Vyzerá to tak, že odišiel jeden článok v mojej baterke (Brit Skyway 65Ah) z roku 06/2021 a budem musieť zajtra kúpiť novú. Napätie má totiž necelých 11 V aj krátko po nabití.
Viacmenej som rozhodnutý pre výlet do Brna pre vyššie spomenuté Endurance alebo Endurance+, ale hrajem sa ešte s myšlienkou, že by som mohol skúsiť AGM-ko. Neviem či sa vôbec dá nakódovať u F2 1.2 TSI ale ak by sa to dalo, možno by to mohlo pomôcť predĺžiť životnosť baterky pri mojom režime prevádzky (krátke jazdy + palubná kamerka s parkovacím režimom). Davali ste už niekto AGM?
Ďalšia zaujímavosť je, že niektorí predajcovia náhradných dielov ponúkajú k tomuto motoru aj náhradné batérie s dĺžkou 278 mm, čo je vlastne o číslo väčší rozmer. Buď je to chyba, alebo by tam naozaj išlo natlačiť o ďalších 36 mm väčšiu baterku? Má to niekto?
@bazycek, @Badura díky za odpovědi. Výše ale diskutujeme "pouze" cleaner a sealant. Cleaner čistí a sealant na povrch sedačky nanáší ochrannou vrstvu, aby se kůže nevysušovala a zároveň nešpinila. Nezmínili jsme ale vůbec nějaký produkt, který by kůži vyživoval, aby byla dále vláčná a nepraskala. Nemáte z něčím takovým zkušenost?
Třeba něco ve smyslu tohoto: https://www.mastersons.cz/leather-conditioner/
Jako jestli na sedadlech S4 žádná pravá kůže není, tak samozřejmě výživa nemá cenu. Ekokůže je defakto kus plastu, kde výživa nehraje roli.
Bavil jsem se nedávno se zaměstnanci Digiteq Automotive - firma, která pro ŠA vyvíjí a nasazuje některé z elektronických systémů. Potvrdili mi, že absence parkování na dálku u Superba 2024 v ČR je legislativním problémem, přičemž se zdá, že se jeho uvolnění pro Škodovky ještě delší chvíli nedočkáme.