Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ostatní

Co se jinam nehodí a týká se Fábií.

1. Zahájeno uživatelem Double,

Zde by jsme mohli sdílet nestandardní postřehy a zkušenosti, které objevíte na svých fabkách. Ať už se jedné o výrobní vady či jiné zvláštnosti. (Prosím nepsat postřehy co se týkají vrzání různých částí auta, jednak různých pazvuků na škodovkách lze nalézt mnoho a druhak na toto téma již je tady dostatek vláken.) První věc která mě vždy zajímala a na kterou jsem, nenalezl odpověď je tohle: Když nastupuji do auta tak u mě není neobvyklé že jednou rukou už zapínám zapalování (mám klasické startování klíčem) -přičemž ještě nestartuji - a druhou teprve zavírám dveře. V takovém případě dokážu pochopit že mi to pípne a napíše "zapalování ještě zapnuté". Co…

2. Zahájeno uživatelem hubyk,

Tak ma napadlo, ze by sme sem mohli davat nejake typy na miesta a lokacie kde sa daju urobit pekne fotky svojich aut (takuto temu som tu zatial nenasiel). Ja konkretne som z BA tak sem pridam nejake typy aj z blizkeho okolia, ktore su podla mna vhodne: - tyrsovo nabrezie (pozadie je hrad, resp. most apolo) - podzemne garaze v nakupnych centrach - pod mostom lafranconi a pod pristavnym mostom - kusok za hranicami nad hainburgom je kopec Braunsberg - vodne dielo cunovo

• 4 odpovědi
    • 3,5tis zobrazení
  3. Zdravím Vás pánové a dámy, prosím Vás, mám na Vás dotaz. Koupil jsem nedávno Fabii třetí generace v AAAAuto. Auto se mi líbilo, cena byla pro mě v pohodě a stav vypadal taky skvělé, vše bylo tak jak má. Zeptal jsem se tedy prodejce, zda bylo auto bourané, odpověď zněla, samozřejmě, že ne. Nevěřil jsem mu ani slovo a proto jsem se podíval na CarVertical a taktéž na Cebii. Ani na jednom z těchto portálů jsem zmínku o jakékoli havárii nenašel. Tak jsem tedy přistoupil ke koupi. Začala mě trošku štvát pískající klimatizace. Dle zdejšího fóra se jedná o klimakompresor Sanden. Zajel jsem tedy do autorizovaného servisu, zda jsou schopní mi v garančn…

4. Zahájeno uživatelem LKk,

Zítra vracím vůz po roce na OL, čili nechci vracet s větším množstvím paliva. Dnes jsem jel delší jízdu a svítil dojezd 30km, proto jsem za 100Kč natankoval (3,6litru). Po opětovném startu se množství paliva nezměnilo a i dojezd zůstal stejný. Trošku jsem se lekl a nabral tedy opětovně za 100 Kč. Celkem tedy natankováno cca 7 litrů paliva + zbytek co zůstal. Rafička se však vůbec nezvedla a dojezd pozvolna klesl až k 0km. Zkoušel jsem startovat po 3 hodinách stání, jestli se palivoměr neumoudří a nikoliv, stále dojezd 0km. Spotřeba v menu "po natankování" vůbec nezměněna. Jakoby vůz tankování vůbec neregistroval. Je to tak v pořádku a musí se natankovat za více …

• 3 odpovědi
    • 3,5tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem ferokulda,

Zdravím. Jaký je prosím rozdíl mezi výbavou Style a Style Plus u Fabie III facelift? Vím, že Plus znamená možnost větších kol. Style má ve velkém technickém průkazu jen 15" kola. Lze do něj případně dopsat větší (16", 17")? Díky.

6. Zahájeno uživatelem redroker66,

Zdravím! Nevíte prosím někdo, jestli se prodává uzamykatelné víčko pal. nádrže? Děkuji!

• Pozitivní
    • 5 odpovědí
    • 3,3tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem Jety,

Zdravím Ví někdo jak vymazat info o servisní prohlídce bez diagnostiky?

8. Zahájeno uživatelem PS1984,

Vždy keď som mal auto v servise tak pri vyzdvihnuti som ho mal "rozštelované" - svetlá namiesto "auto" na "0", zapnuté rádio keď stlačím prvýkrát štart, vypnuté stropné svetlo, rozštelované výduchy vetrania... Chápem, ze asi maju nejakú procedúru a musia odskúšať veci aj keď nejde o servisnú prehliadku a opravilo sa niečo úplne iné na aute. Prečo mi však vždy vypnú svetla a stropné svetlo? Je to tym, ze to setri baterku keď to dajú na "0" namiesto "auto", ci je to len tak - nepamataju si ako to bolo nastavene, tak to daju radsej "defaultne"?

• Pozitivní
    • 3 odpovědi
    • 2,7tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem kuba26,

Zdravím, mám takový trapný dotaz. Dnes při tankování jsem si všiml, že v hrdle nádrže nemám takovou tu bílou záklopku (viz. foto-nevím z jakého auta, jen pro názornost). Je to normální nebo tam má být? Škoda Fabia 3, 1.2 TSI, 81kW Děkuji za odpovědi

10. Zahájeno uživatelem Kubic,

Ahoj klubáci, rád bych zde založil téma, kde by členové psali dosavadní závady na FIII uznané na záruku. Máme poměrně vysoký nájezd km a tak jsme často na servisních prohlídkách a rádi bychom vychytali všechny "mouchy" v rámci záruky. Díky za zkušenosti a náměty. Jakub

11. Zahájeno uživatelem MajklF3SK,

Ahojte, mám novú Fábiu 3 r.v.01/20.Kúpenú riadne u dílera škoda. Najazdené 8000 km.Dnes som si až všimol, že bočné zadné sklá aj trojuholníčky sú rok 2019, predné sklá a zadne sklo je 2020. Je to normálne??Auto bolo vyrobene na prelome asi 1/20. Tak neviem co s tým..či to reklamovať?

12. Zahájeno uživatelem deathskull,

Ahoj, chci se zeptat. Premyslim, ze koupim drzak na kola na tazne zarizeni na F III. Chtel bych se zeptat, co pouzivate, pripadne co doporucujete. Premyslel jsem nad tim to: http://nosice-kol.heureka.cz/peruzzo-siena-2/ a nebo se placnou pres kapsu a jit do thule: http://nosice-kol.heureka.cz/thule-euroride-940/ Pripadne mate nejake jine rady?

13. Zahájeno uživatelem danielt1,

Ahoj, mám asi trochu netradiční dotaz. Přemýšlím, že si udělám nějakou poličku, kde by byl magnetický držák na dálkové ovládání (Kessy). Je to v pohodě, nebo může magnet klíč nějak ovlivnit? Díky.

• Pozitivní
    • 1 odpověď
    • 2tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem Laddis,

Zdravím, rád bych doplnil domácí dílnu o krimpovací a odizolovací kleště, abych mohl realizovat nějaké dodělávky na autě. Jedná se mi o občasné dodělávky různých světýlek, USB v loketce atd... Může mi někdo doporučit nějeké konkrétní typy kleští pro takovéhle hobby použití? Díky.

15. Zahájeno uživatelem Jan R.,

To jsem se lekl, zlatá stará

16. Zahájeno uživatelem Jaboukeb,

Zdravím, možná blbý dotaz, ale koukal jsem se na škrabku, která je zasunuta v krytu palivové nádrže a chci se zeptat, jakou stranou stíráte? Pochopil jsem, že ty černé zuby jsou na hrubší led, černá gumová lišta na vodu a ta horní hrubší zelená hrana na klasickou vrstvu přimrznutého sněhu? Jinak je fajn měření hloubky dezénu i lupa, ale moc dobře se mi s ní nestírá... Nějaké tipy? Díky moc

• 1 odpověď
    • 1,8tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem octavia_66_tdi,

Chci se zeptat, také nemáte datový štítek , dříve umístěný v kufru ani tam ani v návodu k obsluze? Auto 11/2018 ? Díky

• 4 odpovědi
    • 4,3tis zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem Plzeňáček,

Ahoj, řešil někdo objednání náhradního klíče v autorizáku a kolik stojí? Je to klíč bez kessy na klikách, jenom startovací tlačítko pod volantem. A nechá se objednat ten originál stříbrný nebo jen ten náhradní plastový? Případně tam asi bude rozdíl v ceně. Díky moc

19. Zahájeno uživatelem sykyn,

Zdravím, má tu někdo zkušenost s poškozením auta v servisu? Dnes ráno jsem dovezl svoji Fabii na první výměnu brzdovky a garanční prohlídku. V poledne mě volal technik, který auto přijímal, že servisák při vjezdu do dílny poškodil levou stranu vozidla. Část od světla k řidičovým dveřím je hodně škráblá tu prý vymění, co mě s*** jsou dveře. Prý to jen zalakují což se mě moc nelíbí. Chci od nich nové dveře a původní práci zadarmo. Auto je 3roky staré, ještě v záruce. Jsem hodně nas***** na auto jsem šetřil dost dlouho a mě ho tady nějakej blbec zničí a znehodnotí. Chtěl bych tedy vědět jestli mám nárok na výměnu dveří a další odškodnění. Díky

20. Zahájeno uživatelem Pepav,

Co vás zklamalo u nové F3? Mě tyto věci: - do schránky na brýle se nevejdou brýle sluneční, je malá - hadsfree u systému Bolero nefunguje s levným telefonem (Nokia 220 dual sim, telefon se sice podaří spárovat, ale systém jej "nevidí") - malý brzdný účinek motoru TSI (s tím jsem ale byl předem smířen)

21. Zahájeno uživatelem Menty91,

Zdravím, jsem majitelem Škody Fabie 3 generace s motorem 1.2TSi 81kw s 7st. DSG. Hned od doby co jsem si fabii objednal tak poslouchám z každé strany hate, jak ten motor nevydrží více jak 150tis a DSG více jak 100tis. Já osobně to vubec nechápu, kdyz otec v roce 2002 koupil nový Renault Megane a najale s ním zatím 150tis km a nikdy neměl zadny problem tak proč by nová Škoda nemela nic vydrzet? Nebo to každy kdo dnes našetri na nové auto musí počítat automaticky s tím, ze za par let ho musí honem prodat, nez se něco posere ? Do ted jsem to vubec neresil, ale vcera jsem byl přezouvat gumy a dokonce i pán v pneuservisu mi …

22. Zahájeno uživatelem PS1984,

prosim vas, zabuchol som si kluce v aute. otvoreny som mal len kufor, zabuchol som ho a kluce zostali dnu. som na dovolenke a potrebujem dnes odist. ako otvorim auto ked nemam nahradny kľúč??? prosim rychlo o pomoc

23. Zahájeno uživatelem sejna,

Dobrý den, Nevíte prosím pěkně jakou vůni do klimatizace používají autorizované servisy Škoda? Měl jsem tam vloni auto na garanční prohlídce a ta vůně byla naprosto úžasná,bohužel již vyprchala. Děkuji moc za odpověď,pokud někdo bude vědět. Martin Š.

• 3 odpovědi
    • 3,1tis zobrazení
  24. Zahájeno uživatelem Jan R.,

Do 9.2. je šance si ji prohlédnout, využil jsem šance

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.