děkuju diagnostiku mam v planu bohužel přes svátky se mi to nikde nepovedlo. Te regulace teploty jsem si nějak nevšiml pouze foukání, ale uvidíme co ukáže diagnostika. Po zapnutí auta blika chvilku i panel klimatizace, tak snad to neco ukáže
Ahoj. V pondělí jsem si přivezl předváděčku Scalu 1.0 TSI 85kW 2024 FL, najeto 8 500km. Zatím najeto jen pár set km, ale jsme nadšený. Jen při přeřazováni se mi také přenáší vibrace do spojkového pedálu. Při neutrálu a volnoběhu vše ok. Nezkoušel jsem neutrál protočit do vyšších otáček… Jak jsi dopadl ty? Řešil jsi to někde a s jakým výsledkem? Díky
Měl jsem stejnej problém, mlžilo se sklo (nefoukal vzduch na sklo), občas to neregulovalo teplotu (topilo naplno, netopilo vůbec). Měnily mě dva servopohony a ta čísla byla tato. 8Z1819453B a 6R0907511C
Problém je ta práce, musí se rozebrat komplet palubka. Zajeď si napřed nechat udělat diagnostiku.
Auto mohlo mít GPS. A třeba i pořád někdo jej může mít na sebe zaregistrované a vidět pohyb. Doporučil bych to propátrat a ujistit se že je vše ohlášené. Nebo to nechat odpojit.