pikydrtic Vloženo 26. Květen 2010 Sdílet Vloženo 26. Květen 2010 Tak jsem to sledoval a cuká mi to i na stupeň 2. Jak píše "vajgl" a přesný je, že se to děje jen někdy. Nejdřív jsem měl podezření na špatnou nebo řízlou naftu z pump a tak jsem skoušel tankovat u různých, ale nemá to nato vliv. Chybka bude asi někde jinde. V servisu jsem zatím s tím nebyl. Myslím, že je to ztráta času a budou mi věšet bulíky na nos a krmit mi kravinama. Počkám až se to rozlouskne a budu zatím pátrat dám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka_H Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 (editace) Nazdárek! Tak jak jsem psal 22.4.2010, měl jsem problémy s cukáním vozu při přeřazení na jiný rychlostní stupeň. Toto chování se mi začalo projevovat po výměně pneumatik, nebylo to ale tak citelné a v prvním okamžiku jsem to s tím tak úplně nespojoval. Dneska ráno jsem byl vyměnit dvě sjeté pneumatiky za nové, a světe div se, problém zmizel. Dost dobře to nechápu, vepředu jsem měl 225/40 R18 Y Continental Sport Contact 3 a vzadu stejné ale Sport Contact 2, mají lehce odlišný dezén (halvně ta velká drážka je zcela opačně na vnější / vnitřní straně); nasazeny byly ale směrově správně, to jsem si kontroloval. Dělá to na mě dojem, jako by si ty gumy nějak neseděly a něco to dělalo s ESP nebo Haldexem ve smyslu snahy vyrovnat rozdílné rychlosti, nebo něco s čidlem, a nebo celkem prozaicky byla jedna z pneumatik takříkajíc "bouchlá", to je ale při skvělém stavu našich vysoce kvalitních komunikací nepravděpodobné Ale dát nové gumy na předek a přední hodit dozadu, to bych jako řešení této "závady" fakt nečekal. Obzvášť, když před tím ani volant ani nic jiného neklepalo, a pří žádné ryhclosti, a i přes 200 pohodička. Každopádně jsem rád že má po problému a třeba to i někomu pomůže! Čau, Jirka Editováno: 7. Červen 2010, autor: Jirka_H Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ktx3 Vloženo 8. Červen 2010 Sdílet Vloženo 8. Červen 2010 (editace) Já bych se podělil o mé problémy s Columbusem. Stává se mi, 1) že občas zůstane na displayi viset hláška systém se aktivuje - pomůže jen vypnutí 2) stalo se mi i že nenalezl HDD - pomohlo jen vypnutí a cca po 2hodinách to zase šlo 3) strašně dlouhá doba mezi povelem a provedením fce. např. telefonní seznam - položka hledat, někdy i cca 15vteřin 4) přeskakování skladeb tlačítky na volantu - nereaguje okamžitě, někdy začnou přeskakovat skladby až po 1min. a ještě jedna věc, které nerozumím v maxidotu a to položce - dovření oken za deště. Když v menu tuto položku zatrhnu(aktivuju) vyskočím z menu a zase do něho najedu, je opět položka nezatrhnutá(neaktivní). Je chování Columbuse standardní? p.s. verze Columbuse je původní - myslím 1005 - už jsem byl v roce 2009 v servisu ať mi přehrají aktuální firmware. Údajně je toto poslední verze. Editováno: 14. Červen 2010, autor: ktx3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supik007 Vloženo 8. Červen 2010 Sdílet Vloženo 8. Červen 2010 Takže dnes jsem přijel ze servisu.. ohledně cukání na čtyřku (jak jsem psal) byl jsem první impuls s touto chybou vůči servisu, dříve neslyšeli (nebo si nevšimli ani na předváděcích vozech). Jakmile zkoumali, projeli i nového předváděcího Superba - to samé. Poslali oznámení přímo Škodovce a teď již nezbývá, než čekat jak se k tomu velká Škoda postaví. Snad bude jen chyba softu a všechny si nás tam přivolají na rychlou opravu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 13. Červen 2010 Sdílet Vloženo 13. Červen 2010 Já bych se podělil o mé problémy s Columbusem. Stává se mi, 1) že občas zůstane na displayi vyset hláška systém se aktivuje - pomůže jen vypnutí 2) stalo se mi i že nenalezl HDD - pomohlo jen vypnutí a cca po 2hodinách to zase šlo 3) strašně dlouhá doba mezi povelem a provedením fce. např telefonní seznam - položka hledat, někdy i cca 15vteřin 4) přeskakování skladeb tlačítky na volantu - nereaguje okamžitě někdy začnou přeskakovat skladby až po 1min. a ještě jedna věc, které nerozumím v maxidotu a to položka - dovření oken za deště. Když v menu tuto položku zatrhnu(aktivuju) vyzkočím z menu a zase do něho najedu, je tato opět položka nezatrhnutá(neaktivní). Je chování Columbuse standartní? p.s. verze Columbuse je původní - myslím 1005 - už jsem byl v roce 2009 v servisu ať mi přehrají aktuální firmware. Údajně je toto poslední firmware. Ohledně toho automatického dovírání oken za deště by mě to také zajímalo - prostě to nevydrží zaškrtnuté... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke666brouk Vloženo 13. Červen 2010 Sdílet Vloženo 13. Červen 2010 Tak ty mlhovky jsou vyměněny a už je mi jasné proč se vlastně rosí. Takový šunt jsem dlouho neviděl, při demontáži se zjistilo že jsou úplně rozpadlé a ani žárovka už v nich pořádně nedrží viz foto: Dále co nás zlobí jsou neuvěřitelně opotřebené potahy ( po cca 23000Km ) a praskliny v hlavních světlech. Má někdo podobné zkušenosti s těmi potahy a světly? To je přesně ten důvod proč už nechci hdr sedáky ale jedině kůži.Měl jsem to samý v Octavce a vyměnili mi to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pacsu Vloženo 20. Červen 2010 Sdílet Vloženo 20. Červen 2010 Dobrý den,chtěl jsem se zeptat, mám superba v kombiku a přestala mi fungovat roleta v kufru, když se otevře kufr,měla by se posunout cca o 30 cm, u mně zůstává na místě,posune se když na ni zmáčknu,před tím to chodilo dobře.Měl někdo podobný problém?Děkuji.Jedná se o mechanickou verzi otevírání kufru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pacsu Vloženo 20. Červen 2010 Sdílet Vloženo 20. Červen 2010 [Já si na superba nechal ušít potahy přímo na míru ze stejné látky jako jsou sedačky cena 3.500 Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggreen Vloženo 23. Červen 2010 Sdílet Vloženo 23. Červen 2010 Zdravim, nema nekdo problam se zabudovanym handsfree a windows mobile? Konkretne s mobily HTC? Spraovat jde handsfree funguje jak ma ovsem po vypnuti auta a tedy i handsfree ma telefon vypntou funkci telefon - tudiz nema signal a neda se z nej ani na nej volat. Pomuze bud restart telefonu ci restart mobilni sluzby. Nemate nekdo zkusenost ci radu jak odstranit tento problem? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 23. Červen 2010 Sdílet Vloženo 23. Červen 2010 K tem potahum - mam normalni latkove elegance sedadla a nemam problem s mistem, kde se sedi, ale pářou se mi ty kapsy zezadu na prednich sedackach (jak je nahore te kapsy guma, tak se mi to pare na kraji te gumy). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ktx3 Vloženo 23. Červen 2010 Sdílet Vloženo 23. Červen 2010 problém se zabudovaným handsfree a windows mobile u HTC HD jsem zrušil zadávání PINu při zapnutí. A od té doby to chodí (jen asi 2x za cca 6měs. se telefon nepřepl sám). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggreen Vloženo 24. Červen 2010 Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 u HTC HD jsem zrušil zadávání PINu při zapnutí. A od té doby to chodí (jen asi 2x za cca 6měs. se telefon nepřepl sám). Ok diky vyzkousim tohle je taky HTC HD. Ten pin jsi zrusil v nastaveni BT v telefonu? Jestli teda jeste nezalezi na firmware toho handsfree. Ale je to sup cca rok starej Diky moz za radu vyzkousim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ktx3 Vloženo 24. Červen 2010 Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 Ne BT, ale zrušení zadávání PINu při zapínání HD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 30. Červen 2010 Sdílet Vloženo 30. Červen 2010 Tak jsem byl v servisu s nějakýma drobnostma,ale vše k mojí spokojenosti vyměněno. 1) odloupnutý chrom na lemu řadičky - výměna 2) zoxidovaný znak škoda na 5. dveřích - výměna 3) lišta v zavazadlovém prostoru spolu s krytkou zámku nějak nebyla na svém místě a občas se mi nezamklo kvůli tomu auto - po chvíli dohadování o barvě lišty vyměněno(technik mě přesvědčoval,že mám lištu černou a až po ohledání původní lišty uznal,že je fakt nerezová) 4) propadající se plato skrz úchyty do zavazadlového prostoru - podložené úchyty plata,opraveno 5) hučící ložisko PZ kola - vyměněno. Na servis jsem se objednal v sobotu,v úterý bylo vše opraveno. stav km 33 350 stáří 10 měsíců Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 1. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2010 > zoxidovaný znak škoda na 5. dveřích Ty jo, to mam taky, zeptam se na vymenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 5. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2010 Zoxidovaný znak mám také a ještě se mi nezatahuje protisluneční roletka na zadním platu... zatáhne se tak do poloviny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri01 Vloženo 29. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2010 Dobrý den,chtěl jsem se zeptat, mám superba v kombiku a přestala mi fungovat roleta v kufru, když se otevře kufr,měla by se posunout cca o 30 cm, u mně zůstává na místě,posune se když na ni zmáčknu,před tím to chodilo dobře.Měl někdo podobný problém?Děkuji.Jedná se o mechanickou verzi otevírání kufru. U el. otevírání se v maxi-dotu dá nastavit, jestli má roletka odjet nebo ne. Není to mechanického stejný? To odjíždění rolety se mi zdá jako nějaká mechanika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MFiedler Vloženo 15. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2010 (editace) Zdravím a přidávám také něco do soudku ohledně poruch SBII. Mám 1.8. TSI 4x4, najeto 5tis km. Po koupy jsem zjistil, že mi nefunguje ukládání pozic u sedadla řidiče. Když jsem přijel do servistu, tak to samozřejmě začlo jakž-takž fungovat... od té doby to občas jde a občas to nic neudělá. Vyvolat uloženou pozici jde vždy, uložit - jak se tomu zachce... :-/ má někdo podobnou zkušenost? Druhá porucha se týká Columbuse. Nedávno jsem promázaval skladby z HDD a obrazovka se mi totálně kousla. Zjistil jsem, že je možné jej restartovat pomocí stiknutí a podržení třech tlačítek... poté se vše zase rozjelo Návod jaká tlačítka stisknout - viz. obrázek. Editováno: 15. Srpen 2010, autor: MFiedler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hudra Vloženo 16. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2010 (editace) U el. otevírání se v maxi-dotu dá nastavit, jestli má roletka odjet nebo ne. Není to mechanického stejný? To odjíždění rolety se mi zdá jako nějaká mechanika. mě to také zlobí, otevřu kufr a roleta se nezatáhne, vypadá to, že se mi to vždy na jedné straně zasekne - když se rolety lehce dotknu rukou, ihned se zatáhne. Mám automatické otevírání kufru a nastaveno, aby se roleta automaticky zatahovala. Do servisu se mi s tím nechce, asi to nechám opravit při nějaké servisní prohlídce Editováno: 16. Srpen 2010, autor: hudra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 16. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2010 Mám 1.8. TSI 4x4, najeto 5tis km. Po koupy jsem zjistil, že mi nefunguje ukládání pozic u sedadla řidiče. Když jsem přijel do servistu, tak to samozřejmě začlo jakž-takž fungovat... od té doby to občas jde a občas to nic neudělá. Vyvolat uloženou pozici jde vždy, uložit - jak se tomu zachce... :-/ má někdo podobnou zkušenost? Jo, muzu potvrdit podivne chovani ukladani pozic. Proste nekdy kdyz chci pozici ulozit se mi to neulozi a misto toho se to prenastavuje, coz je neprijemne v tom, ze clovek neco chce a ono to dela presny opak. Ale nevim presne, kde je /nebo kde delam/ chybu. Zaklad je ukladat pozici kdyz auto stoji a dlouho drzet tlacitko set, ale i tak to neni 100%. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MFiedler Vloženo 16. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2010 Jo, muzu potvrdit podivne chovani ukladani pozic. Proste nekdy kdyz chci pozici ulozit se mi to neulozi a misto toho se to prenastavuje, coz je neprijemne v tom, ze clovek neco chce a ono to dela presny opak. Ale nevim presne, kde je /nebo kde delam/ chybu. Zaklad je ukladat pozici kdyz auto stoji a dlouho drzet tlacitko set, ale i tak to neni 100%. Nejprve jsem si myslel, že musí auto stát, ale ukládání pozic mi jde i za jízdy. Všiml jsem si, že když na tlačítko SET trošku přitlačím, tak je větší pravděpodonost uložení pozice, ale také to není 100% :-/. Zkusím s tím zajet do škodovky na reklamaci a uvidíme jak dopadnu... Jinak jsem si ještě všiml, že při rozjezdu do kopce na 1 slyším z motoru takové klapavé zvuky, které si při normálním rozjezdu na rovince neozývají. Má někdo podobnou zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri01 Vloženo 20. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2010 Já mám najeto asi 35000 km a něco mi tam příšerně vrže, dvakrát jsem to odstranil nastříkáním těsnění dveří teflonovým sprejem, ale nezjistil jsem odkud to přesně je a teď se toho nemlžu zbavit :-( Vůbec se nedá poznat odkud to jde. Nemáte někdo podobnou zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ktx3 Vloženo 16. Září 2010 Sdílet Vloženo 16. Září 2010 Mám problém s maxidotem a s položkou telefon ...když je jen otočený klíček položku v maxidotu telefon většinou najdu, ale jak nastartuji, tak mi položka telefon v maxidotu zmizí a můžu telefon ovládat jen přes columbus... koukal jsem na to u kamaráda v SIIC 2010 a položku telefon tam stále má....já mam SII 2009 bluetooth III. Mám to reklamovat ? .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 16. Září 2010 Sdílet Vloženo 16. Září 2010 (editace) Ano. Chyba ve spínací skříňce. Známé problémy: Výpadky zobrazení telefonu na kombipřístroji – v tomto případě je nutná výměna spínací skříňky (zvýšený přechodový odpor S-kontaktu) v žádném případě neměnit telefonní jednotku nebo kombipřístroj starý typ spínací skříňky: 1K0 905 865 nový typ(funkční): 1K0 905 865 A Výpadek ŘJ telefonu, nelze načíst diagnostikou- pokud je napájení jednotky v pořádku je nutná výměna jednotky týká se vozů Superb II vyrobených do 08/2008 Výpadky mikrofonu u vozů Superb II vyrobených do 08/2008, nutná výměna mikrofonu Editováno: 16. Září 2010, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ktx3 Vloženo 13. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2010 Chyba ve spínací skříňce. nový typ(funkční): 1K0 905 865 A Podle tvého návodu postupovali v servisu a závadu odstranili.....díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.