RST Vloženo 24. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2011 Mohly být k dispozici aspoň informace, prospekty, ceníky atd., to už stejně musí být dané, stejně jako u VW a SEATu. Zatím jediná nabídka, jak Citigo získat je výhra v haló tady Impulsovi... Což mi přijde dost infantilní, dělat ze sebe v telefonu trotla a každýmu zvedat telefon s heslem HTI... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 24. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2011 www.skoda-auto.cz/cze/model/citigo/look/Pages/look.aspx Informace jsou, jenom zatím nechcou ukázat nic než 403ku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RST Vloženo 25. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2011 Dneska jsem ji viděl na R10 naživo a ve skutečnosti vypadá o dost líp než na fotkách. Nepůsobí nijak titěrně, taková zdařilá evoluce Lupa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Vloženo 29. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2011 Sraz prvních kousků dnes po obědě, pěkná sbírka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 30. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2011 Tak nakonec ten novej znak mít budou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martas9 Vloženo 30. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2011 to mě taky celkem překvapilo, pěkný fotky v tý červený vypadá dobře..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 30. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2011 Mne ten znak z dialky pripomina ten na favorite z roku 1989 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martas9 Vloženo 30. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2011 přesně tak, taky jsem si vzpomenul na svýho žlutýho Favorita ze kterýho to okopírovali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Vloženo 30. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2011 Tak nakonec ten novej znak mít budou Asi Tě zklamu, ale nový znak mít nebudou, až od poloviny roku 2012 na tyto kusy se znaky speciálně vyráběly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 31. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2011 krasavci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RST Vloženo 31. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2011 Pěkný , půjdu okouknut nějakýho dealera Škoda, jestli je už mají aspoň na podívání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martas9 Vloženo 31. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2011 tak i když se to vyrábí v Bratislavě tak je to furt škodovka protože je tam prej háček na kabelku http://auto.idnes.cz/nova-skoda-citigo-se-poprve-predstavuje-nazivo-v-cesku-pge-/automoto.aspx?c=A111031_100636_automoto_fdv tak je to drobnost ale hned je poznat že to neni VW...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 31. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2011 V dnešní aktualizaci ETKY je již CITIGO/UP!/Mii a to včetně přípravy (zatím jen obrázků) na 5door verzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 31. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2011 Asi Tě zklamu, ale nový znak mít nebudou, až od poloviny roku 2012 na tyto kusy se znaky speciálně vyráběly A proč ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Vloženo 31. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2011 A proč ???? Protože původně bylo uvedení auta na trh plánováno až na polovinu příštího roku a pravděpodobně se nepodařilo zajistit na straně subdodavatelů výrobu nových log v předstihu, tak se vlastně improvizuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 1. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2011 (editace) Cena od 179 900 Kč: http://www.skoda-aut...eskem-trhu.aspx http://www.skoda-aut...Pages/look.aspx Katalog: http://www.skoda-auto.cz/CZE/Documents/Catalogue/Citigo/10_Citigo_Catalogue_CZ.pdf Editováno: 1. Listopad 2011, autor: Dix1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 1. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2011 Upozornění: Vozy vyrobené do 12. kalendářního týdne 2012 mohou být osazeny tímto logem ŠKODA. A vedle toho malé logo Škoda :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 1. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2011 Škoda Citigo na českých silnicích Malé městské auto Škoda Citigo je již sedmou modelovou řadou vozů s okřídleným šípem ve znaku a základní cena je 180 tisíc. ... více včetně cen ZDE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RST Vloženo 1. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2011 Sláva, konečně víc informací a ta ETKA mě docela překvapila. Tak už to snad bude i u prodejců brzo na prohlídnutí. A teď už jen pořídit a tunit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrddd Vloženo 1. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2011 Mě se libí. Akorát bych bral 5 dveří... Takhle je to malý... Akorát je vydět že Up! a Citigo jsou dost podobný.. I divný ovládání oken je stejný.. (u řidiče není ovládání okna u spolujezdce!) to mi příde jako přehmat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Škodovák-Pavel Vloženo 1. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2011 Dneska jsem vyšel ze školy a naproti v Hotelu byla prezentace Škody Citigo. Byl tam časopis Auto Bild a dokonce i Top Gear! Sednul jsem si do vnitř a silně uvažuji o koupi! Video. http://www.youtube.com/watch?v=zqC_lBzf79M Vše jsou pro informaci moje fotky a video Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 1. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2011 Ten font je výrazně lepší než Roomsterem zavedený. I když, pořád se mně nejvíc líbí kubistický od r. 96. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2011 No,nějak tomu nemůžu přijít na jméno...Snad ten nový znak je ke koukání,jinak nic moc,obvzlášť v té divné žluté barvě...No a ta "klička",nebo jak to nazvat,na otevírání víka zavazadlového prostoru je dost ukrutná,taktéž zadní světla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fyk77 Vloženo 2. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2011 Podle fotek se tezko soudi, tak uvidime jak to bude vypadat in natura, ale co by mi teda hodne vadilo jsou ty hole plechy v interieru na dverich. To same melo kangoo, v zime studene...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 2. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2011 (editace) prve dojmy - autoweb Ten font je výrazně lepší než Roomsterem zavedený. I když, pořád se mně nejvíc líbí kubistický od r. 96. 100% SUHLAS Ten kubisticky bol jedinecny, nedal sa pomylit so ziadnou inou znackou... Editováno: 2. Listopad 2011, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.