Přejít na obsah

Koupě Octavie I


galaher

Doporučené příspěvky

Za ty peníze ji ber všema deseti. Ale o ceně raději dál nesmlouvej. Kdyby ji trochu přeleštil +výbava +liťáky, tak by za ní 80 000Kč určitě dostal. A v bazaru by se za ty peníze dlouho neohřála-tomu věř.

Ještě poznámka k té "strašné poruchovosti" versus 1,6 74Kw=skoro božstvo. Já teda nevím, ale strejda si koupil 1,6 74Kw-páč 55Kw byla pro něj "zdechlina"- musel mít přece lepší než já!!! - no a před vánoci mu pašla v pizdu převodovka DUU. V pizdu pak pašlo 16 000Kč za převodovku. Když jsem tam přijel mezi vánoci se svojí "zdechlinou" ale plně funkční a boje schopnou, tak trochu skřípal zubama :p:smich: :smich:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ještě jednou dík všem za postřehy, už tlačím na kolegu, aby mi ji prodal co nejdřív :D Má k ní ještě střešní zahrádku a i čtyři zimní pneumatiky s diskama, tak mi to dá třeba za tu cenu taky :palec2: Pak se ozvu, jestli se koupě zdaří

Editováno: , autor: Iguka
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak říkáš záleží na stylu jízdy a držení volantu. Já teda na mojí opotřebení nevidím-najeto 81 000Km. Jen na 12ti hodinách je poznat že ho dotyčný držel jednou rukou a druhou měl asi položenou na řadičce. Pak jsem viděl Octavii 1,6 55Kw z roku 1997 a ta měla hlavici řadící páky netknutou-možná jezdila po dálnici, ale možná ji taky někdo vyměnil ;)

Spíš bych to řekl tak, že každý člověk má jinak agrasívní pot a to udělá taky dost. Proto se některé skoro drolí a jiné jsou jako nové.

Pokud ti k ní majitel dá ještě to co jsi psal, tak už o ceně vůbec nediskutuj. Velkorysejší cenu už mít nemůžeš. Sice Octy klesly ale toto auto má vyšší cenu než těch 60 000Kč. Kdyby k tomu přidal vše co má, tak by cena mohla být klidně 85 000-90 000Kč.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník

Na 11 lete auto za 60 tacu cena gut. Ono uz se daji normalne sehnat za tyhle prachy v bazarech, ale jsou to pekne zdechliny, takzvane na dojezdeni :(

Tahle vypada dobre.

Preji hodne zdaru a co nejmin problemu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Toho kolegu znám léta a vím, že s tou Octávkou moc nejezdil, stála mu v garáži, jezdil s manželčiným autem. Říkal mi, že tu octávku kupoval od své známé, když měla najeto 80.000 Km a to v roce 2001, má k ní i servisní knížku, která byla pravidelně vyplňovaná, když ji kupoval, takže ty kilometry jsou fakt poctivý. Věděl bych, kdyby měl nehodu a i to, že třeba při nehodě mu vyletěl airbag, i když je fakt, že na té fotce má airbag jiný odstín. Na airbag se ho ale ještě zeptám.

JInak mi ještě říkal, že loni měnil brzdový kotouče včetně destiček a má měněný u tří oken mechnismus otvírání oken, že tam je nějaká plastová packa, která se u prvních octávek láme a jak se okna nepoužívají, tak se ta packa při otevření okna ulomí. Na podzim 2008 dělal také technickou.

Ještě bych se zeptal na VAG, stačí koupit tento kabel http://tuning.sbazar.cz/kabel-diagnostika-...v-o2155306.html na připojení? Notebook mám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem se ptal na ten airbag a nikdy měněný nebyl, nikdy nevystřelil. Takže ten jiný odstín takový bude. Jinak jsem se domluvil už s kolegou na koupi v březnu za konečných 60 tis. se zahrádkou bez náhradních zimních pneumatik. Stejně je má na plecháčích a pneu jsou pět let starý, takže nic moc. Až ji koupím a naleštím, tak sem hodím lepší fotky. Dík všem za rady a postřehy.

Editováno: , autor: Iguka
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nechci zakládat nové téma, tak to připíchnu semhle:

Co říkáte na OI kombi, 1,9 TDi, 81 kW, naj. 140 000 km (2. majitel, oba znám, takže nejspíš poctivých), klima, rádio, tažné, atd. a cena kolem 165 000,-??? Nevím, jak moc to mám tlačit dolů, našel jsem na netu i levnější, ale nerad bych koupil "naleštěného vraka"! Předem díky za názory. -_-

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

rok? a co je atd...

Rok 2001 a to atd. znamená, že kompletní výbavu budu vědět o víkendu, kdy se na ni jdu podívat, ale nebude to žádná kůže, ani "hlíny" nebo RS sedadla. Byl bych rád za climatronic. Došperkování asi bude na mě. Koupil jsem podobně i felicii (dráž než v bazaru, ale jistý původ a stav) a neměl jsem problém. Jde mi jen jestli ta cena přibližně odpovídá? Thx.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Iguka:

rozhodně doporučuju koupit za ty prachy, počítej ale, že v létě začneš řešit malou nepříjemnost - klimu. Ale dá se všechno, taky jsem si to absolvoval na mé první O1/1997. Až vyřešíš tohle, pak ti určitě bude dlouho bez větších problémů sloužit...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...