agentoos Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 Tak panove sem rad ze sem to nemusel odpiskat na posledni chvyli, dekuju za podporu a v Sukoradech 103 v Sobotu 18.10.08 o 11:00 do 13:00 se tesim na plnou ucast vsech co to potvrdily. Jeste panove z Moravy vyjadrete v jakem case Vam to vyhovuje idealne nekolik napadu na cas, aby se stoho dalo neco dohromady. Pokud to bude toho 23.10 vyhovují mi odpoledení hodiny, ale neni problém se času přispúsobit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paci Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 budu tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViperCZ Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 Jaká by byla cena pro 1,4MPi 50kW? Zajímá mě cena se slevou vč. DPH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dcdodo Vloženo 16. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 cana je schodna z 1,2 a ta je sjednana na 3000 bez dph a bez cisteni klapky ( +500 ). Jaká by byla cena pro 1,4MPi 50kW? Zajímá mě cena se slevou vč. DPH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davesport Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 Tak já už jsem hotov, děkuju panu Jandovi za trpělivou práci, neboť nám instalaci trochu zkomplikovala jiná sestava palubky, ale nakonec vše klaplo, auto jede dost solidně, čekal jsem dost, ale až tak zase moc ne, i maximálka šla nahoru, což jsem nečekal už vůbec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 cisteni klapky ( +500 ). ....mě klapku p.Janda taky čistil, i když si myslím že za 500,- to nestojí...to vyčištění zvládnete i doma a myslím si že levněji:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdena_VM Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 Čau - pošli mi, prosím, update na PM ohledně těch TDIček (Roomster + Fabia RS) - koukám že UKULELEK jede s Roomstrem ... Díky, Z. cana je schodna z 1,2 a ta je sjednana na 3000 bez dph a bez cisteni klapky ( +500 ). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dcdodo Vloženo 16. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 Za cisteni autorizovanem servise pri bezne serviske na pozadani sem zaplatil material 400 + 250 prace a sme na 650kc, je to o neco levnejsi u p.Jandy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dcdodo Vloženo 17. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 Panove chci uvest na pravou miru spatne si vysvetlujici hromadni slevu na vsechny motory ve vysi 43%, ta to informace plati jenom pro 1,2 a tu slevu 43% sem vypocital ja po udani ceny pro Fabie 1,2 12V, 1,4MPI 8V od p. Jandy kteru stanovyl na 3000 a to bez dph. Na ostatni auta cenu stanovuje dle typu a objemu. Kdyz se podivate na stranky CIMBU tak ti rozdily uvidite. V podstate se v te to akci jedna o 2-3 auta a proto sem pozadal p.Jandu za Vas kterych se to tika o prehodnoceni ceny. Uvidim co p. Janda na to, inac panove verim ze i tak nesklamete, nebot davam svoji kuzi na trh. Dekuju za pochopeni a verim se se zejtra uvidime vsichni v Sukoradech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dcdodo Vloženo 17. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 (editace) Congratulation Davesport to uz ma zasebou a jak si muzete vyse procist, jak je spokojenej a nad miru. Jeste jednou GRATULUJU A TESIM SE STEBOU.[/color] Editováno: 17. Říjen 2008, autor: dcdodo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davesport Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 Děkuju, jinak kámoš má chiplou 1,2 HTP, tu silnější a je taky hafo spokojenej, jel včera po chipu i s mým a to lítaly slova, nemluvě o grimasách a gestech. Dnes na mě dost nechápavě čuměli dva týpci v Golfu, špatně mu to nejelo, ale konkurenceschopnej nebyl, což jaksi těžce rozdejchával, tohle čeká málokdo od Fábky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dcdodo Vloženo 18. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 (editace) Cena je uvedena proto bez dph, proto ze kdo vyslovene nepozaduje doklad tak to ma bez dph. Kdy by nekdo neco chtel nahlasit na posledni chvyli jako ze bere sebou kamose, neni problem. Dekuju atesim se panove na Vas. G O TU SUKORADY Jaká by byla cena pro 1,4MPi 50kW? Zajímá mě cena se slevou vč. DPH Editováno: 20. Říjen 2008, autor: dcdodo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 Za cisteni autorizovanem servise pri bezne serviske na pozadani sem zaplatil material 400 + 250 prace a sme na 650kc, je to o neco levnejsi u p.Jandy. 500 za cistenie klapky sa ti zda malo mne ked to robili v servise PTA ( skodovacky ) co su odrb..... tak tam to stalo 212 SK pripravok + 175 SK praca, spolu 387 SK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 Tak co chlapy dojeli ste domu? Ja jo ... nevim no jsem zvedavy co bude delat spotreba jiny projev to mit asi nebude. Ne tedy nejak vyrazny. Doufam, ze sem Vas svou diskuzi p. Jandou moc nevydesil. Na nejakych vecech jsme se proste neshodli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davesport Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 (editace) Mě šla spotřeba nahoru, ale taky tu sílu člověk několikrát využije, tak to je i logické, na druhou stranu jsem jel z práce, cca 25 km stejným způsobem domů po dálnici na tempomat a spotřeba byla ne 6,5 jako předtím, ale 7,3.Navíc si myslím, že váha vzduchu už není ve své kůži (115000km), což by určitě mohlo mít vliv na spotřebu. Editováno: 19. Říjen 2008, autor: davesport Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dcdodo Vloženo 19. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 Zdarvim panove, ja jsem dojel v pohode a jeste dnes sem se byl projit aby sem se ujistil ze se neco deje po chipe, muj nazor je, ze ty nase 1,2HTP 12V mneli takhle jezdit od nova a ze p.Janda vi co rika o pristupu automobilek. Je pravda, ze sem cekal od toho vic, ale i presto sem spokojenej v plnem rosahu, auto tahne od spoda lip, hlavne plynule bez tych dir v plnem rozsahu otacek ( 2500 - 5000 ), co sem jeste pozoroval je lespi, je citlivejsi reakce plynu a stiseni motora v celem rozsahu uzitecnych otacek. Co se tice spotreby se nebojim ze mi o neco klesne, predpokladam 0,2 - 0,3 na 100km. Vim vyuzit potencial na delsi trasi co mi p.Janda pridal na chipe. Jo p.Janda je macher a preju mu takovy uspech i nadale. Dotazy a postrehy uvitam. Cauky . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 Já neříkám, že tomu nerozumí, ale jeho názor na ABT jsem musel komentovat a nevyvrati mi to. Nikdy tam nebyl, nikoho tam nezna, ale ví jistě, že jsou to lemplové. Mezi ABT a Audi je opravdu blízká vazba a to jsou pro mě opravdoví odborníci. Když to jsou teda amateři jakto že umí 1,8 TSi? To nikdo jinej nemá a věřte, že tedle motor má fakt složitý program pro jednotku. Ono je někdy jednoduchý na něco nadávat, ale vyrábět a prodávat konkurenceschopné auta není taková sranda. A info co tam padlo o zaplacených novinářich ani snad nebudu komentovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 Janda je klasickej kecálek a rozumbrada. Na dvorku si honí triko, to je mu podobný. Proč škodovka, nebo vw s audi nejezděj k němu, když je to takovej machr. Tipický příklad brouka pytlíka, všude byl 2x, všechno ví, všechno zná a ostatní nic neuměj a jsou lemplové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomíno S. Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 Zdárek všem,taky ještě jezdím....Mám tam už asi dvě kilča.Takžejc:Spotřeba:Denska ráno do práce tzn. Litoměřice-Praha Trójská ZOO,dálnice tempomat-obvykle cca 6.7,dneska 7.3l tedy +0.6.Zpátky bez tempa 6.2 prakticky normálka.Výkon:točák je znát určitě a hlavně nejlíp,když brzdím motorem-otáčky jdou pomalejš dolů a to mě docela i překvapilo,když jsem čekal,že auto si podbrzdí jako normálně a vono prdlajz .Nějaký rdadikálnější "Stišení" nepozoruju,ale já mám na to svým prdítku relativně málo najeto,takže asi tak.Matesi,normální výměna názorů,ne ?Každej má svůj názor na různý věci a někdy se holt nezadaří shodnout,že....Platili jste "s papírem" bo "bez papíru"?Já teda bez a tak mě tak napadlo,že jsem tím asi rovnou odmítnul nějakou tu záruku ,no radši nemalovat čerta na zeď.Jo a jak jste to v těch Sukoradech vůbec našli-já teda prolítal celou vízku než jsem to našel.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 (editace) Upřímně jezdím kolem docela často a nevšim jsem si toho. Počítal jsem, že má firmu. Ale on to dělá doma na dvoře. No jo co dělat. Spotřebu bych řešil spíš z dlouhodobého hlediska. Jen taková poznámka k diskuzy. Je to i o tom, že se zamyslíž a zvážíš názory druhého. Já myslím, že Janda to nedělá špatně. Ale jestli jste sledaovali naši debatu, moc mě p. Janda neposlouchal. Škoda, že jsem nechal doma kšiltovku od ABT jsem ho mohl trošku nadráždit ještě :D Editováno: 19. Říjen 2008, autor: Mates_XIV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dcdodo Vloženo 19. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 Jo jo, taky sem projel celou obec na horu a dolu a omylem sem zabocil a byl na miste. No a ti Audiny a ABT, nevim. Podle meho nazoru to ne ni zadne chrastitko, ale poradny kousky ktere litaj podle predstav vetsiny zakazniku a ne ni to mu moc co vytknout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dcdodo Vloženo 20. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 Zdravim panov z Moravi, vas den se blyzi a neni dohodnuta hodina, skuste v prubehu dne navrhnout nejakej rozumnej cas. Ja bych navhoval nekde v ropeti 14:00 - 17:00. Dejte vedet co nejdriv abi sem moch nahlasit p.Jandovy cas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdena_VM Vloženo 20. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 (editace) Čau, čím později tím lépe - každopádně prosím o PM jak to vypadá s tou cenou na TDI. Díky, Z. Zdravim panov z Moravi, vas den se blyzi a neni dohodnuta hodina, skuste v prubehu dne navrhnout nejakej rozumnej cas. Ja bych navhoval nekde v ropeti 14:00 - 17:00. Dejte vedet co nejdriv abi sem moch nahlasit p.Jandovy cas. Editováno: 20. Říjen 2008, autor: Zdena_VM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 20. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 Koukám že jste to hledali jako tenkrát my:-)celá vesnice projetá a nenašli jsme ho...:-)jinak čištění klapky za 500 se mě zdá moc...mě říkal že ten sprej je drahej proto 500kč....a že by to mohlo být ještě draší:-) dcdodo:koukám že jsi z Kostelce...to jsme skoro sousedi...co takhle zajet někdy do Chrášťan na letiště pokecat..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dcdodo Vloženo 20. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 Zdena VM, p.Janda na ti cene trva a ze vi proc. Casu se p.Janda prispusoby, jen aby to nedelal po tme. Podle seznamu by se vas tam melo sejit 4-5 aut a z cistenim klapky trva jedno auto cca 25min. tak to budu smerovat na time 16:00 - 17:00 v tom rozpeti, p.Janda mi potrvdi cas i misto. Pak dam vedet. MIRA: neni problem nekdy pres vikend si dat sraz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.