Pawlisko Vloženo 15. Květen 2015 Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 Zkusím ještě ten Wurth Pravda. Skladovat ozon není asi cool. Jinak Sonax není ani vůně mě to nevoní tak i tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 15. Květen 2015 Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 Würth má vůni jak desinfekce, používám ho pravidelně už 4 roky, nicméně je to vždy tak na tu letní sezónu. V návodu píšou, že sprej je na 2.použití, nevím kdyby se použil celý, třeba by byl účinek lepší, ale to jsem nezkoušel. Sám nyní přemýšlím o desinfekci ozónem někde v servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 15. Květen 2015 Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 Ozon se neskladuje, protože je to tak nestabilní plyn, že skladovat ani nejde. To co se prodává budou pravděpodobně ionizátory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 15. Květen 2015 Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 a čo toto http://www.retech.com/sk/vyrobky/13/17 ...používa to niekto z vás? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 15. Květen 2015 Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 jop , tento retech aircon je jediné čo môžem niektorím dať , ostatné mi ošomrú Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Batep Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 (editace) Asi se spousta z vás pousměje, ale hledal jsem a nenašel. Kde je prosím vás nasávání vzduchu vnitřní cirkulace? Jak je pylový filtr? Dík P.S sorry neuvědomil jsem si, že jsem v octávkách, mám fábku P.S.: jj tak jsem to myslel, klidně to tady smaž jestli to jde Editováno: 17. Květen 2015, autor: Batep Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 Tak to napiš do Fabií. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 18. Květen 2015 Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 Jedna zajímavost... včera jsem zjistil, že už mi ta klimatizace nesmrdí. Tak nakonec jestli to nebylo jenom tím jarním "startem" klimatizace. Pro jistotu před bacilama to stejně ještě stříknu Wurthem..bye Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 19. Květen 2015 Sdílet Vloženo 19. Květen 2015 Ja nenchal pro jistotu ve skodovce doplnit klimu (odsali a znova naplnili, nic nechybelo) a pri tom ji zdarma vydesinfikovali sprejem od wurthu Predtim smrdelamjen obcas kdyz zacinala chladit, ted uz ne Dle faktury tam nastrikali 0,6 obsahu spreje a stalo to komplet cca 900 kacek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DCSpeedy Vloženo 19. Květen 2015 Sdílet Vloženo 19. Květen 2015 Včera sem nechal klimu vyčistit ultrazvukovym evapomatem od Wurthu. Tlačilo to tu páru 40min na přímo do sání klimy za kastlíkem. Jestli už ani to nepomůže, tak fakt nevim.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 19. Květen 2015 Sdílet Vloženo 19. Květen 2015 Zdarma za 900kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 19. Květen 2015 Sdílet Vloženo 19. Květen 2015 Podle mého názoru není mezi ultrazvukem a sprejem rozdíl. Prakticky jde o to rozprášit dezinfekční látku do vzduchu a samotná účinnost čištění je závislá na učinnosti dezinfekčního prostředku. Narozdíl od toho čištění při ozonem je samotný ozon velmi účinnou dezinfekcí. Hledal jsem jak se ozon vyrábí a vyrábí se např. VUV výbojkama u kterých je mnoho bezpečnostních opatření, mám pocit že by je prodávali nejraději na "zbrojní pas". :-) Takže za sebe, kdybych měl do něčeho investovat, tak do čistění ozonem. P.S. Vzpomínám si, jak jsem se jako malý chlapeček opaloval u "Horského sluníčka" a po tom byl pokoj taky pěkně provoněný ozonem. Jestli ho někde najdu, tak bych ho zkusil nechat svítit v autě při puštěné klimě. ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 19. Květen 2015 Sdílet Vloženo 19. Květen 2015 http://www.autopress.cz/prehled-prostredku-na-dezinfekci-klimatizaci-vozidel/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 19. Květen 2015 Sdílet Vloženo 19. Květen 2015 Zdarma za 900kč Zdarma byl ten sprej, 900 stalo odsati a naplneni klimy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 19. Květen 2015 Sdílet Vloženo 19. Květen 2015 To sem pochopil, jen v těch devíti stovkách je i ten sprej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 19. Květen 2015 Sdílet Vloženo 19. Květen 2015 šuldo a není to jedno? To tě fakt tak trápí, že napsal, že mu něco zdarma udělali? Já dával za klimu 789 Kč a ničím mi to nevystříkali. Kdyby chtěli 111 Kč navíc za vystříkání, rád jim je dám. Někdo dělá klimu za 5 stovek, někdo za litr....Důležitou informací je, že po vystříkání mu to už nesmrdí.... chytat se slovíček.... k čemu? 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 19. Květen 2015 Sdílet Vloženo 19. Květen 2015 Vzhledem k tomu, ze mo za 500 udelali geometrii, tak by mi ani nevadilo priplatit za sprej Ale bezne chce skodovka za desinfekci klimy 600 a pochybuju, ze by mi nekdo odsal a naplnil klimu vcetne oleje za zbylych 300 kacek, to ani melouchem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 19. Květen 2015 Sdílet Vloženo 19. Květen 2015 Já nevím,ale vy se hádáte o pár korunách,ale nikdo z Vás-alespoň se mi zdá nevidí náklady,asi by jste pak mluvili jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radomír Vloženo 19. Květen 2015 Sdílet Vloženo 19. Květen 2015 Přátelé okřídleného šípu, pro: šulda - k tomu textu: uklepneš se a je to a Ty v tom již něco hledáš. K té ionizaci: cenu nevím, neptal jsem se, jelikož mi to dělal majitel servisu,automechanik, člen rodiny v jedné osobě. Ale pokud budeš chtít ofiko cenu u něj Ti vyzistím, jelikož příští týden jedu k němu na kontrolu klimatizace s autem od manželky. Radek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schavi Vloženo 20. Květen 2015 Sdílet Vloženo 20. Květen 2015 (editace) Já měl čištění ozónem za 400,- (mezi Kopřivnicí a Příborem) sice se mi cena zdála moc nízká, ale čištění účel splnilo. A to mi klima smrděla dost a spreje před tím (i wurth) nepomáhaly. Editováno: 20. Květen 2015, autor: Schavi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 20. Květen 2015 Sdílet Vloženo 20. Květen 2015 Pánové, zcela jistě máte pravdu v tom smyslu jak jste to pochopili ale já opravdu nic v ničem nehledám. Mě to zase přijde že tu jeden záměrně hledá něco co v mém postu vůbec není a další se jen přidají. Vůbec mi nešlo o peníze a kdo to napsal ale o ten klasický obchodní slogan - zdarma, já se s ním v autoservisu ještě nesetkal. Tak to prosím pěkně hned nepřekrucujte. Pokud sem to blbě napsal tak se omlouvám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vinklec Vloženo 20. Květen 2015 Sdílet Vloženo 20. Květen 2015 (editace) jak ten sprej od Wurthu aplikujete?Je k tomu dlouha hadicka takze pres vydech v palubce nebo spodem ze vyhodite filtr? Editováno: 20. Květen 2015, autor: vinklec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 20. Květen 2015 Sdílet Vloženo 20. Květen 2015 Výdechem v palubce ti to bude foukat ven, respektive do interiéru, takže tam kde to saje, vyndat filtr a hadičkou na výparník. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 20. Květen 2015 Sdílet Vloženo 20. Květen 2015 (editace) A až to nastříkáš na ten výparník, tak zavři dekl filtru bez filtru, nech chvíli působit a pusť klimu na full s vnitřní cirkulací vzduchu se všemi otevřenými průduchy...na 10-15min Editováno: 20. Květen 2015, autor: Stringo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 20. Květen 2015 Sdílet Vloženo 20. Květen 2015 Já doporučuji demontovat horní přihrádku a nastříkat to jak z vrchu, tak ze se spodku přímo na ten výparník. Navíc nevidím důvod, proč nevystříkat i ofuky. Minimálně tím nic nezkazíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.