jirina5 Vloženo 25. Květen 2011 Sdílet Vloženo 25. Květen 2011 (editace) Mr.Mira: No tak to tu napsáno teda nebylo - poctivě jsem prolistoval celý topic a o svítivosti bílých ledek z GESu tady není zmíňka. Kdyby to tady bylo, tak je určitě nekoupím a nepřeletuju - jen tak zkušebně pro radost. Považuji to za dost důležitý fakt proto ten "kravský" font. Aby člověk, který má zájem podsvícení měnit přešel pohledem podobný spam - tvůj (teď i můj) nic neříkající příspěvěk a důležitá informace neunikla pohledu. maniak: Těším se na foto! Editováno: 25. Květen 2011, autor: jirina5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Mira Vloženo 25. Květen 2011 Sdílet Vloženo 25. Květen 2011 Mr.Mira: No tak to tu napsáno teda nebylo - poctivě jsem prolistoval celý topic a o svítivosti bílých ledek z GESu tady není zmíňka... takze treba v tomhle vlakne o dve stranky zpatky (prispevky 1320 a 1321). Dalsi zminky hledat nehodlam, ale pise se o tom obecne ve vsech vlaknech o predelavani podsviceni. Kdyby to tady bylo, tak je určitě nekoupím a nepřeletuju - jen tak zkušebně pro radost. holt kdyz nekdo neumi/nechce cist (a premejslet), tak si procvici letovani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 25. Květen 2011 Sdílet Vloženo 25. Květen 2011 To jsem samozřejmě nepřehlédnul. O ledkách s GESu tam ovšem není ani zmínka. A to je to, oč mi šlo. Chááápeš? Svým způsobem máš pravdu - je to tam dobře popsáno, ale kousek před mým "kravským" fontem psal maniak o ledkách z GESu. Proto jsem na to reagoval - aby někdo zbytečně nevyhodil 80 kaček za ledky a nedal tomu hodku letování. Já naštěstí osadil jen podsvid LCD a po složení a vyzkoušení mi došlo, že nemá cenu pokračovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maniak Vloženo 26. Květen 2011 Sdílet Vloženo 26. Květen 2011 (editace) tak tady to je zkoušel jsem modré ale nakonec to vyhráli bílé a místo oranžové podložky jsem dal bílou no a to je výsledek musel jsem přes sebe hodit deku modrou" kvuli sluníčku ale vyfotím večír a předvedu jak to je naplno a jak na nejmín s celým interierem Editováno: 26. Květen 2011, autor: maniak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 26. Květen 2011 Sdílet Vloženo 26. Květen 2011 Už je večer!!! Já vím, že se Ti nechce, ale šup do auta s foťákem. Jsem zvědav na všechnooo! Krajní polohy, maxik prostě vše!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maniak Vloženo 26. Květen 2011 Sdílet Vloženo 26. Květen 2011 (editace) mě je to jedno jsem na dvoře max.....min....min....min....max....detail ale v realu very gut jak by nezačlo chcát tak je ještě sv+ětlo Editováno: 26. Květen 2011, autor: maniak 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maniak Vloženo 8. Červen 2011 Sdílet Vloženo 8. Červen 2011 chci se optat kolik mají origo diody ? (Uf=-.--V) měřil to někdo ? dík za odpověd . a ještě jeden dotaz četl jsem že ledky pod maxidotem jsou spojeny seriově ? je tak ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel85 Vloženo 8. Červen 2011 Sdílet Vloženo 8. Červen 2011 Origo diody jsou co kus,to originál.Každá má jíné Uf.Měřil jsem cca 15 kusů stejné šarže vytažené z jednoho pásku a rozcházelo se to io půl voltu.Origo ledky jsou na předělávku třeba do modra absolutně nevhodné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarin57 Vloženo 8. Červen 2011 Sdílet Vloženo 8. Červen 2011 Které diody jsou origo.Můžeš napsat typ těch diod?Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel85 Vloženo 8. Červen 2011 Sdílet Vloženo 8. Červen 2011 Origo stejně nikde běžně nekoupíš.Jsou to zákaznické LEDky.Mají malou svítivost a velký vyzařovací úhel.A proto je u nich asi jedno,že mají velký rozptyl napětí.Palubovek je několik základních typů a mají různě zapojené LEDky.Samozřejmě podle barvy podsvětlení.Například Polo a Fabia mají téměř totožnou palubovku,jen je rozdíl v zapojení právě těch LEDek. Jinak pokud chceš ledky stejného typu,tak jsou to ledky v pouzdře PLCC2.Vypadají úplně stejně (teda ne jen vypadají,jsou stejné) ale mají mnohem lepší vlastnosti.Už jsem tady na ně dával i odkaz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarin57 Vloženo 8. Červen 2011 Sdílet Vloženo 8. Červen 2011 Tak ty PLCC2 právě používám.Jen mají větší svítivost,jinak OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel85 Vloženo 8. Červen 2011 Sdílet Vloženo 8. Červen 2011 Svítivost upravíš předřadníkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarin57 Vloženo 8. Červen 2011 Sdílet Vloženo 8. Červen 2011 To jo,ale mě ta svítivost docela vyhovuje.Mám to daný na nejmíň.Jinak mám podsvícení komplet v celém autě,včetně radia,mf volantu i klimatizace.Jo a je to O2 a žádný problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tetrosy Vloženo 21. Červen 2011 Sdílet Vloženo 21. Červen 2011 maxidot jsem nedělal já jen tak pro inspiraci: Zdravím, chystám se na změnu podsvětlení rádia MS 303 a našel jsem si tvojí fotku jak jsi si předělal podsvětlení na koncernovým rádiu Škoda. Chci se zeptat, jaké diody jsi použil? Moc díky za odpověď Kryštof H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiiilio Vloženo 15. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2011 nazdar, nahodil som si GTi rucicky, nechal som si pod nimi vymenit diody za tieto ale v poslednom case mi zacali rucicky na otackomeri a rychlomeri preblikavat, teplota motora a na ukazatel paliva svietia tak ako maju. neviete co by to mohlo byt za prbolem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danken.V Vloženo 22. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2011 (editace) Ahoj, musim rici, ze elektrika je pro me Spanelska vesnice. Mam Fabii 1.generace a to zelene podsviceni se mi vubec nelibi az hnusi. Je tady prosím nekdo schopny kdo by mi to za nejaky peniz, predel na modro cerveny? Bydlim obcas v Brne obcas, Slavkov u Brna. Neni problem dojed v tomto rozmezi. Prosim o kontakt mailem, protoze spise chodim na skoda-forum. danken.V@seznam.cz Samozrejme ze zaplatim, preju si podsvitit aji interier (misto te hnusne zelene), doufam ze bude nekdo tak laskavy a hodny a pomuze mi, protoze jak jsem psal pro me je elektrika Spanelska vesnice. Dekuji Editováno: 22. Srpen 2011, autor: Danken.V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
error_404 Vloženo 23. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2011 Zdravím vespolek... hned jako prvni prispevek po vas budu neco chtit:-) kdybyste si nekdo chteli zopaknout pracicku s vymenou podsviceni budíků atd. a jste z Brna (či Brna okolí), mel bych pro vas nachystany vůz. Za dobře odvedenou praci, rad a dobre zaplatím. Pokud bude zajem, napiste mi na mail. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 19. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2011 (editace) Komu nastal nekdy problem ohledne prepinace svetel tak tady ma male info ohledne studenaku na tistaku Editováno: 19. Říjen 2011, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Mira Vloženo 19. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2011 (editace) Ono ty nozove kontakty jsou komplet cele na pikacu, ani tam nemusis mit studenak... Ja to po tretim rozebrani zapajel sakumprdum primo v tech kontaktech a je pokoj. Editováno: 19. Říjen 2011, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 25. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2011 Chtěl bych změnit podsvit komplet interiéru na nějakou netradiční barvu, jako je fialová, tyrkysová nebo sytě žlutá. Nevíte, jestli jdou i takové barvy? Žlutá nejspíš jo, ale u těch dvou to nemám podložený. A pak by mě zajímalo, jestli se najde někdo v okolí Olomouce, kdo to udělá. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roomwagen Vloženo 25. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2011 Prosí nemáte někdo fotku palubky Octavia I v oranžové ????? Mooooc o ní přemyšlím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 25. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2011 Já vím, že to zní jako bych si chtěl vařit polívčičku tady na fóru, ale i tak to tu napíšu... Pokud má někdo zájem pomohu s předěláním podsvitu Vašeho vozítka. Pokud chcete jen budíky - můžete je po dohodě poslat poštou a já vám jen druhý den pošlu zpátky hotové, odzkoušené. Nebo pokud jste někde od Ostravy dá se domluvit osobně. Ptejte se buď přes SZ nebo na aloeverajuice@seznam.cz Jiřík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
herrkomisar Vloženo 26. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2011 Když jsem dělal podsvícení vnitřních kliček,připojil jsem diodu na drátky co vedou do konektoru ovladače stahování oken pomocí čokoládek. Dioda svítí jak má,ale co mi po připojení diody nastane je to,že dost klesne svítivost ovladače stahování oken,jako by přidaná dioda vzala všechen proud té diodě v ovladači. Děje se to u všech dveří kromě řidičových.Zkoušel jsem napojit se na jiné dráty vedoucí do ovladače,ale bud dioda svítila pořád,nebo svítila a sjíždělo okno nebo naopak zase vyjíždělo. Dá se s tím něco udělat..?Aby svítila přídavná dioda a dioda v ovladači normálně tak jak má? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 27. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2011 (editace) ...Zkoušel jsem napojit se na jiné dráty vedoucí do ovladače.... Jak jsi, proboha, ty dráty vybíral? "Ententýky dva špendlíky....." Nedělal jsem tak mně to zejanmímá, ale počítám, že ve dveřích ve svazku je i drát od podsvicení. Na něj a kostru musíš tu diodu napojit. Ale diodu musíš zapojit do série z rezistorem. Počítám, že když je tady 56 stránek na toto téma, tak tu bude jednak které dráty to jsou a druhák taky hodnota toho rezistoru. Editováno: 27. Říjen 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
herrkomisar Vloženo 27. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2011 Wojnar Nene,věděl jsem že se musím napojit na červenošedy a na modrošedý,ale když nastal tenhle problém,že po připojení diody pohasla dioda v ovladači,tak jsem začal zkoušet. Je mi divný že HanyZ a Konny co tady píšou,se připojili stejně jako já před konektor a podle jejich fotek jim dioda v ovladači svítí normálně. Jinak nerozumím tvé hatlamatlatilce ,,Nedělal jsem tak mně to zejanmímá,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.