Interiér
Dotazy a zkušenosti s interiérem
Podfóra
-
Vše k Roomsteru od B sloupku dozadu
- 732 příspěvků
-
Vše týkající se Fabie II od B sloupku dozadu
- 285 příspěvků
180 témat v tomto fóru
-
Zdravim. Mam climatronic a vetrak si porad fouka jak se mu chce, ale stupnice na ukazateli se ani nehne. Treba mam nastaveno foukani na dvojku,ale vetrak fouka na plno. Dela to pri rezimu econ i pri zapnuty clime, rezim auto nezapinam. Nevi nekdo co to muze bejt. Dik
-
- 1 odpověď
- 1,6tis zobrazení
-
-
zdravím, počkal jsem až budou vyrábět roomstery aspoň půl roku, takže jsem v přesvědčení vychytanosti náběhových vozů počkal do ledna a koupil jsem jej. Nejen že mi neustále svítí osvětlení odkládací přihrádky, teda už ne, jsem odpojil konektor -), nabíhají mi neustále noví a noví cvrčci... Žádám o radu, do servisu s crvčkama nepojedu, vím, že by to bylo ještě v horším stavu než je to teď. Na fotce jsem zakroužkoval červeně místo, kde to vrže nejvíce, při rozjíždění, v zatáčkách. Poraďte, pokud někdo víte, kde je to třeba podlepit, či jinak upravit. Děkuji
-
-
- 213 odpovědí
- 77,8tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
-
Zdravím pánové a dámy, do sedadel Fabia I šla dodělat opěrka bederní páteře ze sedadel Octavia I. Řešil někdo z vás tuto záležitost u druhé generace? Bohužel tuto opěrku nemají ani sportovní sedačky, do kterých jsem vkládal své naděje
-
- 1 odpověď
- 2tis zobrazení
-
-
Chtěl bych do auta držák na mobil, jenže originální je mi na nic. Mám Nokii 5300 a na tu se nedělá adaptér. Nechtěl bych vrtat do přístrojovky a určitě bych nechtěl nic na okno (nemám rád, když mi něco brání ve výhledu). Nejprve jsem uvažoval na uchycením dovětráků, ale pak nejde hejbat větrákama a navíc je to docela nebezpečný při prudkym brždění. Poraďte někdo. Napadlo mě dokonce, že koupim takovej ten origo držák a navrtám něco až na něj, ale nikde ten origo nemůžu sehnat. Je to ten, co se dává místo záslepky vedle ovládání klimatizace.
-
- 34 odpovědí
- 17,1tis zobrazení
-
-
Mám novou FII sice necelý měsíc, ale už začínám pozorovat, že hlavně při jízdě po kostkách mi něco rezonuje ve dveřích u řidiče. Stačí, abych loktem trochu přimáčknul tapec a přestane to. Nemá někdo stejnou zkušenost? Do servisu se mi to moc dávat nechce, aby to ješte víc nevyku....i.
-
- 24 odpovědí
- 10,9tis zobrazení
-
-
V jaké obuvi se vám nejlíp jezdí? Najde se někdo, kdo jezdí bosky?
-
-
- 43 odpovědí
- 9,4tis zobrazení
-
-
nahodou nevie niekto cislotohto dielu ? chcel by som si to dokupit.
-
- 65 odpovědí
- 20tis zobrazení
-
-
Zdravím, poslední dobou mi začalo cosi pískat pod palubkou v době, kdy je zapnutá klimatizace. Normálně nic nepíská, ventilátory běží tiše a je i slyšet jejich měnící se rychlost. Jakmile ale zapnu klima, začne nepříjemné pískání, které chvílemi ustává, ale nikdy úplně nepřestane. Vypnu klima a pískání zmizí. Kde je problém? Díky za rady
-
- 3 odpovědi
- 12tis zobrazení
-
-
Nazdar, koupil jsem FII rok 2013 a mám tam tenhle (viz obrázek) MaxiDot a mám rádio Blues, když ho vyměním za Swing, zobrazí se mě info z rádia na MaxDotu ? Co jsem koukal, tak někdo má budíky s Maxidotem a ještě řádkem navrchu. Díky. maxidot.bmp
-
- 4 odpovědi
- 4,8tis zobrazení
-
-
Zdravim vas chcel by som vas poprosit o presnu demontaz stredneho fukara vo fabii II po facelifte. Viem ze tam je nejakych 4-6 cuplikov na ktorych to drzi a mozno viac? neviem to niekde najst dik
-
-
- 9 odpovědí
- 3,6tis zobrazení
-
-
Nazdar Roomsteraci a Fabkaci. Nikde som to tu nenasiel, tak som zalozil nove tema. Ide mi o to ci mate niekto v Roomstri alebo Fabii sedadlo spolujazdca, kde sa da operadlo sklopit do roviny, ale nie klasicky dozadu ale sklopit ho smerom k celnemu sklu. Pre Yetiho som nasiel takuto moznost, ale samozrejme az od urciteho stupna vybavy. Je to celkom fajn vec, ked potrebujete nalozit predmet dlhy cez 2m. Pasovalo by to predne sedadlo z Yetiho do Roomstra? Dik za odpovede. P.S. nieco take ako je na foto, kde je ford B-Max, ale mal to predtym aj Fusion.
-
- 0 odpovědí
- 3,1tis zobrazení
-
-
-
Zdravím. Mám ten problém, že především v zimě mi při určitých otáčkách lehce píská něco kolem ventilátoru topení (zřejmě jeho ložisko), jenže ventilátor je umístěn pod spolujezdcovým airbagem, na příčce mezi motorovým a interiérovým prostorem, ví někdo jak se k němu dostat a nějak bezpečně ho vyjmout? DÍKY
-
-
- 7 odpovědí
- 20,9tis zobrazení
-
-
Ahoj ,nevíte někdo jestli by se dalo sehnat víko na kastlík ,co je na palubovce?mám verzi classic a obě přihrádky (horní i dolní) jsou otevřené a vypadá to příšerně ,nebo se musí koupit nová palubka?Ještě se chci zeptat co to je v tom kastliku jak tam vede červená šipka?to je ňaky ofuk?Diky moc
-
-
- 16 odpovědí
- 8,5tis zobrazení
-
-
Lze vyměnit ovladače klimaticu v před FL autě za ty po FL? Co to obnáší? Jsou mnohem hezčí. Nevíte jak štítek ovladače rozebrat / jak vyndat ovládací knoflíky? Mám představu, že by mohlo při troše štěstí stačit vyměnit ovládací knoflíky, max. knoflíky+panel.
-
- 42 odpovědí
- 19,1tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím u sedadla řidiče se mi pokazil zámek na připnutí pásu. Nejde do něho zasunout. Budu si objednávat nový a tak bych chtěl poradit, jak postupovat při výměně. Předem děkuji za rady
-
- 4 odpovědi
- 8tis zobrazení
-
-
Ahoj, dneska jsem při nastupování omylem kolenem kopl do kolečka ovládání zrcátek. Kolečko zalezlo do dvěří a teď tam plandá. Chtěl jsem se zeptat, jestli jste se tím někdo nesetkal a třeba neopravoval. Nevím, jak to bylo uchyceny, jestli jsem tam něco ulomil a bude potřeba nové nebo jsem to jen vycvakl z původní polohy. Každopádně to bude chtít sundat tapec.. Uvidím, jestli se do toho budu pouštět sám, nebo to dám do servisu. Chtěl bych vědět, na co se připravit. Díky za postřehy
-
- 3 odpovědi
- 2,3tis zobrazení
-
-
Ahoj. Chci se zeptat. Mám fabii před faceliftem a ve výbavě nemám onu opravdu pro mě milovanou loketní opěrku. Originál jsem našel skoro za 4000,-. To se mi zdá zbytečně předražené. Našel jsem pár náhrad(kopií) originálu za nějákých 12-13 stovek. Bohužel na vozy O2, Toledo, Leon, Golf apod. Nikde není na fabii. Nemá někdo tip, popř. ověřenou náhradu, co by stála za to? Moc díky
-
- 2 odpovědi
- 2,3tis zobrazení
-
-
Ahoj všem, chtěl bych se zeptat nemáte někdo zkušenosti s vyteklou voňavkou na palubní desce? Nedaří se mi to z těch plastů dostat . Tak pokud se to někomu povedlo budu rád za tipy! Díky moc
-
-
- 25 odpovědí
- 7,6tis zobrazení
-
-
Ahoj všem. Nešlo by nějak donutit climatronic F II MR 2009 zobrazovat vnitřní teplotu místo venkovní. Díky za cokoliv.
-
-
- 9 odpovědí
- 5tis zobrazení
-
-
Zdravím. Mám fabii II rv 2008. Při zařazení zpátečky se z pravé části ozve jakoby hučení (jakoby se tam zapl ventilátor). Auto jsem koupil starší. Mám ho třetí den. Je to normální?
-
-
- 6 odpovědí
- 3tis zobrazení
-
-
Zdravím, mám FII 1.4 16V r.v. 2008, najeto 90 tis. km. při nastartování (sitič) zpravidla ráno je cítit z topení benzín či spaliny (nedokážu přesně specifikovat) po 1-2 minutách už normál. Zajímavý je také, že když ráno po nastartování za studena couvám mám zvuk z výfuku, jako bych měl někde díru. Při jízdě dopředu zvuk normál. Při ohrátí motoru je zvuk z výfuku při couvání normál. Porádí mi někdo, setkal se s tím někdo. Díky.
-
- 6 odpovědí
- 3,5tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím, mám Roomster r.v. 2006, když jde klima na auto režim, z horních průduchů jde normálně studený vzduch, ale u nohou nic nefouká a středový panel u nohou je úplně vařicí. Když si zapnu ofuky na nohy, tak jde na nohy normálně studený vzduch a panel zchladne. Poradil by někdo, co s tím? Díky Dondon
-
- 0 odpovědí
- 1,8tis zobrazení
-
-
Ahoj všem, doufám, že nevadí, že píšu o vozu VW na foru ŠA. Ale domnívám se, že tyto vozy jsou si velice podobné a proto budu vděčný pokud mi odpovíte na tuto otázku: Máme objednanou verzi Comfort Edition a je tam mechanická klimatizace - chci se zeptat jaká to je ? Resp. viděl jsem dva druhy těchto klimatizací, první kde na mechanickém posuvníku s teplotou jsou ještě uvedena tři čísla(nalevo, nahoře a napravo) a pak tento kolečkový posuvník bez čísel - je v tom nějaký rozdíl ? Předem děkuji za vstřícnost
-
- 2 odpovědi
- 2,1tis zobrazení
-
-
Ahoj, prosím o radu mám Fabii combi 2013 Active Fresh, ale bohužel bez palubního počítače, rád bych ho montoval dodatečně, je to možné? Díky Marek
-
- 2 odpovědi
- 13,8tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, chci se zaptat majitelů vozů roomster jestli jim zamrzají přední dveře?? Koupil jsem praktika a vím otom že zatéka předními dveřmi do interiéru..... gumy jsem netřel přípravkem silkonem ty jsou v pohodě ale paseku tam dělá ten filc který mi přimrzl a musel jsem dveře nahřívat fénem, má stím i někdo jiný problém????? Díky za nějaké vychytávky jak bojovat proti zamrznutí
-
- 2 odpovědi
- 3tis zobrazení
-