Ahoj,
nemáte někdo prosím hlubší zkušenost s Led světly v Kodiaku? V autě mám 556 941 015(016)H z roku 2019 (výměna na záruku). V krabici mám 556 941 015(016)C. Tyhle světla nejsou z mého auta. Podle ETKY jsou do vozů do 5/2017. Já mám 10/2017. Na první pohled je rozdíl v tom, že verze C má z boku jeden řídící modul navíc.
Jde mi o to zda půjdou použít, případně jak velký zásah je tahle světla zprovoznit, protože ta nová už jsou zase zamlžená olejovým filmem.
Díky Petr
Ano, jde nastavit, aby se vyhřívání a větrání zapínalo podle aktuální teploty. Viz návod:
Má to ale zapínat pouze při startu a určitě ne za jízdy, to je opravdu chyba. Přesně tak jak píšeš, spolujezdec například nastoupil později (motor stále běžel), nebo už třeba během jízdy vyhřívání vypnul, ale po nějaké době se mu zapnulo znovu.
Zdravím vespolek,
Tak nakonec se ukázalo, že na vině s chybou tempomatu byla baterie. Celý říjen a listopad se mi chyba objevovala pravidelně několikrát za týden.
Jelikož mi ale přestal vypínat start/stop - začal jsem hledat dále, a narazil na info, že za tím nejspíš stojí slabá baterie. Jelikož jsem si uvědomil, že baterie byla původní (od výroby) - obratem jsem jí vyměnil.
Od té doby funguje start/stop normálně, a chyba tempomatu se neobjevila ani jednou.
Co ale stále pozoruji - studený start - neutral drží otáčky o něco víše (cca 900) než když je auto ohřáté. Po chvíli stačí vypnout a znovu nastartovat, a neutral drží na 800 ... Takže toto asi nesouvisí s chybou tempomatu. možná je to normální, nedokážu říct, před chybou tempomatu jsem to tak nesledoval ...