Přejít na obsah

1.0 MPi


Vlasta

Doporučené příspěvky

Chlapi máte s ní někdo skušenosti.Mam jednu v merku najeto 45tis rv03,je to pro poklidneho(až moc)řidiče a pro meziměstky(příměstky) provoz,dalnice asi nikdy..Je mezi 1.2/40kw a 1.0/37 moc velkej rozdíl nebo to je hodně podobné.Víc jak 1.2 nechce.

 

58e0f284c25cc_1_0MPI.thumb.JPG.edc3d711802cbed08c9b5edd9c692fb5.JPG

Editováno: , autor: Pawouk
Vložen obrázek.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Host Guest_zbynek

ja jsem se svym Juniorem max.spokojen.Mam ho jako funglovku od roku2002 a slape jak hodinky bez jedine zavady.najeto 45000km.Na bezne jezdeni to staci,ale na zavodeni to neni.Byl jsem s nim 8x v Chorvatsku a NIKDY NEZKLAMAL!!!!!!!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

fabia junior htp 40kW sa vyraba s ciernymi naraznikmi. len teraz to uz skodovka nepredava ako junior ale tusim fabia easy.

somaryna ja mam fabiu easy a mam naraznik vo farbe a mam aj odkladaciu skrinku takze predava sa stale aj ako junior a pred tyzdnom som bol v automobilke a na okne bol velky nadpis Fabia Junioru uz od 299 tis

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Tato motorizace je asi nejposmívanější ve Fabii, já mám v Otávce 1.6 55Kw, takže se této motorizaci nesměju-nevidím v tom důvod.Jenom mě zajímá jestli s ní někdo z vás jezdí a jaké má s litrem zkušenosti(spotřeba, jízdní vlastnosti...)???? :help:

Dík moc za info!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Otec ma tuto Fabiu junior 1.O MPI.... a nema ziaden problem 145000km...okrem tych svetielok co blikaju na pristrojovke, elektronika motora a tak ;) Spotreba? Mne hovori ze spravi 6l na 100km. Vlastnosti? Je to lenive auto....... Jemu to staci chodi maximalne 80-90km/h :palec2:

Editováno: , autor: TiGeRZ
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk umístěno následující téma

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...