Přejít na obsah

Exteriér

Dotazy a zkušenosti s exteriérem

Sponzor sekce: Autolepky.cz

Podkategorie

1. Zadní část Roomster

Vše týkajíci se Roomsteru od B sloupku dozadu

546

Vše týkajíci se Fabie II od B sloupku dozadu

696
202 témat v tomto fóru

1. zpětná zrcátka

• 19 odpovědí
    • 15.5k zobrazení
  2. Hagusy 1 2

• 37 odpovědí
    • 15.1k zobrazení
  3. světla renovace H7

• 9 odpovědí
    • 14.7k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 14.1k zobrazení
    • 22 odpovědí
    • 14.1k zobrazení
  4. svetlo demontaz 1 2

• 26 odpovědí
    • 14k zobrazení
  5. Poškrábaná kapota

• 19 odpovědí
    • 13.9k zobrazení
    • 47 odpovědí
    • 13.6k zobrazení
    • 14 odpovědí
    • 13.6k zobrazení
    • 39 odpovědí
    • 12.7k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 12.6k zobrazení
    • 49 odpovědí
    • 12.4k zobrazení
  6. Označení motorizace 1 2

• 28 odpovědí
    • 12.3k zobrazení
  7. Táhlo stěračů

• 16 odpovědí
    • 12.2k zobrazení
    • 10 odpovědí
    • 11.9k zobrazení
    • 34 odpovědí
    • 11.8k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 11.7k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 11.7k zobrazení
    • 33 odpovědí
    • 11.1k zobrazení
  8. Bílá střecha 1 2 3

• 51 odpovědí
    • 10.6k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 10.6k zobrazení
  9. Přívěsný vozík

• 11 odpovědí
    • 10.5k zobrazení
    • 38 odpovědí
    • 10.5k zobrazení
  10. Koroze karoserie

• 17 odpovědí
    • 10k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 9.7k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Na O1 2009 manuál, stále funguje naprosto bez problémů, u Felicie na ni 20 let nikdo nesáhl a jela jak drak. Rapid 2009, klimatronik a proběhla story Sanden/Denso do roka opět reklamace, špatný proplach a šponama ucpaný ventil, dalších 5 let žije vlastním životem. F3 2020 manuál zatím sleduji jak se chová, ale chladí. 
    • Ahoj, nebyl by někdo ochotný mi nakódovat, aby ambientní osvětlení svítilo stejnou intenzitou při zavření dveří? Bohužel mě software nebo kabel hlásí chybu (nepřenáší 256bit nebo tak něco). Ideálně okolí Pardubice.
    • Nemůže být (není) číslo dílu napsané na tom ventilu? Já jsem číslo dílu - "zámek nádrže" na zámku napsané našel. 
    • Dnes, 19.6.2025, se mi stalo to samé. 1.5 tsi 110kw MHEV, výroba 2024, auto převzaté 2 týdny zpět jako skladovka/předváděčka. Software aktuální. Dojedu na oběd, auto funguje v pohodě, žádná indikace problémů. Přijdu za 30 minut zpátky, najednou nemůžu nastartovat, ani žádná snaha o točení motoru. Klimatizace, světla a infotainment však fungují jak mají, svítí však kontrolka autobaterie. Na 10 minut vylezu z auta, jdu úplně pryč ať se klíč odpáruje od auta, vrátím se. A najednou nastartuji.  Byl bych relativně ochoten to pochopit u Fabie, nebo aut nižší cenové kategorie. Ne u auta za 800k. Jsme domluveni na návštěvu servisu s prohlídkou a diagnostikou. Ale nečekal jsem, že bude tohle potřeba řešit u auta 2 týdny po předání a už vůbec jsem nečekal, že se budu muset strachovat, jestli ráno nastartuju auto.  Je kolem tohoto problému něco novýho, nebo se pořád čeká? Protože pokud se pořád čeká, nevidím důvod proč by pak spotřebitel neměl jít do některé z levnějších čínských nebo korejských značek co za nižší cenu nabídnou plnou výbavu se zárukou na 7 let nebo 150k km.   
    • Ahoj, nesetkali jste se s tímto problémem? služby mám zakoupené, zkusil jsme několikrát přeregistrivat uživatele.  POI licence se ukazuje dvakrát. Jednou je ta správná, zakoupená. Podruhé mi ukazuje "expired". Na infolince neporadili, v servisu nevěděli. Zdánlivě vše funguje jak má, akorát když dám "Update", tak mi zobrazí že mám neplatnou licenci.  Díky  
  • Vytvořit nový...