Climatronic - Stránka 2 - Interiér - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

Climatronic

Davys

Doporučené příspěvky

Tunak napsal:
  esař napsal:
Já tam mám AUTO teď v létě pořád ale občas,když je chladněji tak zapínám ECON,abych nic neušetřil :)

toto som uplne nepochopil, ani ako vtip :p

Myslel sem to tak že když je chladno a není potřeba kompresor tak ho ECONem vypnu a tím by měla klesnout spotřeba,ale když se tady tvrdilo že spotřeba neklesne tak v podstatě nic neušetřím. :p

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 roky později...
  V 30. 9. 2007 na 17:46, esař napsal:

Myslel sem to tak že když je chladno a není potřeba kompresor tak ho ECONem vypnu a tím by měla klesnout spotřeba,ale když se tady tvrdilo že spotřeba neklesne tak v podstatě nic neušetřím. :p

No nevim, taky sem nad tím přemýšlel a zkoušel jsem měnit ECO-AUTO režim, když sem stál na parkovišti a koukal sem na aktuální spotřebu. Při vypnutém climatroniku spotřeba 0,5l/1h, po zapnutí v režimu ECO to stouplo na 0,6l/1h a po přepnutí na AUTO to hned vylítlo na 1,1/1h takže to určitě na spotřebu mít vliv bude...Obecně se v dokumentaci uvádí spotřeba klima na 1l/100km, ale nevím jestli se jedná o climatronic, nebo manuál. Já bych to odhadoval, že to bude mít reálnou spotřebu 0,5l/100km a podle toho jak veliký rozdíl bude v teplotách (venkovní-vnitřní) bude ta spotřeba růst. Určitě ta spotřeba bude jiná při rozdílu teplot o 3 stupně a při rozdílu o 10 stupňů ... větší rozdíl -> kompresor se více nadře -> větší spotřeba.

Odkaz ke komentáři

V 7. 9. 2010 na 10:01, žloutenka napsal:

Když už se tady bavíte o climatronicu, tak nevíte náhodou jak se daj změnit stupně z Farenhaita na Celsia? :)

Přepínání mezi stupni Celsia a stupni Fahrenheita:

Podržte tlačítko ECON a stiskněte tlačítko AUTO. Na displeji se objeví odpovídající jednotka.

Odkaz ke komentáři

Díky moc, zítra to vyzkoušim. Nejdřív jsem myslel, že se to bude měnit přes VAG a ono je to takhle jednoduchý.

V 7. 9. 2010 na 10:23, last.train napsal:

Přepínání mezi stupni Celsia a stupni Fahrenheita:

Podržte tlačítko ECON a stiskněte tlačítko AUTO. Na displeji se objeví odpovídající jednotka.

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Zdravím, jsem tady nový. Koupil jsem oktávku 1.9tdi s klimatronikem a asi mi nefunguje jak má. Tady píšete že k odmlžení dáváte režim auto. Ráno když přijdu k autu, mám zamlžený čelní sklo zevnitř. Když zmáčknu režim auto a nastavím jakoukoliv teplotu tak nefouká žádný vzduch. Jakmile stisknu tlačítko na odmlžování skla tak auto zmizí a klima se asi vypne. je toto normální? Když je v autě teplo a nsatavím auto tak normálně chladí.

Odkaz ke komentáři

• o 4 týdny později...
  • o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...