Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravim,mám dotaz.Přemýšlím nad koupí Amundsen,Amundsen +,nebo jeho ekvivalentu pro wv. A chci se zeptat.Mám octavii 2,rv 2008  Přred FL..Maxidot. Bude se mi navigace zobrazovat i na maxi dotu.?Jak je to s Dopravními informacemi  RDSTMC,,funguje to spolehlivě.Popřipadně neprodáváte někdo.Díky za odpověd.

• o 3 měsíce později...
Vloženo
dnesk som tiež nahodil RNS315
na maxidotu nejde ani navigacia ani radio stanice

Pokud máš předface budíky tak to nekomunikuje. [emoji849]

Odesláno z mého EML-L29 pomocí Tapatalk

• o 4 týdny později...
Vloženo

Dobrý den,

mám čerstvě navigaci amundsen+ a navigace mi ukazuje polohu o cca 500m jinde....nevíte co s tím?

Je možné, že je to špatně umístěným GPS modulem, který mám volně uložený za radiem?

Prosím o radu co s tím.

Děkuji

JM

• o 4 týdny později...
Vloženo

Nazdar, už tu tento dotaz v minulosti byl od iného člena, ale nikto neodpovedal. Mám problém s hlasovým ovládaním telefonu na Amundsen +, po zadaní povedlu napr. ,,volat mama mobil" dostanem odpoveď ,,zadejte číslo". Poradte prosím,kde je chyba

• o 4 týdny později...
  • o 2 týdny později...
Vloženo

Zdar lidi. Chci dát do své O2 2007 před FL nové rádio. Teď tam je nějaký originál swing nebo něco takového. Přemýšlím nad Kolumbusem, Amundsenem nebo RCD 330+

A teď potřebuji poradit.

Navigaci až tak nepotřebuji (nebyla by špatná ale...), používám na mobilu Google mapy. Co preferuji tak bluetooth pro hovory a přehrávání hudby, ideálně kdyby rádio umělo youtube- mám od operátora media pas(neplatím za přehrávání).

Vím že Kolumbus nemá bluetooth ale zase se dá dokoupit modul, co ale videa atd?

Ta RCD 330+ jde v pohodě na starší O2?

Díky

Vloženo (editace)

Poprosim o radu-mam O2-FL  Amundsen+ a chtel jsem si nahrat firmware 0270-stale hlasi chybu cd-jenze kolega co me to chtel nahrat-bezne toto cd pouziva u vw a nahraje to bez chyby-je nejakej rozdil pro skodovku a vw  v.0270? cd a mp3 me hrajou v pohode i stare vic jak 10 let-dekuju za radu

2-dotaz jakou BT jednotku bych mel hledat,aby radio fungovalo HF sada s Huawei telefonem-mam sice nejakou Bury HF-ale nema cestinu ato me docela vadi

IMG_20200504_103310.jpg

IMG_20200504_103321.jpg

IMG_20200504_103329.jpg

Editováno: , autor: bobo
  • o 1 měsíc později...
Vloženo (editace)

Dobrý den,

poradíte mi prosím někdo s touto chybou:  Updater v0252

20200720_142800.thumb.jpg.374abc7293e7a3eaa6e80f1b0588619d.jpg

Rádio najednou vyžaduje Software Update a vložení software CD, které nemám.

Díky moc,

Honza S.

ŠKODA SUPERB II (2011)

Editováno: , autor: Honza S
  • o 2 týdny později...
Vloženo

Ahoj-chci se optat,neni zde nejakej bastlir,co dokazal do amundsena+ bez BT,pridat do radia BT ?Nevim jak to vypada uvnitr-asi by se muselo pajet-pokud uz nekdo toto uspesne predelal,budu rad za kazdou radu-dekuji

• o 1 měsíc později...
  • o 4 měsíce později...
Vloženo

Zdarec. Koupil jsem Amundsen+ (RNS 315) a teď:

-Pozice na navigaci není aktuální, ukazuje polohu asi o 220 km vedle. Rádio není ještě na pevno usazené ,jenom sem ho zkoušel a byla zapojena jenom gps anténa, rádio anténa nebyla zapojena.

-Dále při hovoru mně nebylo slyšet - musím dokoupit mikrofon?

- mám mapy west europe 0031, umíte někdo zaktualizovat? 

-verzi softwéru nevím, jak zjistit?

Děkuji, klidně i na můj email hrusoman@seznam.cz

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...