Přejít na obsah

Vysoká spotřeba


Speedlimit

Doporučené příspěvky

premyslam tu pred katom vymenit,viem ze filter aj sviecky su menene nedavno,ked som dal test na sondy tak vsetko ok aj nadobka s aktivným uhlim ok,len na katalyzator mi nepustí test,asi preto lebo nema tých 400stupnov ale iba cca 350stupnov,je to zaujímave na pristrojovke sa mi rozsviti ta kontrolka co ma suvislost s katom a sondami,ale chybu vypisuje iba to odvzdusnovanie nadrze..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Vymeň lambdu za katom, ak máš dve. Mne teraz žrala moja cez desať litrov. Test lambd aj katalizatora vyšiel OK , inak chyby na Vagu žiadne a auto žralo jak sviňa. Dovtedy spotreba do 6,5 litra. Po výmene druhej lambdy spotreba zasa v normále. Použil som 1K0998262Q. Je to priama náhrada z ETKY za dnes už nevyrábanú originálnu. V cc-autodily ju majú za necelých 70 €. Originál sa predáva za niečo cez 100 €. Aby som nezabudol, jedine Bosch.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

to kolísanie otacok by malo byt asi normalne,mne tiez diagnostika to odvzdusnenie písala a rozsvietila sa kontrolka na prístrojovke a bola samozrejme vysoka spotreba,ja som vymenil zadnu lambda sondu,ale dal som len nejaku univerzalnu japonsku,obcas mi este vyhodilo chybu teploty chlad. kvapaliny,to som tiez vymenil a odvtedy mi tu chybu nevyhodilo a spotreba je tak do 7litrov,ked bola zima a skarede pocasie,tak sa mi s tým ani nic nechcelo robit,uvidim este ked konecno prehodím letne gumy ci sa ta spotreba este trochu neupraví a ked tak potom budem nieco riesit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

spotřeba do 7l bych rek že je hodně dobrá, to už ti může snížit jen teplo a letní gumy, co já bych dal za takovou spotřebu :) skusím teda vyměnit lambdu za katalizátorem a uvidíme.

Poradí mi prosím někdo jakou tam mam nejlépe dát? (fabia 1.4 mpi 44kw r.v. 2002 AZF) (popř. odkaz by se hodil :D ) díky

Editováno: , autor: Lukáš Pavel
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

trochu by to este mohlo klesnut,ale ja robím skor male trasy tak do 15 km,do prace a tak..ja co som zistil,tak to odvzdusnenie pracuje spravne,len ak je v poriadku funkcnost lambda sond,takze by to malo mat nieco spolocne,ak mas diagnostiku,tak si vyskusaj aj ten odvzdusnovací ventil najskor.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 6 měsíců později...

zdravím pánové, máme sice VW Polo 1.4 55kW kod motoru BBY ,ale mám ten samý problém,manželka s ním jezdí do práce jen 3km a spotřeba jako blázen, v papírech je, že to má mít spotřebu srovnatelnou s 1.2HTP 47kW ???? už jsem domluvený v servisu na diagnósu tak uvidím třeba je tam něco je špatně:-(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hm na delší trasy je bohužel O2.Toto jezdí jen krátký trasy a po městě.:-( Dnes jsem zkoušel teplotu tak tam asi problém nebude, za 2-3km 90°C,zkusím ještě tu diagnostiku.Do teď jsem měl Feldu a nejvyšší spokojenost i se spotřebou (jediny problém koroze!!! a chybějící servo). Z Pola jsem trochu špatný ,asi to vezmu na delší tůru:-)

Editováno: , autor: Malta
citace předchozího příspěvku
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...