Domm Vloženo 8. Červen 2014 Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 Chtěl jsem se ještě zeptat zda nevíte jaký je rozdíl mezi verzí firmwaru 351 a 357 pro RNS310? Jestli má význam provádět aktualizaci na 357? Děkuji všem za postřehy! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfikiller Vloženo 18. Září 2014 Sdílet Vloženo 18. Září 2014 Ahoj, mám ve své o2fl amundsena ve výbavě už z výroby, uvažuji o tom že si dám columbuse. Rozměrově by měli být identické, ale jak je to s připojením? Je potřeba nějak upravit konektory atd? Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 25. Září 2014 Sdílet Vloženo 25. Září 2014 Vše sedí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanislav Karpíšek Vloženo 13. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2014 ahoj kluci mám Škodu roomster r.v.07 instaloval sem amundsen+ radio nekomunikuje s diagnostikou ,ukazuje nesmyslnej čas,rádio musím manuálně zapnou a vypnout,jinak navigace maká rádio hraje,a ještě nevím jak zapnout bluetoot kdyz zmacknu tel jen se vypne zvuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2014 Dals tam prevodnik ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanislav Karpíšek Vloženo 13. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2014 ne nedal nemam tušení a jakej převodník?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2014 Todle tam patri Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanislav Karpíšek Vloženo 13. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2014 aha tak už sem o něco chytřejší a pak vše funguje jak má?prosím tě jak se to přesně jmenuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2014 Prevodnik 5J0 035 751 a ano funguje to skoro tak jako ma , ono to je vyvinute pro navi cruise , ale znam lidi co na tom jedou amunsena, bolero i columbuse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanislav Karpíšek Vloženo 13. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2014 a prosím tě kde se to dá koupit?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2014 Viď že skoušiš moje nervy ? Jen par poznatku: - skus hledat je na okinko - resime roomika u oktavii , to nedela dobrotu, i u fll a roo je podobne vlakno - existuje neco jako google staci napsat www.google.com je tam okinko na vyhledavani a ono jak tam napises prevodnik amundsen tak najde spoustu uzitenych rad Jo a maj ho i v eshopu skodovky www.skoda-auto.cz myslim ze za cca 1300,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanislav Karpíšek Vloženo 13. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2014 se omlouvam tve nervy nepokouším jen se mi to nepodařilo v tom okénku najít jinak ti moc děkuji za radu když to maj ve škodovce to mi stačí ještě jednou děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfy8 Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 Kluci rád bych vyměnil svůj Stream MP3 za Amundsena. Moje auto je OII předFL 2006 Elegance ... Parkovací senzory ve předu i v zadu. Je možné Amundsena v tomto autě rozchodit? Co vše by bylo potřeba vyměnit? Děkuju za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 21. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 Jde to bez problémů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 1. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2014 (editace) Mate nekdo v Amundsen+ posledni verizi map (V6). Prodejce uvadi, ze uz by tam konecne melo byt kompletni pokryti CR. Je to pravda? Pozna se to mimo jine tak, ze budou znacky omezeni rychlosti i jinde nez u hlavnich cest a cisla popisna i mimo nejvetsi mesta, coz v moji verzi V4 neni. Davat za to 6 litru abych zjistil, ze to neni pravda, se mi moc nechce. Editováno: 1. Listopad 2014, autor: mike_k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ifkoo1131 Vloženo 1. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2014 Je to kompletne pokrytie,co sa tyka cisel tak neviem no rychlost by mala byt..tu je aj odkaz na zapadnu europu http://www.navigace24.eu/eshop/D202-navigacni-sd-karta-zapadni-evropa-2014-2015-v6-pro-navi-systemy-skoda-amundsen-vw-rns-315-seat-media-system-2-1-a-2-2# Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 1. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2014 No kompletni mapa vsech cest byla uz od V1, kde psali, ze CR ma jen castecne pokryti, coz se prave projevovalo tim, ze udaje o rychlosti byly jen u hlavnich cest a cisla popisna jen v nejvetsich mestech. A podle me tam bylo i mene TMC znacek nez je v CR dostupnych. Fakt by me zajimalo, zda to konecne dotahli do konce a pokryti je treba na urovni Rakouska, kde jsou cisla popisna pro kazdou chalupu ve vesnici o 20ti obyvatelich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ifkoo1131 Vloženo 1. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2014 To chapem no myslim si zeby to tak malo byt kedze sa jedna o podrobne mapy vid napis co je tam v popise.Pripadne sa spytaj tu na fore ktory ma novy amundsen z vyroby ci to tak ma ako si to predstavujes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfy8 Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 Ahoj, sehnal jsem si do OII Amundsena akorát mi přišel bez mapových podkladů ... Ve slotu není žádná SD karta ani žádné CD . Jde to nějak řešit krom koupě nových map za 4000Kč? :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ifkoo1131 Vloženo 8. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2014 A neni su ulozene ani v navi??Daj si nejaky novy ciel od do a zbadas nezda sa mi zeby sa mapy dali vymazat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfy8 Vloženo 8. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2014 Když jsem zmáčkl tlačítko NAV , tak na mě vyskočila hláška něco ve stylu "Vložte navigační CD s mapovými podklady" a vlastně do navi jsem se ani nedostal. Ale už jsem ty mapy našel, vypálil na CD a krásně funguju. Teď musím jen vyřešit duální anténu (nehraje to tak dobře) , sehnat GPS anténu a rozjet parkovací senzory. No to už jsou snad maličkosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 9. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 Nevedel jsem, ze Amundsena jde koupit i bez map. To bude urcite zcela legalni zdroj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfy8 Vloženo 9. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 (editace) Myslím, že 90% Amundsenů a Columbusů co se prodává na netu jsou čorky ... Dokonce jsem to dostal i s ustřihnutou kabeláží. Bohužel, nekoupil bych já, koupil by jiný. Je mi jasné, že by se to nemělo podporovat a takové zboží nekupovat ale jako jedinec to nezměním. A 15tis na nový "nemám" . Stačilo by, kdyby Škodovka dala za navi poloviční ceny a věřím, že by tolik krádeží nebylo. Editováno: 9. Listopad 2014, autor: marfy8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 9. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 (editace) Hmm, zajimava logika. Taky nemam na Audi A8, i kdyz by se mi moc libilo. A pritom by stacilo, kdyby si za nej Audi reklo polovicni cenu. Takze podle tve logiky si mam teda koupit kradene? Mozna se na to budes divat trochu jinak, az ti toho kradeneho Amundsena taky nekdo slohne. Editováno: 9. Listopad 2014, autor: mike_k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfy8 Vloženo 9. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 (editace) A co jako... až mi ho někdo šlohne a vím že stát se to může, tak mám prosit všechny lidi, aby si nekupovali autorádia z bazarů? Nasraný bych byl na zloděje ne na kupce. Já jsem kupující, nic špatného jsem neprovedl. Takže chyba není na mojí straně. Jen jsem chtěl říct, kdyby Columbus nestál nový 30tis ale třeba 10tis a Amundsen třeba 5tis... Více lidí by si koupilo zařízení nové a tím by nebyl takový zájem o čorky... Na druhou stranu chápu Škodovku, že nechce přijít o zisky a téma jako krádeže navi jde mimo ně. Editováno: 9. Listopad 2014, autor: marfy8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.