Inhibit Vloženo 31. Březen 2006 Sdílet Vloženo 31. Březen 2006 97Dnes sem přišel k autu a co nevidím, prasklé čelní sklo! Obrovsky mě to nasralo. Nevíte kolik stojí nové? Octavia r.v. 97 Dá se jezdit i s tím prasklým když mi to nebrání ve výhledu? Co na to policajti kdyby mě náhodou stavěli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzy Vloženo 31. Březen 2006 Sdílet Vloženo 31. Březen 2006 Prasklina se ti zřejmě bude rozjíždět, takže stejně na výměnu. Po letošní zimě budou mít se skly dobrý kšeft. Já měnil v Autosklo K+M se zeleným pruhem i s prací 3900,-Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 31. Březen 2006 Sdílet Vloženo 31. Březen 2006 To chce připojištění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 31. Březen 2006 Sdílet Vloženo 31. Březen 2006 Mi to samé udělalo u Golfa.Den po připojištění čelního skla.To jsem si oddychl.Zatím to neřeším,aby neřekli,že to byla spekulace,je to tak 25 cm tak uvidím,zatím se drží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 31. Březen 2006 Sdílet Vloženo 31. Březen 2006 Já měl na faktuře před rokem tuším 6.900,- komplet s výměnou. Ale bylo to z povinnýho, takže pohoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 31. Březen 2006 Sdílet Vloženo 31. Březen 2006 Já včera z připojištění s tmavým pruhem 4640,-a přijeli to udělat až domů,Carglass. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 1. Duben 2006 Sdílet Vloženo 1. Duben 2006 V lednu jsem měnil (prasklina) a měl jsem to za 600,- mám připojištění a v březnu jsem jel za němcem dle SPZ a odlít doslova šutr a vyštípnul mi kus skla s malým pavoukem okolo :-( tak ho asi nechám opět vyměnit. Byl jsem se ptát na opravu a ta by mě vyšla na 650,- :-((( Chce to mít připojištění to se vyplatí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raptor181 Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 Mam dojem ze predne sklo na O1 stoji cca 2500Sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host pala Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 Mam dojem ze predne sklo na O1 stoji cca 2500Sk Mě stálo na Octavii ve značkovém servisu s prací 6390,-Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 Ja to mel za 5600,- s tmavym pruhem hore a praci... Z pripojisteni at to stoji treba 15000,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 Já měl na faktuře před rokem tuším 6.900,- komplet s výměnou. Ale bylo to z povinnýho, takže pohoda. jo, zapoměl jsem dodat, že to bylo to nejdražší co tam měli Bylo to z povinnýho, takže co. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sam Vool Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 Zjišťoval sem to nedávno na netu, přibližné ceny sou: sklo cca 3.200,- lepící sada cca 600,- práce cca 700,- nevim už jaká to byla firma ale bylo to v Praze. Můžeš si sehnat i levnějc díly přes inzeráty a ušetřit, ale sám bych si přední sklo nelepil. Možná ho teď budu měnit protože mi tam před půl rokem dali se zeleným pruhem a já měl s černym (autorizovanej servis ) tak bys ho moh ode mě výhodně odkoupit kdybys měl zájem, je použitý ale jako nový. A jinak to lepení trvá tak 3-4 hodiny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.