Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Interiér

Vybavení a úpravy interiéru

1. Zahájeno uživatelem Ondrast,

Zdravím, uvažuji, že bych si koupil kameru do auta, ale chtěl bych takovou, která se ideálně celá schová za zpětné zrcátko. Nechci takovou, která by mi ubírala z výhledu. Co jsem se díval na jiných autech, tak se mi zdá, že většina kamer se na Fabii za zrcátko nevejde (přece tam toho místa moc není). Můžete někdo poradit do čeho jít?

2. Zahájeno uživatelem Karel z HK,

Poradí někdo kudy protáhnout kabel z kabiny do motoru.

• 2 odpovědi
    • 4,3tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem Mira28,

Zdravím. Měl bych dotaz řešil jste už někdy někdo odhlučnění interiéru popřípadě nějaké typy děkuji

4. Zahájeno uživatelem ferokulda,

Zdravím. Sundaval už někdo vnitřní zpětné zrcátko? Jak sundat ty krycí plasty (číslo 2 a 4, kam tlačit, abych neulomil nějaké zobáčky)? V dílenské příručce je napsáno jen vycvaknout kryt kabelů. Díky.

• 1 odpověď
    • 8tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem tasum,

http://autobild.cas.sk/galeria/16380/sedeli-sme-v-novej-skode-fabia?foto=43 verzus http://autobild.cas.sk/galeria/17947/test-skoda-fabia-1-4-tdi-polo-po-cesky?foto=31 To čo toto? Sedel som v nej a sú dosť zle (tie druhé). Neviem čim to je ale pochybujem, že keď budu zadné okná v elektrike tak budu tie prvé.

6. Zahájeno uživatelem Blazin95,

Ahoj, Jelikož mi hrozně vadí krátké originální koberečky, hlavně tedy na straně řidiče, nezkoušel jste někdo, zda by tam pasovaly ty originální textilní z F2? Případně jaké používáte vy? Děkuji

7. Zahájeno uživatelem epo,

Zdravím, nesetkal jste se náhodou někdo s problémem, že se vám hlavice řadící páky z ničeho nic začala posouvat do stran? Tzn. když jí uchopím, tak s ní můžu otočit, jakoby byla na závitu... Začalo mi to takhle dělat teď o víkendu - nevím, jestli jsem za ní nějak divoce zabral - ale jsem si jistý, že předtím držela pevně. Skoro bych řekl, že teď trochu "prokluzuje" v ruce i při normálním řazení. Nevím, je to na volání do servisu nebo je tam jenom nějaký šroub nebo něco, co se třeba povolilo a je potřeba jen utáhnout? Díky za radu.

8. Zahájeno uživatelem Muertegh,

Zdravím ... když bych chtěl vyměnit pásovinu u bezproblémově fungující mechaniky pásů? kolik by to mohlo stát třeba peněz v autorizovaném servisu .. třeba ROS v Brně

• 2 odpovědi
    • 4,2tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem qack,

Ahoj vsem, Chystame se na dovolenou do Chorvatska a nerad bych cestoval pouze se sadou na opravu pneumatik. Idealne bych chtel plnohodnotne kolo,na ktere klidne dojedu i 1000km. Ale tim,ze by to byla rezerva, nechci ani leve ani prave ale nejake univerzalni,jestli se vubec dela. Muzete poradit,jak toto resite vy?

• Díky
      • Negativní
      • Pozitivní
    • 52 odpovědí
    • 18,3tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem Marcelius,

Zdravím všechny....potřebují poradit. Chtěl bych vyměnit dekorační panel na přístrojové desce (je ze 3 částí), demontoval to už někdo doma vlastními silami, nebo je na to potřeba nějakého speciálního nářadí.... Budu rád za jakékoli zkušenosti...... dle návodu montážních prací, to vypadá docela OK. A po výměně drží tam lišta stejně pevně jako původní.... Díky moc.....hezký den všem....

11. Zahájeno uživatelem Heini,

Vlastním FIII HB r.v. 2015. dnes, po celodenním dešti, když jsem odjížděl z práce jsem si všiml louže vody na podlaze u spolujezdce. Zjistil jsem, že mi tam teče na pravé straně asi 10 cm od rohu pod palubkou Voda teče někde přepážkou motorového prostoru, protože když jsem vrazil ruku pod palubku ,tak jsem ji měl mokrou a tapec v tom místě byl mokrý taky. V AS mi řekli, že to ještě neviděli a jsem tam objednaný. Bohužel mám měsíc a půl po záruce. Nesetkal se s tím už někdo z Vás? Třeba to bude jen prkotina. Odtokové otvory mám čisté, tedy alespoň to tak vypadá.

12. Zahájeno uživatelem Andynator,

Ahoj, mam na zadnych dverach detske tienidla. Kazde je pripevnene dvomi prisavkami. Ked som dnes chcel prisavky dat dole (rano bolo -1°C) Nesla jedna prisavka. Az ked sa mi to podarilo ostal po nej maly kruzok ciernej gumy. Ako to dat dole? Mate s tym niekto skusenost? Vopred ďakujem.

• 7 odpovědí
    • 2,5tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem seliot,

Zdravim riesili ste niekto tuto nalepku ako ju dat dole ? Ak to vobec ide... Zas mal niekto v skodovke smart ideu...

14. Zahájeno uživatelem stanket,

Zdravím, ma niekto skúsenosť zo zámenou stropného tapacíru ? Ako dokážem vyhľadať dané náhradné diely a ich označenie. Videl som že niektoré F3 Monte Karlo sú z čiernym stropom. Ďakujem za akékoľvek rady.

15. Zahájeno uživatelem k0j0t,

Kdo nemá originál výstražný trojúhelník a chce si vyplnit držák v. zavazadlovém prostoru (nejoriginálnějších mi žádný nešel), je teď v akcí do konce března za 134 Kč... http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/povinna-vybava/vystrazny-trojuhelnik/0/1/6/43/1001

• 10 odpovědí
    • 11,5tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem dvd73,

Můj snad bohužel asi nikdy nekončící příběh “drobných” závad na 2 letém vozidle má další pokračování. Pro lepší ilustraci přikládám video. https://streamable.com/2c681o Máte někdo tušení, co je to za zvuk? Dělá to jen ráno, když je chladno, pokud jedu až odpoledne a venku je 15 stupňů tak nic. A ráno to za 20 minut jízdy taky zmizí. Nějaký špatně sedící plast / kov, který se teplem stáhne / roztáhne? Autorizáku se závada neprojevila :-D A to video je z druhého dne potom co mi auto vrátili. Achjo. Pak jsem zjistil, že ti dementi řešili nápravu z venku a né volant. Už mně to fakt začíná štvát. To jsem si původně kupoval tohle abych na 5 l…

• 5 odpovědí
    • 4,8tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem dvd73,

Včera jsem si všimnul, že mi při brždění z 50 km (tak do 20 km, pak to přestane) v autě něco píská. Myslel jsem, že jsou to přední brzdy, tak jsem otevřel okno a hle nic neslyším. Tak jsem si s tím chvíli hrál a zjistil jsem, že to pískání je slyšet jen když mám zavřený okýnko. Četl jsem tedy něco o přetlaku v kabině, o přetlakové klapce v kufru, o vnitřním / vnějším okruhu topení a já nevím co ještě, ale tady je úplně fuk jestli mám topení na vnitřní, vnější nebo úplně vypnuté. A hlavně to fakt píská jen když brzdím, při jízdě nikoliv. Absolutně to nechápu, nevidím tam žádnou souvislost. Je pravda že „opravář autorádio“ to řeší, všimnul jsem si toho, protože …

18. Zahájeno uživatelem jindrapasto,

Zdravím Vás milí Fabiatici. Existuje nějaké čisté originální řešení umístění hasícího přístroje do Fóbie? Často je zmiňováno umístění pod sedačku řidiče či spolujezdce. U spolujezdce mám pod sedačkou origoš deštník a u řidiče je v těch místech jakýsi kastlík s výklopnými dvířky, do kterého by se však hasičák (samozřejmě v závislosti na konkrétní velikosti) pravděpodobně nevešel...

19. Zahájeno uživatelem Teadoro,

Zdravím, Mám Fábiu IIIFL a rozmýšľam vzhľadom na to že Fábia má okrem predných lakťových opierok kompletne plastové dvere som (a ten plast ľahko chytá škrabance) či existuje možnosť polepiť plasty dverí fóliou s imitáciou kože/textilu a pod. Ako imitáciu originálneho tapacíra. Napr.: https://www.carbon3d.cz/SEDA-SAMOLEPICI-LATKA-IMITACE-BROUSENE-KUZE-ALCANTARA-140cm-x-30cm-d3486.htm Má stým niekto skusenosti? Ak áno, aký typ sa oplatí?? Aká je trvácnosť materiálu na opotrebenie?? Vopred ďakujem za Vaše odpovede.

20. Zahájeno uživatelem Jaboukeb,

Zravím, setkali jste se někdo s tím, že čalounění na stropě se třepí a visí z něj “vlasy”? Mám to nahoře u spolujezdcových dveří a nevím, jak to zastavit. Zkoušel jsem lak na vlasy, a nechci to trhat, poradíte, čím to “zastavit”? Díky moc za postřehy...

• 0 odpovědí
    • 1,9tis zobrazení
  21. Zahájeno uživatelem davi72,

Čau,kluci.Všiml jsem si,že dost škodovek má tento kaz na kráse.Je to na reklamaci?

22. Zahájeno uživatelem Reesha,

Abychom nespamovali v osobní galerce vytvořil jsem téma. Pro Fábii III jsou k dispozici "sportovní" kryty pedálů, kryt nožní opěry bohužel ne. Otázka čím by šel nahradit? Možnost je z ze starší Fabie, ale nesedí k novém designu pedálů. Cena cca 500,- Potom jsem v ETCE našel pro Fabii III toto(Foto je z Rapida): Design odpovídá, cena cca 400,-, 6Q2864417 Koukal jsem i na kryt z Audi A1, ale je podobný tomu ze starší Fabky.

23. Zahájeno uživatelem Marcelius,

Ahoj přátelé, teď kokám na sauto a vidím nový volant v základní výbavě.......co na něj říkáte?

24. Zahájeno uživatelem naschd,

Ahojte , Chcem sa spytat ci niekto nahoodu neriesil ci je mozne vymenit , alebo aspon dat dole - a ako , opierku ruky na dverach , textilnu ... v zadu mam plastovu :D (verzia ambition) elektricke okna v predu svihadla vzadu . Po 4 rokoch kedze ruku mam pocas jazdy opretu na opierke dveri a drzim volant je celkom "vybyvana" proste zacina sediviet ... a nepaci sa mi to ze to vypada proste otrasne na inak v celku zachovalom aute (nieje to cukrik :D :) ) len toto je tam take jak past na oko. Ta latka je proste uz vydrata po cca 110tkm tak som rozmyslal ako to fixnut ak sa to neda kupit a vymenit. Eventuelne by som tam dal normalnu kozu asi aj kedze to ma kozenny pake…

25. Zahájeno uživatelem joker789,

Ahoj, chtěl bych se zeptat jestli by tu měl někdo nějaký návod na demontáž zadních dveří u Fabia 3 hatchback s elektrickým ovládáním okének? Děkuji za rady.

• 1 odpověď
    • 2,9tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.