Exteriér
140 témat v tomto fóru
-
Zdravím, na záruku mi ŠA uznala korozi kolem vnitřníko lemu levých zadních dveří. Viz foto. Nabízejí dveře vyměnit. Garanční technik v autorizovaném servisu nejdříve odhadoval, že to bude na opravu jen postižené části. Výměna dveří ho překvapila. Mě taky. Jestli se to chytilo včas, preferoval bych opravu jen postižené části. Protože co spasování nových dveří? A co lakování? Trefí se barva? Nebo už to bude navždy vidět?
-
-
- 19 odpovědí
- 7,3tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
-
Zdravím, známý mi nabízí Superba s nájezdem okolo 60 000km 2.0 206Kw za 570000, L&K v kombíku. Zevnitř i z venku vypadá hezky, ale v minulosti byl bouraný na zadní blatník a cena opravy byla v servisu za 45 000Kč, což si myslím že to bylo už něco většího. Fotky auta jak bylo bourané už známý nedohledal. Chtěl bych se zeptat jak moc auto mohlo být auto nabourané když cena opravy byla těch 45 000Kč a když mi Cebia hlásí že byl nabouraný celý zadek a jestli má smysl do něho jít? Předem děkuji všem za odpověď.
-
-
- 10 odpovědí
- 5,5tis zobrazení
-
-
Panove, resil uz nekdo upgrade venkovnich klik za kliky s led podsvicenim, kessy a chromem na vrchu? Silne to zvazuju. Vim ze se bude muset dotahovat kabelaz k led.
-
-
- 36 odpovědí
- 8,8tis zobrazení
-
-
Výběr barvy auta se pro mě pomalu ale jistě stává noční můrou. Když už mám pocit, že jsem rozhodnutý, tak se ráno probudím a vidím to jinak... Vzhledem k účelu a dalším okolnostem, kterýma nechci zdržovat, volím mezi velmi konzervativními barvami. Moc prosím fotky Vaši aut v těchto barvách, abych mohl vidět více reálný pohled na jednotlivé barvy. V konfigurátoru vypadají všechny skoro stejně. Vybírám mezi QUARTZ, QUICKSILVER, TITAN, ANTHRACITE. V nejhorším, když se nerozhodnu, vezmu černou. Nejvíce se mi asi líbí Titan, kterého jsem tu na fóru myslím i viděl. Teď mám Superb III v bílé barvě, takže jsem bílou vyloučil, ať nemám to samé. Modrá,…
-
-
- 7 odpovědí
- 7,5tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Sem hlasujte za farbu ktora mu podla vas pristane najviac.
-
-
- 81 odpovědí
- 37,9tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Ahojte, obraciam sa na kolegov hlavne z Bratislavy. Viete poradit overených borcov na aplikovanie keramiky a s tym spojenu renovaciu laku/rozlestenie? Vdaka. J
-
- 2 odpovědi
- 2,9tis zobrazení
-
-
Ahoj, chci se zeptat na dodatečnou montáž tažného zařízení. Mám Supa III 2.0 tdi 4x4 140kw rok 4/2016 . Někde jsem slyšel ze dodatečná montáž u tohoto typu není možná .... A přitom mám v TP napsáno : největší povolená hmotnost připojeného vozidla brzdeneho 2200, nebrzdeneho 750 Kg. Tak jsem z toho trochu jelen.... Má tady někdo s tím zkušenosti? Popripade jestli se taková montáž děla jen origo ve Škodovce, nebo i někdo neorigo ? Predem díky za všechny užitečné typy
-
- 11 odpovědí
- 17,7tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Nejak mi na blatniku neco chybelo. Kdysi fam byvala smerovka. Jak je ten Sup dlouhy...
-
-
- 7 odpovědí
- 2,8tis zobrazení
-
-
Ahoj, mám Superb 3 v L&K 2017, tj verze před faceliftem. Před týdnem mi někdo ukradl mlhovky z auta (neptejte se mě, komu to za to stojí..). Na tu krádež jsem vlastně přišel až během jízdy z infotainmentu. Zároveň tam samozřejmě chybí chrom rámeček mlhovek a vedlejší mřížka (ta středová zůstala). Navíc přestřižené kabely ke světlům. Kalkulace servisu (ne-autorizák) mi vyšla s prací lehce nad 10k (prý 3h práce) -- a to mi už přijde docela dost. Navíc se trochu bojím, že se mi to může stát znova - přecejen parkuju venku v Praze. Je možné třeba ty mlhovky jen zaslepit a vypnout je v systému auta? Případně máte nějaké doporučení kde sehnat náhradní díly v okol…
-
-
- 5 odpovědí
- 2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj kluci, mám dotaz. Kvůli vysokému nájezdu km mám superba 140kw naftu L&K. Přemýšlím nad zadním difusorem ze sportline( nejlehčí varianta). Ale zajímalo by mě zda by šli dodělat oba výfuky z 206kw, tlumiče z nafty. Co myslíte? Jestli to je blbost tak mi to řekněte rovnou ale přece jenom lauf je lauf
-
-
- 23 odpovědí
- 9,5tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
-
Zdravim predtym som nikdy nemal problem s panoramou den pred tym sla pekne hladko zatvorit a na druhy den ako som sa ju snazil otvorit tak ju mierne nadvihlo a uz bolo pocut zvuk ako by tam nieco pruzilo. V com bude chyba mam podozrenie na lanovod da sa to vymenit ? Ak jo robil to uz niekto ako sa to robi nerad by to cele poskodil
-
- 0 odpovědí
- 1,8tis zobrazení
-
-
Zdravím všechny, potřebuji poradit jak demontovat lištu aniž bych musel sundávat přední nárazník.. lišta má zobáčky ty jdou v pohodě problém je s těmi oky a samozřejmě špatný přístup.díky
-
- 0 odpovědí
- 1,4tis zobrazení
-
-
Ahoj všem, chci se zeptat na kolik vyjde výměna těsnění panoramatické střechy na s3 combi a nebo kde se da těsnění sehnat. Naka potvora mě do těsnění udělala díru. Nebo jestli někdo to tu nemění. Děkuji
-
- 1 odpověď
- 4,6tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj jak rychle vam zacne tat led a snih na prednim skle po zmacknuti tlacitka? Dik
-
- 2 odpovědi
- 1,9tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Dnes som si namontoval Led dynamické spätné "zrkadlá" miesto pôvodných originálnych slabo svetiacich... https://www.ebay.com/itm/For-Skoda-Superb-MK3-A7-2016-2019-LED-Dynamic-Turn-Signal-Light-Side-Mirror-Lamp-/353075502126 VID_20201204_134701.mp4
-
-
- 37 odpovědí
- 16tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Ahoj, mohu vás poprosit o radu jak vyměnit masku+rámeček na SIII? Chtěl jsem se do toho pustit, ale nevyšlo to. Musí dolu celý nárazník, nebo to jde i bez jeho demontáže? Děkuji.
-
-
- 11 odpovědí
- 19,6tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Ahoj, dneska jsem sledoval Superb III 2020 L&K a všímal jsem si lišt a různého napojení a objevil jsem toto (viz příloha). Na první fotce je vidět, že přední dveře na straně řidiče jsou o trochu výše, než zadní (pohled na těsnění). Na druhé fotce je vidět druhá strana a tam vše krásně lícuje. Taky to tak máte a je to v rámci výrobní tolerance? Auto je sice kupováno z bazaru, ale najeto pouze 8000 km a nepředpokládám, že by někdo tak pohnul karoserií. Je to Škodovka, takže ani nečekám, že vše lícuje přesně na mm, ale tohle mi skočilo do oka hned jak jsem se podíval. Když jsem viděl Teslu tak u ní je nějaké lícování lišt hodně sprosté slovo :D
-
- 3 odpovědi
- 3,6tis zobrazení
-
-
Nemáte nekdo zkušenosti s poruchou tažného sklopného zařízení u superb 3 (vyklápění pačkou v kufru)? Z ničeho nic mi vyskočila hláška, že mám vysunuté tažné zařízení, byť je zaklopené. Několikrát jsem ho vyklopil a zaklopil, ale výsledek nula. Zřejmě je vadný spínač, který signalizuje vyklopeno nebo zaklopeno. Řešils jste někdo opravu? Lze vůbec rozebrat tažné zařízení? děkuji za reakce.
-
- 7 odpovědí
- 11,2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, jak určím jaký typ svetel mám na autě? Dá se to nějak určit podle kódu v Návodu k obsluze? Díky
-
-
- 22 odpovědí
- 10,4tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahojte. Uvažujem nad kúpou zadného difúzera na môj S3 Sportline,2018,hatchback Avšak,ten čo sa mi viac páči je určený na Facelift verziu... Bude mi pasovať difúzor z verzie na facelift na môj,ktorý je predfacelift? Podľa fotiek by teoreticky mal pasovať... Na foto je difúzor,ktorý chcem kúpiť...
-
- 8 odpovědí
- 2,8tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, viete mi poradit, ci na 5tych dverach Combi byva vzdy znak 4x4 u S3, ak to ma byt 4kolka? Niektore auta v inzeratoch totiz to tam nemaju. Dakujem vopred za info.
-
-
- 4 odpovědi
- 2,6tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Chci pořídit nerez ochrannou lištu hrany zadního nárazníku. Nemáte zkušenosti s konkrétním výrobkem např. https://www.auto-doplnky.com/listy-na-prah-patych-dveri-skoda-superb-iii-2015-a10016 , nebo je nejlepší vzít origo Škoda https://eshop.skoda-auto.cz/cs_CZ/ochranna-lista-nakladove-hrany-superb-iii-combi/p/3V9061195 ?
-
-
- 18 odpovědí
- 7,6tis zobrazení
-
-
Po delsi dobe malinkaty upgrade... Na Sup 3 2,0 TDI dodelan Duplex ala 206 KW... Prava strana je Fake, mam tam totiz nadrz ADblue...
-
-
- 12 odpovědí
- 4,4tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
Neděje se vám někomu také to se zrcátky, že při sklápění vám začaly dělat hluk - 1x lupnou + nemají zcela pravidelný chod? Měl jsem to v servise, servis problém pochopil, promazal (nevím jak, kde), dělá to stále, dle Škodovky je to ok a na výměnu to není.... Nemáte někdo nějaký tip, jak se toho zbavit náhodou?
-
-
- 31 odpovědí
- 21tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Na konfigurátoru se k L&K nabízí chrompaket. Nevěděl by někdo a nenapsal by tu čísla dílů, z kterých se skládá? Jde mi o ty lišty kolem auta ne o ta kola.
-
-
- 30 odpovědí
- 18,3tis zobrazení
-