíž nutnosti velké investice do nové formy, jsme vývoj po dohodě pozastavili. Kua to je pech :wallbash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 a hele copa má už Kopáček na webu ;-) AE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 Dobre je tam to "hodnotenie", ked na foto v podstate nic nevidno a vyzera, ze to je foto pre ine auto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor X Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 ..."reálná dostupnost přelom roku 2008/2009" - nic pro nedočkavé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 ja jsem vygoogloval ze pan kopacek kasle na Angel eyes na OI jelikoz vyrobce je v cine a diky naklapeni by to vyslo velice draze.pokud to je pravda je to dost skoda protoze ty cerny AE jsou fakt brutalni a urcite by jsem si je vzal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Nejsi jediny komu by se libily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kokisss Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 Ták včera jsem psal panu Ing.Kopackovi Dozvedel jsem se ze nepujde o tzv. angels eyes jako je u fabie ale udelaji to jako u S5 DEVIL EYES coz je dle meho nazoru pekna blbost => No z toho vyplyva jedina vec prouzek diod . Ten kdo se tesil na kolecka je razem v haji jako ja . Jinak jako obvykle Do konce roku zverejnime prvni foto... Co nechapu je proc ma na strankach i angels eyes.... Dle meho nazoru sám neví co mu s té chiny prijde. Doufám že to nebude podle toho co mi kopacek psal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadaoct Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 v původním inzerátu zdůrazňuje "německý dodavatel" a nakonec se z toho vyklube asijský výrobce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fridom Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 Kdyby někdo rači překopal origo xenony na bi-xenony v černém provedení udělal by mnohem lépe, než nějaké Angel eyes. Třeba to co má mikl vypadá velmi dobře, akorád bych udělal parabolu celou černou a byla by to pecka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 11. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2008 @Fridom -pecka nepecka,ale dálkový nikdo nezrušil a já s nimi i občas svítím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.