Přejít na obsah

Motor 1.6 TDI CR

176 témat v tomto fóru

• 10 odpovědí
    • 15.1k zobrazení
    • 10 odpovědí
    • 9.5k zobrazení
    • 9 odpovědí
    • 7.8k zobrazení
  1. kolísanie otáčok

• 9 odpovědí
    • 10.7k zobrazení
    • 8 odpovědí
    • 28.7k zobrazení
    • 8 odpovědí
    • 4.4k zobrazení
    • 8 odpovědí
    • 7.4k zobrazení
    • 8 odpovědí
    • 7.9k zobrazení
    • 8 odpovědí
    • 17.8k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 6.4k zobrazení
  2. Octavia 2 chyba 7078

• 7 odpovědí
    • 4.1k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 16.6k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 4.7k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 14.8k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 16.1k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 8.2k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 3.1k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 6.7k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 14k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 5.7k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 3k zobrazení
  3. Zatrasie pri vypnuti

• 5 odpovědí
    • 5k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 4.2k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 4.2k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 3.6k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• V příplatcích je uvedeno: Elektrická přední sedadla s pamětí a zrcátka s osvětlením nástupního prostoru 
    • Kluci potřeboval bych poradit , koupil jsem na aliexpressu tohle a nepodařilo se mi to rozchodit , asi něco dělám špatně , přesto , že dvě stránky zpátky kolega píše , že to funguje spolehlivě. https://www.aliexpress.com/item/1005007044942973.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.5.21ef1802M5Tqop Asi bych potřeboval přesně krok po kroku jak to zprovoznit , mně to vždy napsalo na displeji infotainmentu - spojení nenavázáno. Sám nevím jak to přesně instalovat , přiznávám , že je to pro mě španělská vesnice. Nevím třeba jestli musí být auto nastartované nebo nemusí , jestli mám z toho infotainmentu vymazat nejdřív můj spárovaný mobil anebo nemusím.  Nebo jestli se to musí nejdřív spojit s autem a až potom připojit mobil , no musím se přiznat , že prostě nevííím. Anebo rovnou  koupit tohle - CarlinKit 5.0 CPC-2Air ? V hodně recenzích uživatelé popisují , že je tohle mnohem lepší než relativně levná zařízení z aliexpressu. Ale koukal jsem , že toto zařízení se prodává ještě jedno které má navíc ještě za typem CPC označení 200. Ale popis je u obou naprosto stejný. Tak kdyby se někomu chtělo mi to popsat a poradit , tak bych předem mnohokrát děkoval.  
    • Cokoli dam vic, tak pry stejne vytece nebo se vypari, za studena lehce nad ryskou Min je OK. Ted jsem 8000 po rozvodech a opet studene na min, po jizde teple na max.. Ja bych tam nic nelil, i kdyz u starsich aut jsem byl taky zvykly, ale nechal bych si chladici okruh zkontrolovat a zmerit v servisu a hlidal si to.  Viz vlakno o vodni pumpe/chlazeni.
    • To vypadá, že to někdo předělal na klasické mlhovky. Proto ti jako denní svítí kompletní osvětlení. Co je v těch mlhovkách - žárovka? Dej sem fotku.
    • Nejsem si 100% jistý, ale i FL to má. Zítra to zkusím ověřit.
  • Vytvořit nový...