Přejít na obsah

Audio, Infotainment, Konektivita

Infotainment systém Amundsen i systémy Bolero, Swing a vše okolo autohifi

90 témat v tomto fóru

• 38 odpovědí
    • 20k zobrazení
  1. Škoda Connect obecně 1 2 3 4 25

• 603 odpovědí
    • 120k zobrazení
    • 16 odpovědí
    • 13.3k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1k zobrazení
    • 23 odpovědí
    • 8.1k zobrazení
    • 18 odpovědí
    • 5.5k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 6.3k zobrazení
  2. Konektivita

• 1 odpověď
    • 3.4k zobrazení
    • 39 odpovědí
    • 13.6k zobrazení
    • 21 odpovědí
    • 9.2k zobrazení
  3. Webové rádio

• 6 odpovědí
    • 5.7k zobrazení
  4. Folia na infotaiment

• 20 odpovědí
    • 6.9k zobrazení
    • 41 odpovědí
    • 20.8k zobrazení
    • 13 odpovědí
    • 7.6k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 2.6k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 2.2k zobrazení
  5. Uvitacia obrazovka

• 7 odpovědí
    • 4.1k zobrazení
  6. Subwoofer

• 9 odpovědí
    • 5.5k zobrazení
  7. Phone Box

• 20 odpovědí
    • 4.6k zobrazení
    • 14 odpovědí
    • 27.6k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 5.5k zobrazení
    • 12 odpovědí
    • 8.3k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 4.6k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 2.6k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 3.7k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• To mi akorát připomnělo, že se mi občas ukáže hláška, něco jako "Jsou k dispozici nastavení uživatele. Chcete je převzít?" Přijde mi, že se to ukazuje hlavně potom, co umyju auto. Když kliknu na OK, tak se většinou nic nestane, ale pamatuju si, že dřív jsem cítil, jak se mi dofukuje právě bederní opěrka. Tak možná jsem ji měl dřív jinak nastavenou, nebo kdoví co. Asi informace k ničemu, ale člověk nikdy neví :).
    • Ahoj. Dnes pri ceste do prace jsem si vsiml, ze pri pohledu do vnitrniho zrcatka vidim zkrze zadni okno docela zkreslene. Mam liftback, takze sklon zadniho okna je samozrejme vetsi nez u kombi. Navic jsou tam dratky na vyhrivani. Nicmene docela me to prekvapilo. Na superbu III mi to tak viditelne neprislo. Dnes jsem si vsiml, ze plnou bocni caru vidim jako docela klikihak. Taky auta za mnou jsou mnohdy docela zkreslena. Vy co mate liftback, pozorujete to taky? Dam sem vyhledove fotku. Diky
    • U Mercedesu začíná nová éra designu. Třícípá hvězda, inspirovaná značkou BMW, sjednocuje styl napříč celou jeho rozsáhlou modelovou řadou. Ať už se jedná o benzínové, naftové, plug-in hybridní nebo plně elektrické modely, budoucí modely budou sdílet stejný designový jazyk. Stejně jako dnešní elektrická CLA vypadá téměř identicky s benzínovou verzí, zítřejší EQS bude stylizována jako elektrická třída S. Stejná strategie platí i pro ostatní modelové dvojice v portfoliu. Nový design v mnohém překvapuje Nadcházející produkty budou čerpat inspiraci z odvážného konceptu Vision V, který byl představen minulý měsíc. Tento opulentní vůz pro přepravu osob je podle šéfdesignéra Mercedesu předzvěstí nového […] Článek Tento „zatraceně sexy“ design Mercedesu utváří budoucí auta se nejdříve objevil na SKODAHOME.cz. Zobrazit celý článek
    • Tak už jsem to opravil výměnou porušených vodičů ve svazku. Svorkovnice + ukostření hnědého vodiče, kterej byl úpně přerušen, je ukrytá pod deklem páčky k otevírání kapoty.  Měl jsem dole i část levou část palubky pod volantem - možná by šlo i bez toho...
    • Zdar, mě se to děje u O4 vždy, když sešlápnu plyn a zhruba když mám kolem 150km/h. Ukáže mi 11 chyb, všichni asistenti jsou mimo provoz. Nepomáhá ani odpojení baterie. 
  • Vytvořit nový...