Elektrika
Elektronika, el. výbava, VAG a diagnostika...
631 témat v tomto fóru
-
Ahojte prosim vas neviete co to je? Na co sa napajaju tieto dva konektory? Konektory maju odlomeny jeden drotik oba. Nachadzaju sa pod prednou maskou blyzko chladica. Moze to mat nieco s klimou? Pretoze ta mi nejde na diagnostyke hlasi chybu: skrat porucha ele vedenia. Alebo nieco velmi podobne za kazdu info dakujem. Ps jazdim stym uz ani neviem ako dlho...
-
- 0 odpovědí
- 1,2tis zobrazení
-
-
Ahoj, pritelkyne ma Fabii 2 FL 2013 - 1.6TDi CAYA. Stava se ji ted casto, ze ventilace uvnitr auta fouka nepravidelne. Fouka to stylem - chvili vic, chvili min, a porad dokola, jako kdyby na vterinu na ventilaci ubrala a zas pridala. Fouka to jakoby prerusovane, vic, min, vic, min, a porad dokola. Dneska se navic stalo, ze se nesepnula klimatizace. Pomohlo zhasnuti motoru a nastartovani, pak se to chytlo - to by mohl byt asi tlakovy spinac ? Ale ten nepravidelny chod je i pri vypnute klimatizaci... Napada Vas nec? Vecer to pichnu na diag, tak uvidim, zda to vyhodi nejakou chybu. Diky !
-
- 2 odpovědi
- 2,7tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
Dobry den. Moje topeni ma velice zajimavou funkcnost. Pri zahratem motoru zacne vse topit normalne.Po urcite dobe (cca 10-15minut) prestane topit a jde jen vlazny vzduch.Pri nastaveni na 27-28 stupnu v cervenem poli to hreje jak blazen, ale po opetovne snizeni zase vlazny vzduch.Byl jsem ve 2 servisech a diagnostika nic neukazala, vse ok.Byl proveden na diagnostice reset do puvodniho nastaveni nepomohlo.V druhem servise mi poradil, at zajdu do autorizovaneho servisu, ale nejsem si jisty, jestli budou vedet.
-
-
- 8 odpovědí
- 3,7tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím, dostaly se mi do rukou origo sportovní sedačky s vyhříváním, tak jsem si řekl, že bych si dodělal vyhřívání do Roomstera předfaceliftem. Co vše je potřeba za díly a udělat ? Snažil jsem se pročíst vše na foru k tématu, většina se týkala FI. Room/FII to snad mají trochu jinak. Tuším, že budu potřebovat toto: 2x spínač do středového tunelu 2x relé do pojistkové skříně konektory pro zapojení do sedaček a spínačů piny a kabely (nebo existuje originální připravená kabeláž ?) Co dalšího je případně potřeba, znáte někdo čísla dílů, musí se něco kódovat v komfortní jednotce ? A to hlavní nakonec: jak to celé zapojit, n…
-
- 4 odpovědi
- 6tis zobrazení
-
-
Co by stálo, jestli by to vůbec šlo dodělat dálkové ovládání k centrálnímu zamykání ve vystřelovacím klíčí? Díky
-
-
- 40 odpovědí
- 19,2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Tdravim .. poslední dobou se mi zda že mam strašně moc tuhej volant i za jizdy .. kdy by to melo byt vcajku .. mate nekdo s tim vzkusenost ? cim to muze byt ?
-
-
- 41 odpovědí
- 24,9tis zobrazení
-
-
Zdravim,take mate reakce PP ..pomale ? tim myslim treba aktualni spotreba ...ukazatel ma prodlevu nekolik vterin ...
-
-
- 82 odpovědí
- 24,6tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím všetkých, keďže som nenašiel ani v sekcií elektrika ani sekcií v audio/hifi taktúto tému tak som založil novú a po vyriešení keď tak zmažem. Potreboval by som poradiť či pomocť. Pár tyždňov dozadu sa mi stalo že som naštartoval, všetko sa rozsivetilo ale palubný pc (polodot) síce svietil ale nezobrazoval vobec nič. Až keď som vytiahol kľúč zo spínačky a znovu našartoval polubný pc naskočil. Dnes sa mi stalo niečo podobné s rádiom BOLERO. Naštartoval som a rádio hralo, tlačítka boli podsvietené ale displej bol čierny. Keď som na neho klikal bolo počuť že dotyková časť funguje pretože mi to dávalo zvukovú odozvu. Skúsil som vytiahnúť kľúč zo spínačky ale n…
-
- 3 odpovědi
- 1,6tis zobrazení
-
-
Ahoj, před časem jsem do svého Roomsteru 2006, nainstaloval nové autorádio RCD330+, a doplnil jsem ho o škodovácký převodník can 1.6->2.0. Vše fungovalo OK, ale teď se mi nahodile stává že vypadne část maxidotu pro rádio (to mě až tak netrápí), ale přestane mi fungovat i podvolantové ovládání pro rádio. Napadá Vás kde by mohl být problém? Napadlo mě jestli to nemá souvislost s tím, že je stále v autě zapojená i GSM jednotka, která se nyní nepoužívá (rádio má BT již v sobě zabudované). Díky za nasměrování.
-
- 5 odpovědí
- 1,9tis zobrazení
-
-
Ahoj všichni, máme F 1,2Tsi 77kW. A Vag háže chybu viz obr. Lambdy jsem vyměnil obě za nové ale chyby stále skáčou. Co kde na co mrknout či co kde proměřit? Já už nevím ??? dík za rady ?
-
-
- 14 odpovědí
- 4,5tis zobrazení
-
-
Zdravým, mám FII před faceliftem rv.08 combi 1.4 16V a když nastartuju studený motor tak by měla svítit modrá kontrolka chladiče motoru že je studený bohužel ale nesvítí nevíte někdo co s tím ? Děkuji Michal
-
- 2 odpovědi
- 4,9tis zobrazení
-
-
-
Ahojte Mám Fabiu 2 a prestalo mi svietiť pravé predné stretávacie, obrysové a diaľkove svetlo. Pravá smerovka svieti. Žiarovky sú v poriadku, poistky taktiež. Na objímke H7 som nameral napätie 12V. Predpokladám, že je problém v kostre, ale neviem nájsť chybu. Poraďte prosím,
-
- 3 odpovědi
- 6tis zobrazení
-
-
Zdravim, vsimol som si na sestrinom aute, ze jej pri starte nesvieti kontrolka baterie. Na mojom po nastartovani ihned zhasne. Mala problem s alternatorom ze slabo dobijal. Dal som ho opravit. Viacej som to neskumal. Chyby v RJ ziadne. Po pripojeni diagnostiky sa zazne. Viete poradit co by to mohlo sposobovat ze nesvieti ? A co by mohlo byt zle ?
-
-
- 13 odpovědí
- 3,5tis zobrazení
-
-
Zdravím mám problém so svojou Fabiou 2. Pri jazde mi dnes začala viackrát pípať prístrojovka a signalizovala mi chybu červený trojuholník, ABS, servo ikonky...spravilo mi to viackrát no potom prestalo. Keď som vypol auto a znova naštartoval tak mi resetlo budíky (čas, denný počet km) tak som to odignoroval no pri parkovaní a vytočení volantu mi to znova začalo pípať, no tentokrát mi vyplo aj posilňovač riadenia. Behol som teda na diagnostiku a tam mi vypísalo toto: -Centr. elektronika ZE 1.0 1 063E Napetí jízdniho akumulárotu Príliš malý signál -Elektrohydr. posilovač 1.0 2 0236 Řídicí jednotka …
-
- 1 odpověď
- 3,2tis zobrazení
-
-
Zdravim.Prosel jsem vsechny temata na Fabii2 a nenasel jsem presne co jsem hledal. Fabie 2 2009 1.4Tdi Celou dobu blika kontroka zhaveni, jiz pri zapnuti klicku se rozblika a blika celou dobu.I kdyz vypnu a zapnu klicek beze zmeny a blika pocas cele jizdy.Nema to zadny vliv na jizdu, motor jede normalne, zadny problem s nastartovanim. Diagnostika pise problem s tempomat/brzdovy spinac svetel (chybovy kod 16965), (tempomat nemam), po testu je videt ze svetla funguji jak maji.Vymenil jsem brzdovy snimac a beze zmeny.Kontrolka porad blika a chyba nejde smazat a dale ukazuje stejnou chybu. Znamy mi rekl ze si nemam vsimat teto chyby ze je to spatnou konf…
-
- 20 odpovědí
- 6,9tis zobrazení
-
-
Zdravím lidi,mám problém se stahováním oken. Teď v létě jsem často využíval funkci kdy jsem podržel na klíči odemknutí,sjeli všechny čtyři okna a auto se skvěle vyvětralo. Jinak funguje vše otevírání kufru taky. Nesetkal se stím někdo někdy,moc díky. Škoda Fabia 2011 TSI 77KW ELEGANCE DSG
-
- 4 odpovědi
- 11tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
Zdravím všechny, při brždění a aktivaci abs, nebo když parkuju a pracuje posilovač řízení mírně mi pohasínají světla, kamarád co ma fabii říkal že je to normální, ale mě to moc normální nepříjde... Má s tím někdo zkušenost?
-
-
- 111 odpovědí
- 38,4tis zobrazení
-
-
Zdravím, všetkých dnes pri výmene doštičiek sa mi podarilo pokaziť kábel, ku ktorému je privedený senzor opotrebovania doštičky na predných brzdách. Vie mi niekto povedať kde by sa dal zohnať a prípadne ako vymeniť ? PS: Vo VCDS som si to vypol ale pre pokoj duše to chcem vymeniť.
-
- 6 odpovědí
- 1,8tis zobrazení
-
-
Zdravím, dnes som bol zo sestrinou fabiou na výmene oleja a počas cesty som zistil, že jej nefunguje tempomat. Keď som prišiel domov, tak som to napojil na VCDS a vypisuje to nasledovnú chybu: 17977 - spinac regulace rychlosti jizdy (E45): neverohodny signal P1569 - 000 - - info o závadě: Stav závad: 01110000 Priorita závad: 1 Frekvence závad: 0 Počítadlo resetů: 0 Kilometry: 0 km Vedeli by ste povedať, kde by mohla byť závada ?? Podľa názvu chyby a podľa toho čo som sa dočítal v sekcii Octavia, ta…
-
- 15 odpovědí
- 33,5tis zobrazení
-
-
Ahoj, netusite, jestli jde zapnout v komportce volbu vnitrni cirkulace vzduchu pri zarazeni zpatecky. U FI toto slo, aspon u prvnich verzi. Diky
-
- 16 odpovědí
- 4,8tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, nevite jestli zálěží na polarite pripojeni airbagu?? Spatne mi opravili vedeni k airbagu po vykradeni. Nastavili to 20 cm draty s novým konektorem a ty maji jinou barvu než ty původní.. Děkuji moc za odpovedi je to fabia 2 combi 2010
-
- 3 odpovědi
- 2,8tis zobrazení
-
-
Zdravím, vlastním Fabii 2 rok 11/2009 1.9tdi 77kw bez filtru pevných částic, combi ... před měsícem při výměně oleje jsme s mechanikem zjistili protékající olej z hřebene řízení.. Takže proběhla oprava stylu výměna celého hřebene (11tis), po cca 1 týdnu, se mi začal cukat volant, špatně šlo zatáčet při plném rejdu, až to přešlo do fáze, že ani na místě nedotočím volant.. jako by tlačený olej přes hydraulické čerpadlo špatně tlakoval a tím zatočení špatně vynechávalo.. čeká mě údajně výměna hydraulického servo-čerpadla řízení.. Setkal se s tím někdo z Vás ?? Popř. kolik takové čerpadlo stojí ? a je někde pojistka na čerpad…
-
- 1 odpověď
- 3,1tis zobrazení
-
-
Ahoj mam roomster 1.4 16v rok 2010 a mam problem kdyz mam plnou nadrz tak je to vpoho normalne to klesa zhruba nad pulkou mi to zacne blbnout tim ze to lita nahoru a dolu ale vzdy to zacne kdyz auto stoji nastartovane za jizdy se to srovna ale jakmile prijedu do kolony a stojim tak to lita jak rikam ukazatel je digitalni . A ja se ptam je to chyba plovaku nebo elektroniky ?
-
- 4 odpovědi
- 3,2tis zobrazení
-
-
Zdravím po dlouhé době všechny, po odevzdání služebního Roomíka 1,9TDi (najel jsem na něj 90 tis km), jsem si zakoupil jiného v tom samém motorovém obsazení, ale mám tam navíc originální senzory na parkování. Jednou ale jdou, podruhé zase ne. Pravda je, že jsem si tam nechával namontovat originál tažené (bylo to referentský vůz škodovky), které je napevno. Nevím, jestli to tažné ty čidla neruší, ale když to sem tam jde, tak si říkám, že by nemělo... Jinak čidla jsou čisté. Podle návodu, když při zapnutém klíčku máte zařazenou zpětku a nic za Vámi nestojí a po prvním pípnutí se ozývá dlouhý nepřerušovaný tón, je porucha systému. Budu s tím muset asi na servis, nemáte něk…
-
-
- 16 odpovědí
- 10,4tis zobrazení
-