Ostatní
co se jinam nehodí
97 témat v tomto fóru
-
Dobrý den. Koupil jsem yeti z roku 2009 tdi 103kw 4x4 a nerozumím podle čeho se určovala hmotnost bržděného přívěsu. Už v testech a recenzích z roku 2009 se psalo že yeti ve verzi 4x4 od 103 kw může tahat až 2000kg, já mám v tp pouze 1600 ale zjistil jsem že někdo má na úplně stejném voze 1800kg a někdo i udávaných 2000kg. Tahám totiž karavan a zatím se do mého limitu 1600kg vejdu s rezervou ale ty 2 tuny by se třeba někdy mohly hodit i když tuším že co je jednou zapsáno v tp se nedá změnit. Přesto bych rád věděl jaký byl systém pro určování hmotností jestli tomu někdo rozumíte. Ještě nerozumím proč denní svícení svítí už při zapnutém zapalování a né až po nastartov…
-
- 2 odpovědi
- 13,7tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdarec lidi, chtěl bych znát váš názor... Jde o pot. koupi auta skoda. horní limit 250k+- -určitě diesel -klima automat nabízí se 2-3 letý RAPID nebo 5 letá OCTAVIA nebo 7 letý YETI do čeho byste šli vy a proč? díky za názory
-
-
- 29 odpovědí
- 20tis zobrazení
-
-
-
Caute mate niekto info ci su nejake zmeny pre YETI MR17 oproti MR16? Moja Yetinka dojde az v Januari... Dakujem za info
-
-
- 9 odpovědí
- 8,9tis zobrazení
-
-
Zdravím, chtěl bych se zeptat, jestli nemáte zkušenosti s příčníky z Passata B5 ( nevím jestli jsou tedy originál) ...ale prostě s roztečí která pasuje na Passata jestli bude pasovat i na Yetinu ? Díky za info
-
- 1 odpověď
- 5,4tis zobrazení
-
-
-
Ahojte, viem, že sa s takýmito vecami asi stretávate bežne, ale opíšem vám situáciu, ktorá ma dostala na vážky: Som hrdým majiteľom Škody Yeti r.v. 2012, motor 1.8 TSI 4x4 - v podstate nemôžem na toto autíčko povedať krivého slova. Bohužiaľ, za tie roky na cestách už zažilo čokoľvek a má nabehané viac kilometrov ako je môj taký vnútroný "limit spoľahlivosti" (neberte to prosím doslova, veľa jazdím po zahraničí a potrebujem, aby ma auto niekde "nenechalo"). Rozhodol som sa preto ísť do predajne Škoda, s tým, že by som chcel ten istý motorický model auta, kde mi však oznámili, že vďaka našej skvelej EÚ už takéto motory nevyrábajú a musel by som sa us…
-
-
- 12 odpovědí
- 10,4tis zobrazení
-
-
Přemýšlím že si pořídím YETIHO na operativní leasing "Škoda bez starostí". Verze FRESH vychází nejlevněji cca 5799 / měsíc. Na dva roky. Pokud počítám dobře, bez pojištění cca 5000,-. Za dva roky to je 120 000,-. Odkoupení by bylo možné za přibližně 300 000,-. Tzn. nepřeplatil bych nic. Máte někdo konkrétní informace o ceně při odkupu? Na infolince ŠA se vykrucují a nechtějí říct nic konkrétního, tohle jsem vypáčil z dealera.
-
-
- 51 odpovědí
- 21,5tis zobrazení
-
-
Změny motorů: 1.2/77kW > 1.2/81kW 1.4/90kW > 1.4/92kW 1.8/118kW > 1.4/110kW 2.0/81kW >> (podle všeho by snad nebyl nahrazen 1.6TDI a dokonce není ani uváděný jako dostupný motor) 2.0/103kW > 2.0/110kW 2.0/125kW vyřazeno bez náhrady
-
-
- 40 odpovědí
- 11,9tis zobrazení
-
-
Zdravím, předběžně uvažuji nad zakoupením Yetíka TDI 81KW 4x4 Ambition +. Původně jsem si myslel, že půjdu do nějakého ročního vozu jako kdysi když jsem kupoval nynější Fábii. Po prostudování nabídek jsem zjistil, že už to není tak výhodné jako kdysi. Plánuji obeslat prodejce s konkrétní konfigurací a budu čekat na jejich nabídky. Rád bych auto platil hotově, tím pádem asi nemůžu pomýšlet na akční verzi Fresh která je podmíněna financováním? Stávající Fábii bych dal na protiúčet. Kolik se dá reálně dostat sleva na auto do výroby na RČ? Prý 10% není problém? Dává se nějaká sleva i na tzv. skladovku? Třeba tuto http://www.skoda-auto.cz/chci-vuz-skoda/pag…
-
-
- 34 odpovědí
- 10,4tis zobrazení
-
-
Někdo mi říkal, že je potřeba čas od času (cca 1x za rok) použít oba klíčky, jinak by se ten jeden znefunkčnil, víte o tom něco? V dokumentaci jsem nic nenašel. Díky.
-
-
- 7 odpovědí
- 5,5tis zobrazení
-
-
Zdravím, asi to není až tak podstatné téma, ale napadlo mě se na to zeptat. Po letech ježdění s Yetíkem jsem si uvědomil, že pokaždé, když vystoupím z vozu dostanu ránu (statická elektřina). Nevíte čím by to mohlo být? U jiných vozů se mi to nestává. Je to spíš jen postřeh, se kterým jsem se setkal, neberu to jako závadu, spíš jestli to u Yetíka taky někdo pozoruje.
-
- 2 odpovědi
- 2,6tis zobrazení
-
-
-
Jake jsou rozdily mezi Yeti v zakladu za 384900 Kc a Yeti Fresh v zakladu za 419900 Kc? Na prvni pohled se mi zda rozdil akorat v hlinikovych kolech na Yeti Fresh oproti plechovym kolum na Yeti. Rozdil v cene je ale 35000 Kc, stoji to vubec za to?
-
-
- 25 odpovědí
- 6,9tis zobrazení
-
-
Zdravím .Mám YETÍKA r.v.10/2012, kúpené ako skladový nový voz v 2/2013.Mám premenlivý servisný interval.Pár dní po kúpe ( cca týždeň ) som zistil na displeji, že servisná kontrola bude za cca 26500km/660 dní.Dotazoval som sa u predajcu prečo nemám nastavený servisný interval 30000km/730dní, tak ako mám na štítku pre servis - povedali, že preveria - nestalo sa tak.Teraz v decembri 2014 som musel absolvovať servisnú prehliadku (21500km) a bol som velmi zvedavý aké hodnoty pre ďalší servis mi ukáže displej, neukázal nič, len vyčiarknuté (žiadne ) údaje.Po cca 18 dní a ubehnutí 500km mi displej ukázal, že ďalší servis bude za 515 dní a 22300km.Bol som som dosť udivený a vola…
-
-
- 9 odpovědí
- 8,6tis zobrazení
-
-
Kupoval někdo z Vás originál hever ?? Kde nejlépe koupit či objednat a za jakou cenu - Díky
-
-
- 15 odpovědí
- 14,9tis zobrazení
-
-
Ahoj (dobry den), umi tu nekdo zjistit nejaky detail o cisle pripadu 2031561/5 zverejnenem 7.4.2015? Dik
-
- 2 odpovědi
- 3tis zobrazení
-
-
Zdravím, prosím o vaše názory pokud by jste se rozhodovali mezi těmito vozy do čeho by jste šli?? Díky za názory.
-
-
- 76 odpovědí
- 35,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Budemé dávat na Yetiho tažný a docela mě zarazil údaj o max. hmotnosti bržděného přívěsu v TP. V Testech uváděli 1800kg (i na 81kw) dokonce jsem viděl 103kw DSG s 2000kg. Kouknu do TP a tam máme 1600kg. Ví někdo proč tam máme tak málo proti jiným verzím? Máme Yetiho 103kw manuál.
-
- 6 odpovědí
- 16,5tis zobrazení
-
-
Zakládám téma na "Nejvýše dosažená rychlost" , viděl jsem, že spoustu nafťáku se cpe mezi ty benzínový nadšence. Nedá se srovnávat.
-
-
- 27 odpovědí
- 12,1tis zobrazení
-
-
Škoda Yeti Monte Carlo: Sportovní edice také pro české SUV
-
- 5 odpovědí
- 4,1tis zobrazení
-
-
Tady maj Yetiky ve všech barvách http://www.svet-aut....1qkdc7&x=14&y=5 Pozor čtěte . ja sem si to nepřečetl a jako magor sem tam jel a oni nemeli model na prodejne !!!! Je to prodejna v trafice, hledal jsme to jako osel... veškeré naskladněné modely na našem shopu jsou fyzicky skladem. Na prodejně v Děčíně jsou ihned ke koupi či osobnímu převzetí kovové modely v měřítcích 1:18 a 1:24. Dále jsou přímo na prodejně veškeré plastikové stavebnice a plechové hračky Kovap. Ostatní zboží je na prodejnu dodáváno do 24 hodin od přijetí objednávky. Neváhejte nás osobně navštívit. Kontaktovat nás můžete během otevírací doby prodejny, telefonicky nebo e-mailem.
-
- 11 odpovědí
- 8,7tis zobrazení
-
-
-
Máte někdo přídavné topení? Ráda bych věděla, jak se ovládá a je-li to spolehlivé. Dík
-
- 18 odpovědí
- 21tis zobrazení
-
-
co říkáte na nového Renaulta Captur... větší rozvor než Yeti, vnitřní prostor srovnatelný, v plný palbě o 30% levnější, výkon a spotřeba 1,2 lepší.... Nový Captur_1,2 TCe 120_88kW EDC Dynamique.pdf
-
- 3 odpovědi
- 3,8tis zobrazení
-
-
Zdar panove ake mate skusenosti so stresnymi boxami na Yetika? Planujem nejaky kupit - asi by som isiel do Thule, len neviem ktory model vybrat - zaujima ma hlavne dlzka, potrebujem ho hlavne na prepravu lyzi a beziek, lyze su v pohode, horsie je to s bezkami - mam 205mm. Teraz mam od znamej pozicany box co som vozieval aj na Golfe variant, ale Yeti ma o poznanie kratsiu strechu, a teraz mam box tak, ze je posunuty dost dozadu aby mi netrcal moc cez predne sklo, ale zase v zadu je az tak, ze mam ohnutu antenu a dvere otvorim tak ledva do 85°. Aku dlzku boxu pouzivate - a co jeho miestnenie na streche?
-
- 2 odpovědi
- 3,9tis zobrazení
-
-
Zaujímalo by ma ako je to s tým označením motorizacie. Objednal som výbavu Active a tá ma (bez označenia motorizácie), no ja by som ale chcel, aby bolo na ľavej strane TSI a na pravej Yeti. Môžem si o to požiadať, ale neviem či mi tam daju len TSI, alebo TSI 1,2. Nevedel mi to povedať ani autorizovaný predajca. Chcel by som práve len TSI bez 1,2 a nechcem urobiť chybu. - viete niekto ako to je?
-
- 5 odpovědí
- 4tis zobrazení
-