Ostatní
Co se jinam nehodí a týká se Fábií.
100 témat v tomto fóru
-
Zde by jsme mohli sdílet nestandardní postřehy a zkušenosti, které objevíte na svých fabkách. Ať už se jedné o výrobní vady či jiné zvláštnosti. (Prosím nepsat postřehy co se týkají vrzání různých částí auta, jednak různých pazvuků na škodovkách lze nalézt mnoho a druhak na toto téma již je tady dostatek vláken.) První věc která mě vždy zajímala a na kterou jsem, nenalezl odpověď je tohle: Když nastupuji do auta tak u mě není neobvyklé že jednou rukou už zapínám zapalování (mám klasické startování klíčem) -přičemž ještě nestartuji - a druhou teprve zavírám dveře. V takovém případě dokážu pochopit že mi to pípne a napíše "zapalování ještě zapnuté". Co…
-
-
- 3 odpovědi
- 1,8tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
Tak ma napadlo, ze by sme sem mohli davat nejake typy na miesta a lokacie kde sa daju urobit pekne fotky svojich aut (takuto temu som tu zatial nenasiel). Ja konkretne som z BA tak sem pridam nejake typy aj z blizkeho okolia, ktore su podla mna vhodne: - tyrsovo nabrezie (pozadie je hrad, resp. most apolo) - podzemne garaze v nakupnych centrach - pod mostom lafranconi a pod pristavnym mostom - kusok za hranicami nad hainburgom je kopec Braunsberg - vodne dielo cunovo
-
- 4 odpovědi
- 3,5tis zobrazení
-
-
Zdravím Vás pánové a dámy, prosím Vás, mám na Vás dotaz. Koupil jsem nedávno Fabii třetí generace v AAAAuto. Auto se mi líbilo, cena byla pro mě v pohodě a stav vypadal taky skvělé, vše bylo tak jak má. Zeptal jsem se tedy prodejce, zda bylo auto bourané, odpověď zněla, samozřejmě, že ne. Nevěřil jsem mu ani slovo a proto jsem se podíval na CarVertical a taktéž na Cebii. Ani na jednom z těchto portálů jsem zmínku o jakékoli havárii nenašel. Tak jsem tedy přistoupil ke koupi. Začala mě trošku štvát pískající klimatizace. Dle zdejšího fóra se jedná o klimakompresor Sanden. Zajel jsem tedy do autorizovaného servisu, zda jsou schopní mi v garančn…
-
-
- 12 odpovědí
- 4,7tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zítra vracím vůz po roce na OL, čili nechci vracet s větším množstvím paliva. Dnes jsem jel delší jízdu a svítil dojezd 30km, proto jsem za 100Kč natankoval (3,6litru). Po opětovném startu se množství paliva nezměnilo a i dojezd zůstal stejný. Trošku jsem se lekl a nabral tedy opětovně za 100 Kč. Celkem tedy natankováno cca 7 litrů paliva + zbytek co zůstal. Rafička se však vůbec nezvedla a dojezd pozvolna klesl až k 0km. Zkoušel jsem startovat po 3 hodinách stání, jestli se palivoměr neumoudří a nikoliv, stále dojezd 0km. Spotřeba v menu "po natankování" vůbec nezměněna. Jakoby vůz tankování vůbec neregistroval. Je to tak v pořádku a musí se natankovat za více …
-
- 3 odpovědi
- 3,5tis zobrazení
-
-
Zdravím. Jaký je prosím rozdíl mezi výbavou Style a Style Plus u Fabie III facelift? Vím, že Plus znamená možnost větších kol. Style má ve velkém technickém průkazu jen 15" kola. Lze do něj případně dopsat větší (16", 17")? Díky.
-
-
- 5 odpovědí
- 13,2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím! Nevíte prosím někdo, jestli se prodává uzamykatelné víčko pal. nádrže? Děkuji!
-
-
- 5 odpovědí
- 3,3tis zobrazení
-
-
Zdravím Ví někdo jak vymazat info o servisní prohlídce bez diagnostiky?
-
-
- 21 odpovědí
- 72,6tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Vždy keď som mal auto v servise tak pri vyzdvihnuti som ho mal "rozštelované" - svetlá namiesto "auto" na "0", zapnuté rádio keď stlačím prvýkrát štart, vypnuté stropné svetlo, rozštelované výduchy vetrania... Chápem, ze asi maju nejakú procedúru a musia odskúšať veci aj keď nejde o servisnú prehliadku a opravilo sa niečo úplne iné na aute. Prečo mi však vždy vypnú svetla a stropné svetlo? Je to tym, ze to setri baterku keď to dajú na "0" namiesto "auto", ci je to len tak - nepamataju si ako to bolo nastavene, tak to daju radsej "defaultne"?
-
-
- 3 odpovědi
- 2,7tis zobrazení
-
-
Zdravím, mám takový trapný dotaz. Dnes při tankování jsem si všiml, že v hrdle nádrže nemám takovou tu bílou záklopku (viz. foto-nevím z jakého auta, jen pro názornost). Je to normální nebo tam má být? Škoda Fabia 3, 1.2 TSI, 81kW Děkuji za odpovědi
-
-
- 17 odpovědí
- 10,9tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Ahoj klubáci, rád bych zde založil téma, kde by členové psali dosavadní závady na FIII uznané na záruku. Máme poměrně vysoký nájezd km a tak jsme často na servisních prohlídkách a rádi bychom vychytali všechny "mouchy" v rámci záruky. Díky za zkušenosti a náměty. Jakub
-
-
- 71 odpovědí
- 27,1tis zobrazení
- 6 sledujících
-
-
-
Ahojte, mám novú Fábiu 3 r.v.01/20.Kúpenú riadne u dílera škoda. Najazdené 8000 km.Dnes som si až všimol, že bočné zadné sklá aj trojuholníčky sú rok 2019, predné sklá a zadne sklo je 2020. Je to normálne??Auto bolo vyrobene na prelome asi 1/20. Tak neviem co s tým..či to reklamovať?
-
-
- 5 odpovědí
- 3,6tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
Ahoj, chci se zeptat. Premyslim, ze koupim drzak na kola na tazne zarizeni na F III. Chtel bych se zeptat, co pouzivate, pripadne co doporucujete. Premyslel jsem nad tim to: http://nosice-kol.heureka.cz/peruzzo-siena-2/ a nebo se placnou pres kapsu a jit do thule: http://nosice-kol.heureka.cz/thule-euroride-940/ Pripadne mate nejake jine rady?
-
-
- 66 odpovědí
- 18,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, mám asi trochu netradiční dotaz. Přemýšlím, že si udělám nějakou poličku, kde by byl magnetický držák na dálkové ovládání (Kessy). Je to v pohodě, nebo může magnet klíč nějak ovlivnit? Díky.
-
-
- 1 odpověď
- 2tis zobrazení
-
-
Zdravím, rád bych doplnil domácí dílnu o krimpovací a odizolovací kleště, abych mohl realizovat nějaké dodělávky na autě. Jedná se mi o občasné dodělávky různých světýlek, USB v loketce atd... Může mi někdo doporučit nějeké konkrétní typy kleští pro takovéhle hobby použití? Díky.
-
-
- 9 odpovědí
- 4,6tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
-
Zdravím, možná blbý dotaz, ale koukal jsem se na škrabku, která je zasunuta v krytu palivové nádrže a chci se zeptat, jakou stranou stíráte? Pochopil jsem, že ty černé zuby jsou na hrubší led, černá gumová lišta na vodu a ta horní hrubší zelená hrana na klasickou vrstvu přimrznutého sněhu? Jinak je fajn měření hloubky dezénu i lupa, ale moc dobře se mi s ní nestírá... Nějaké tipy? Díky moc
-
- 1 odpověď
- 1,8tis zobrazení
-
-
-
-
- 11 odpovědí
- 20,2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Chci se zeptat, také nemáte datový štítek , dříve umístěný v kufru ani tam ani v návodu k obsluze? Auto 11/2018 ? Díky
-
- 4 odpovědi
- 4,3tis zobrazení
-
-
Ahoj, řešil někdo objednání náhradního klíče v autorizáku a kolik stojí? Je to klíč bez kessy na klikách, jenom startovací tlačítko pod volantem. A nechá se objednat ten originál stříbrný nebo jen ten náhradní plastový? Případně tam asi bude rozdíl v ceně. Díky moc
-
- 0 odpovědí
- 2,6tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím, má tu někdo zkušenost s poškozením auta v servisu? Dnes ráno jsem dovezl svoji Fabii na první výměnu brzdovky a garanční prohlídku. V poledne mě volal technik, který auto přijímal, že servisák při vjezdu do dílny poškodil levou stranu vozidla. Část od světla k řidičovým dveřím je hodně škráblá tu prý vymění, co mě s*** jsou dveře. Prý to jen zalakují což se mě moc nelíbí. Chci od nich nové dveře a původní práci zadarmo. Auto je 3roky staré, ještě v záruce. Jsem hodně nas***** na auto jsem šetřil dost dlouho a mě ho tady nějakej blbec zničí a znehodnotí. Chtěl bych tedy vědět jestli mám nárok na výměnu dveří a další odškodnění. Díky
-
-
- 5 odpovědí
- 4tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Co vás zklamalo u nové F3? Mě tyto věci: - do schránky na brýle se nevejdou brýle sluneční, je malá - hadsfree u systému Bolero nefunguje s levným telefonem (Nokia 220 dual sim, telefon se sice podaří spárovat, ale systém jej "nevidí") - malý brzdný účinek motoru TSI (s tím jsem ale byl předem smířen)
-
-
- 638 odpovědí
- 119,9tis zobrazení
- 6 sledujících
-
-
Zdravím, jsem majitelem Škody Fabie 3 generace s motorem 1.2TSi 81kw s 7st. DSG. Hned od doby co jsem si fabii objednal tak poslouchám z každé strany hate, jak ten motor nevydrží více jak 150tis a DSG více jak 100tis. Já osobně to vubec nechápu, kdyz otec v roce 2002 koupil nový Renault Megane a najale s ním zatím 150tis km a nikdy neměl zadny problem tak proč by nová Škoda nemela nic vydrzet? Nebo to každy kdo dnes našetri na nové auto musí počítat automaticky s tím, ze za par let ho musí honem prodat, nez se něco posere ? Do ted jsem to vubec neresil, ale vcera jsem byl přezouvat gumy a dokonce i pán v pneuservisu mi …
-
-
- 50 odpovědí
- 33,7tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
prosim vas, zabuchol som si kluce v aute. otvoreny som mal len kufor, zabuchol som ho a kluce zostali dnu. som na dovolenke a potrebujem dnes odist. ako otvorim auto ked nemam nahradny kľúč??? prosim rychlo o pomoc
-
-
- 27 odpovědí
- 46,1tis zobrazení
- 4 sledující
-
-
Dobrý den, Nevíte prosím pěkně jakou vůni do klimatizace používají autorizované servisy Škoda? Měl jsem tam vloni auto na garanční prohlídce a ta vůně byla naprosto úžasná,bohužel již vyprchala. Děkuji moc za odpověď,pokud někdo bude vědět. Martin Š.
-
- 3 odpovědi
- 3,1tis zobrazení
-
-
Do 9.2. je šance si ji prohlédnout, využil jsem šance
-
-
- 12 odpovědí
- 5,4tis zobrazení
- 1 sledující
-