Ahoj, uvažuji o koupi 1.4 TSI 81KW s CNG.
Má najeto asi 140 000, ročník 2016. Má tu nekdo případně zkušenosti, co všechno je před koupí třeba zkontrolovat?
Díky moc za info.
Zdravím, není nějaká aftermarket náhrada té páčky DSG s tím kroucením dopředu, dozadu? žena si na to nemůže zvyknout a mě to taky nepřijde ergonomické oproti aspon drncnutí nahoru dolu u mercedesu, nebo klasické pace nebo tomu bobku v octa 4
Zdravím. Včera som si všimol na mojom Kodiaqu brutálny nános bieleho prachu vo vnútri LED Matrix svetiel. Je to v pravom aj ľavom svetle. Rozmýšľam zhora zdola odkiaľ sa to tam mohlo dostať. Riešili ste niekedy takýto problém?? Čo s tým?? Díky moc za každú radu!
Tak mne nakoniec este trebalo aktualizovat dataset A5 kamery v servise a uz nepipa a ani sa nezobrazuje chyba na budikoch. Volant je s najnovsim KLR SW0023. Chyba sa v diagnostike sice zobrazuje ale nema to vplyv na funkcnost. Dataset v A5 je samozrejme mozne aktualizovat aj tam kde KLR volant povodne nebol
Mám úplne rovnakú skúsenosť. A tiež ma to riadne vytáča. Koľkokrát stojím, pri aute, mačkám ovládač ako blbec a nič. Až po pár sekundách zareaguje a zamkne.