Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Elektrika

1. Zahájeno uživatelem MirekB7,

Ahoj prosím o radu,mám passata b7 .Pustím nez.topení chvilku běží a pochvilce se vypne a píše to na počítači PODPĚTÍ, NEZÁVISLÉ TOPENÍ NEFUNKČNÍ....Dal jsem novou baterii jeden den to fungovalo normálně a teď to píše zas PODPĚTÍ....Nevěděl by někdo co by to mohlo dělat??? Děkuju za radu.

2. Zahájeno uživatelem vilo1070,

Viete prosim poradit ci sa da dorobit do S3 07/2016 s radiom Columbus dalsie USB, cez ktore bude fungovat android auto? Mam 1 vpredu a 1 vzadu. Potreboval by som ho do stredovej priehradky pripadne priehradky pred spolujazdcom. Myslim, ze od MY 2019 je aj v stredovej priehradke. Je to teda iba vec kabelaze alebo starsi Columbus ani nema vystup na 3.USB?

• 6 odpovědí
    • 3,4tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem Shaarky,

Řešil jste již někdo na svém voze problém, kdy po nastartování Xenony svítí jakoby do země - cca 2-3m před vůz a následně po vypnutí a zapnutí zapalování se to vzpamatuje ? Začíná se mi to stávat častěji, řeším to i se servisem - ten se s tím údajně ještě nesetkal. Hodně se o tom diskutuje i na DE fóru - https://www.skodacommunity.de/threads/xenon-bleibt-unten.117644/ Jinak zde je video toho, co mám na mysli. Video_20171220072812625_by_videoshow.mp4

• Pozitivní
    • 56 odpovědí
    • 25,2tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem sanberg,

Dobrý den. Někdy se mi stává že po nastartování auto nezná tempo at ACC. Jakýkoliv pohyb páčkou nic nedělá. Auto ho nezná. Musím zastavit vypnout motor a pak znovu nastartovat a vše šlape jak má. Nevíte čím to může být?

5. Zahájeno uživatelem midlan,

Ahoj, mám webasto a k autu dva klíče. Nicméně DO k nezávislému topení je jen jedno, takový ten startší typ ve tvaru vajíčka: Lze spárovat druhý ovladač kdybych ho zakoupil? Může to být ten novější typ? viz fotka VCDS kabel mám a dokódoval jsem si ledacos.

• Pozitivní
      • Díky
    • 5 odpovědí
    • 9,7tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem Wozi,

Majitelé nových SUPů, měnili jste někdo žárovky do předních mlhovek s corner ?? Mám vše v bílých led a jen toto svítí žlutě za co TO prohodit ? Zajímají mě hlavně zkušenosti kdo TO má a fungují a není to nějaká shitka v číny a žádný chybový hlášky, díky za případný link na nákup

7. Zahájeno uživatelem jiklop890,

umí někdo prosím Vás odstranit či posunout interval toho otravného pípání když s tím člověk jede s jízdou v pruzích a oněch cca 15sekund se nechytne volantu? kam bych se mohl obrátit? děkuji

• Díky
      • Pozitivní
    • 18 odpovědí
    • 2,2tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem Stepi25,

Ahoj, neví někdo jestli je možné dodělat aby svítil proužek na pátých vratech na S3? Děkuji

• 3 odpovědi
    • 2tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem Heve,

Ahojte potrebujem sa poradiť mam superb3 2016 L&K 140kw 4x4 a neukazuje stav batérie ukáže mi 3 pomlcky .Chcem sa opytat da sa to aktivovať alebo je nieco odpojené?Dakujem

10. Zahájeno uživatelem palvis,

zdravym ,, na palubovke mi vyhodilo , odstavte vozidlo akumulator sa nedobija a hned nato porucha start stop,, 2 dni auto stalo nastartoval som a nic nevyhodilo chybu ,, zapojil som merak na baterku zapol spotrebice a nameral som cez 14voltou. odstavil som nastartoval a a po minute vyhodilo akumulator nedobija, pripojil som merak a nameral som 11,3volta neviete ci je cgyba v alternatore ci v regleri na ňom ..

• 1 odpověď
    • 1,6tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem slavo,

Zadne sklo mi hreje vid obrazok, stretol sa niekto s tym? Vyhrieva iba po spodnu uroven tretieho brzdoveho svetla. Co moze byt problem? Ta oblast v cervenom nehreje. Vdaka

12. Zahájeno uživatelem chio11,

Zdravim priatelia spolubojovnici.Pred casom som zistil ze pri nastartovani mi neskalibruje lavy svetlomet/vid video/prepinac je v polohe Auto.Najde sa prosim niekto ,kto mi napise akym smerom sa vydat a problem odstranit?Este dodam ze som musel vymenit zlomeny snimac urovne ale na pravej strane,ak by to malo s tym suvislost.Skoda Supeb 2016 style.dakujem VID_20221118_202040.mp4

13. Ahoj, Prosím o radu. Odešlo mi přední čidlo polohy světel a po dvou týdnech i zadní na Superb 3 LK s xenony. Vyměnili jsme, ale nefunguje to tak, jako před výměnou. Ve tmě se např okamžitě nerozsviti dálky vůbec, anebo s prodlevou třeba 30sek a naopak protijedoucímu se zase dálky kolikrát vůbec nevypnou, anebo vypnou hodně pozdě. Včera jsme v diag nastavili světla na základní nastavení, ale pořád stejný. Neuměl byste prosím někdo poradit? Nebude tam třeba ještě něco dokodovat? Velice děkuji

14. Zahájeno uživatelem milan.matejka,

Prosím o pomoc, pustil jsem se do instalace výhřevu čelního skla a zasekl jsem se u výměny climatronicu (dále jen CT). Koupil jsem 2ks CT s tlačítkem výhřevu a když ho vyměním přestane mi fungovat 3 zóna klimatizace (motorkem klapky to není, když tam vrátím původní CT, tak to zase chodí jak má a základní nastavení klapek po výměně jsem udělal. Dělá to u obou kusů. Je potřeba sehnat konkrétní typ CT nebo někdo dokáže přehrát firmware na správnou verzi? Supa mam 2017.

• 1 odpověď
    • 4,4tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem MirekJ,

Ahojte, mám strašnú dilemu ako vyriešiť nasledovné - je plán mať dve kamery v aute, každá odber "worst-case" 0.36A na 5V. Parkovací režim to má, takže pri vypnutom aute to bude žrať autobaterku. Tá má 68Ah kapacitu, je to AGM, asi OEM od Varta. Neviem či by to mohol byť problém, ale zatiaľ bez kamier po dvoch dňoch stánia auta evidujem napätie 12.3V, čo mi príde celkom málo. (Že by inteligentné dobíjanie vs. rekuperácia?) Bojím sa, že až tam dám tie 2 kamery, samozrejme každá má mechanizmus vypnutia pri nastavenom poklese napätia, tak buď moc toho nenahrajú alebo si vysosám baterku tak, že budem mať problém naštartovať alebo si tú baterku …

16. Zahájeno uživatelem Pulauten,

Mám Superba III, pokud jsem s klíčem 1,5m od dveří, tak se dají otevřít pouhým zabráním za madlo. Rád bych tuto funkci uměl v Nastavení nějak zapnout a vypnout podle potřeby. Vypnutí by u mě znamenalo, že dveře půjdou otevřít jen stisknutím tlačítka na klíči, nikoli zabráním za madlo. Existuje nějaký způsob, jak toho dosáhnout?

• 5 odpovědí
    • 5,9tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem marek000,

Ahojte vie mi niekto poradiť ako nakódovať zatváranie kufra z vnútra auta tlačidlom? Superb 3 2021 ďakujem VCDS to nejde

18. Zahájeno uživatelem Leonekkk,

Ahoj neví někdo kde od sirény zapojím pin 1? Do BCM jednotky jestli se nepletu (číslo pinu konektoru mě zajimá) díky

• Díky
    • 1 odpověď
    • 1,2tis zobrazení
  19. Zahájeno uživatelem fnavratil,

Zdravím. Vyměnil jsem baterii v DO a i poté auto nejde odemčít ani zamčít. Je pravda, že jsem od hlášky o vybité baterii v klíčích jezdil asi dva týdny s náhradníma. Mohlo se v DO něco smazat, nebo je někde problém?

20. Zahájeno uživatelem MirekJ,

Ahojte, budem menit po necelych 2 rokoch AGM baterku (prekvapivo ma tak 50-60perc. kapacity). Ma zmysel uvazovat nejaky nestandartny rozmer dlzky (cca 31,5cm vs klasickych 27,8cm, ostatne rozmery sedia) kvoli vacsej kapacite alebo odpoved je jednoznacna - nepodari sa mi to tam namontovat? Su to cca 4cm naviac a nejake miesto tam este je. Je to Sup3FL MY2020. Diky vopred za akekolvek postrehy.

21. Zahájeno uživatelem Delphin,

Zdravím, při použití panoramatické kamery jsem zjistil, že auto se modeluje mnohem větší, než je ve skutečnosti. Na panoramatickém obrázku jsem vpředu vyznačil obrubník a vzadu čáru na silnici a na dalších obrázcích je vidět, kde jsou doopravdy. Nedá se tohle nějak nakalibrovat?

22. Zahájeno uživatelem midlan,

Ahoj, často vylezu z auta, zapomenu zamknout kessy (nebo je v autě ještě spolujezdec) a jdu něco lovit v kufru. Kufr mám elektrický tak zmáčknu tlačítko, ale auto je odemčené takže ještě v kapse musím lovit klíček abych zamknul auto. Jestli chápu dobře, Audi má toto vyřešené dvojitým tlačítkem, kde zmáčknu zámeček, což zavře kufr a zamkne auto, říkám správně? Takové Audi tlačítko vypadá nějak takhle, našel jsem ho pod OEM kódy 4G0959831B , 4G0959831D Konektor na Audi tlačítku dle fotek z internetu vypadá dost podobně jako můj, jen je zrcadlově obrácený Superb 3 konektor Věděl by někdo jak je to natahané elektricky? …

23. Zahájeno uživatelem CHOVKY,

Ahojte, neviete niekto pomôcť alebo ste nemal niekto podobný problém ? Prestalo mi fúkať zo stredu prístrojovky na tvár a ani na nohy. Skúšal som kalibrovať cez VCDS aj cez dvojklik na Climatronicu ale nepomáha. Rozobral som aj prístrojovku pred spolujazdcom a servomotorčeky sa hýbu normálne. Bolo mi poradene aj nová baterka no bez zmeny. Ďakujem za každé info.

• 4 odpovědi
    • 2,2tis zobrazení
  24. zdravím, na mém S3,LK 2017, najeto 40 000km, nefunguje z ničeho nic virtuálního pedál, jelikož se něco lakovalo a sundávalo na zadním nárazníku, myslel jsem, že odejde jednotka, hlásilo to chybu ve VCDS " Snímač otevírání zadní kapoty -- B1337 F0 137 konektor není zasunutý " bohužel i po výměně ŘJ virtuálního pedálu v nárazníku chyba nezmizela, otevírání nohou nefunguje a kontroloval jsem kabeláž, kontakty okolo a vše čisté bez oxidace, čím to může být? nějaká pojistka nebo antény vespod pro virtuální pedál? Předem moc děkuji za radu, už nevím co s tím :/

25. Zahájeno uživatelem PetrK79,

Ahoj kluci, mam dotaz kdo by věděl.. mam park asistenta, takovou tu vecicku co parkuje sama :-) ale jen podelne. Tchan na tiguanu má možnost vybrt příčný nebo podelny parkování opakovanym stiskem asistenta. Mne to na supu nejde. Takze bud se prepina jinak, nebo treba nejaky dokodovani? Na netu jsem k tomu nic nenašel

• 7 odpovědí
    • 2tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.