Přejít na obsah

Motor 2.0 TDI CR

213 témat v tomto fóru

• 0 odpovědí
    • 409 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 290 zobrazení
    • 11 odpovědí
    • 1.1k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 316 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2.3k zobrazení
    • 12 odpovědí
    • 3.5k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 3.9k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 1.9k zobrazení
  1. Porucha motoru ?

• 9 odpovědí
    • 19.5k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 977 zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 12.4k zobrazení
  2. Přehřátí motoru 1 2 3 4 9

• 203 odpovědí
    • 132.6k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 7.3k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.4k zobrazení
  3. Prokluz spojky ?

• 19 odpovědí
    • 2.7k zobrazení
    • 44 odpovědí
    • 50.7k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 10k zobrazení
  4. regenerace

• 4 odpovědi
    • 3.9k zobrazení
    • 129 odpovědí
    • 87.6k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 1.7k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2k zobrazení
    • 26 odpovědí
    • 15.6k zobrazení
  5. Roztrhané hadičky

• 17 odpovědí
    • 18.7k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 15.6k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Nejsi první, kdo to neměl aktivované. Tak užívej.🙂
    • Dobrý den. Koukám že tohle vlákno je už dost staré, ale snad tu ještě někdo bude. Trápí mě stejný problém. A zde jsem našel že by to mohlo být elektroventilem, který tu už někdo zmiňoval. Vyměnil jsem za nový kus a odstranil chybu svojí OBD diagnostikou z Číny. Bohužel se kontrolka opět po cca 120 km rozsvítila. Zde jsem četl že by se chyba měla vymazat přímo originální diagnostikou. Tuto možnost jsem ještě nezkoušel a chtěl jsem se ještě optat, jestli by tahle chyba mohla mít i jiný důvod než jen ten elektroventil? Předem děkuji za odpověď Kubeš.
    • Tak Kodiaq a vlastně velá ŠA zdražuje 3-4x do roka.. poslední zdražení bylo 1.1.2025.. bohužel jsem nestihl o pár dnů a objednal až po zdražení (cca 20 000,-)..
    • Tak jsem na to přišel, ono totiž v menu nastavení -> vozidlo -> exteriér -> je nutný swipe doprava, protože ta karta má více záložek🤦‍♂️ moje nervy.. ani nevím kolikrát jsem to všechno proklikal, než jsem si toho všiml..
    • Ahojte klubáci...pred mesiacom som kúpil Kodiaq 2019, 2.0tsi, 140kw, kód DKZA, 105 000km. Pri rozbiehaní a miernom vytočení do ľava je počuť divný zvuk. Pripísal by som ho k zvuku rozbiehajúceho sa elektrického auta. Riešil niekto takýto problém na tejto motorizácii/aute? Vo vyšších rýchlostiach (na diaľnici) zvuk nepočuť.  Všetky náplne vymenené (olej DSG+filter, haldex olej, diferenciál p.+z. olej, mot.olej+filter a kabínový a vzduchový). Pred výmenou bol zvuk rovnaký. Ďakujem, s pozdravom Filip.  
  • Vytvořit nový...