Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Audio, Infotainment, Konektivita

Infotainment systém Amundsen i systémy Bolero, Swing a vše okolo autohifi

1. ahoj, prosím o radu - mám AA verzi 5.1.500644 doinstalovanou mimo Google Play - ( telefon LG V30 - Android 9.0 - rádio BOLERO bez bezdrátu ). Když poslouchám hudbu v autě přes Android Auto a mám hovor, po ukončení hovoru se mi hudba nerozjede, ať dělám do dělám, musím vytáhnout kabel USB-C s telefonu ( mám AA přes kabel ) , znovu zasunout a pak už mi hudba zase funguje. Neporadíte někdo co s tím ? Jinou verzi AA ??? předem díky ....

• 14 odpovědí
    • 4,2tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem petersony,

Dobrý den, na obrazovce infotainmentu při zrcadlení obrazovky telefonu (navigace Waze) se objevuje občas hlášení "Bezdrátové připojení SmartLink není dostupné a aktuálním nastavením Vaší frekvence WLAN. Přečtěte si palubní návod." Občas se objeví i vylepšená hláška, že v daném regionu není Vaše frekvence WLAN povolena. Vyzkoušeno se zrcadlením telefonů Samsung S23 a A70. Obvykle se toto hlášení nejčastěji vyskytuje na D1 cca 90 km. Mám někdo podobnou zkušenost? resp. doporučení jak tyto nesmysly odstranit?

3. Ahoj, mám Scalu 1.0 TSI ve Stylu s infotainmentem Bolero. Občas (1x za týden) se stane, že přestane hrát rádio a obr. zamrzne. Dál používám Waze přes CarPlay (iPhone 5s) a již asi 3x se mi stalo, že během navigování přestane fungovat GPS přijímač auta, navigace neví, kde je a přestane svítit zelené světlo vedle SOS tlačítka. Dále při připojení telefonu přes bluetooth a následně přes kabel je při opětovném pokusu připojení přes bluetooth potřeba zaškrtnou HFS v nastavení jednotlivých zařízení, což je dost krkolomný, občas nejde telefon připojit vůbec.... Na všechny tyhle potíže pomůže jediná věc: vypnout motor, dát si na benzínce čtv…

• Pozitivní
      • Líbí se mi
      • Díky
    • 85 odpovědí
    • 23,9tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem Honza32,

Ahoj, chtěl bych se vás zeptat jaký je postup při aktivaci smartlink ve scale, když to není aktivované už při koupi? Jaká je kdyžtak orientační cena?

5. Zahájeno uživatelem losllanos1,

Zdravim vsetkych. Uz nejaku dobu sa snazim prist na to ako obist soft v bolere aby zobrazoval cely mobil jedna sa mi hlavne o to aby zobrazoval hud display na navigacii sigic pretoze pri jazdach cez 2500 km hlavne v noci dost vadi rozsvieteny display celej navigacie nehovorim o tom ze napriklad lepsie posobi v aute agama launcher hlavne ked v jeho strede mozete mat navigaciucim tato nijako neobtazuje . na youtube som pozeral vselijake sposobi ako spravit zrkadlenie pomocou aa mirror ci aa stream ale bez rootu telefonu to nejako nefunguje. Uz som rozmyslal aj nad vymenou radia za ine lenze este nie je dorieseni can bus a tak tuto verziu musim zatial zavrhnut. Musi vs…

6. Zahájeno uživatelem Joscer,

Na webu Škoda se objevila informace V současné době čelíme technickým potížím se službami ŠKODA Connect. Usilovně pracujeme na vyřešení problému. Možná by bylo vhodné ŠKODA Connect oblast, společnou pro infotainmenty (i když s malými odchylkami) dočasně řešit zde. Snad admin nebude mít nic proti.

7. Zahájeno uživatelem tomas.zmuda,

Ahoj, mám dotaz ohledně hlášky k nastavení soukromí. Vždy po zapnutí se mi zobrazí Načítání soukromí .. po cca 10-15 vteřinách se mi ukáže, co mám nastaveno jako soukromí, co sdílím se Škoda Connect a pak jde kliknout na OK a normálně pracovat. Je to otravné zvláště, když potřebuji už nahodit AA a jet. Hledal jsem v nastavení, ale nenašel jsem možnost, jak toto vypnout. Vím, co jsem si tam nastavil, nepotřebuji tuto informace po každém nasednutí. Díky. ;-)

• Díky
    • 16 odpovědí
    • 14,2tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem petersony,

Dobrý den, ve Scala mám infotainment Bolereo. Zajímalo by mne jakým způsobem lze automaticky přeladit tuner a obsadit postupně předvolby nalezenými stanicemi. Moje představa je taková, že by se mělo zapnout automatické ladění a předvolby se postupně naladí, Poté je možné vyházet ty, které nepotřebuji. V jiných regionech totiž lze naladit jiné předvolby a tudíž by mělo být možné tuner automaticky přeladit dle potřeby a naladit jiné stanice. Nic podobného jsem ale v manuálu nenašel, jediné co funguje na prolaďování pásma je funkce SCAN, ale ta slouží jinému účelu. Lze sice prolaďovat pásmo manuálně knoflíkem, ale to by bylo jako za Marie Terezie. Děkuji.

• 0 odpovědí
    • 1,2tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem KarlosIII.,

Dobrý den, nikde jsem na fóru nenašel odpověď na můj problém, tak zakládám nový dotaz. Mám Scalu 11/2019 s rádiem Bolero. Do nedávné doby jsem používal Samsung S10e, který jsem měl spárovaný přes Bluetooth k rádiu Bolero. Potom jsem chvíli používal tel. Huawei, kdy rovněž vše O. K. Nyní jsem se vrátil k původnímu tel. Samsung, který jsem aktualizoval na A12 a zde nastal můj problém a to že Bolero nevidí jediný kontakt. Mohu volat vytočením čísla pokud jej znám. Přijmu i hovor, ale vidím pouze číslo. Zkoušel jsem restart Bolera a i odmazaní všech telefonů. Dokonce jsem udělal továrko na Samsungu a stále stejné. Dnes jsem připojil kolegovo Galaxy A52s s A12 a úplně stejný p…

• 23 odpovědí
    • 8,5tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem RYU,

Ahoj, v pátek jsem si dovezl scalu a teprve se rozkoukavám kde, co a jak. Zatím jsem si aktivoval na měsíc zdarma zkušební care connect, ale nemám ověřený ŘP, takže nemůžu vyzkoušet odemykání a zamykání přes apku. S tím mám dva dotazy: - Ověření je předpokládám v každém autorizovaném servisu, platí za to něco? - Jdou po ověření přes apku zavřít okna?

11. ahoj, mám ŠKODA DATA PLUG a funguje mi s aplikací CONNECT LITE. Ale nedaří se mi připojit díky tomuto adaptéru k jiné OBD2 aplikaci např. Car Scanner ( https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ovz.carscanner ) . Funguje někomu tento DATA PLUG i jako univerzální OBD2 adaptér přes bleutooth ?

12. Zahájeno uživatelem Jan R.,

https://www.skoda-storyboard.com/cs/inovace/konektivita/nova-generace-konektivity-poprve-na-scene/

13. Zahájeno uživatelem nedo,

Ahoj, dnes se mi podařilo dostat z originálního rádia Bolero stereo výstup v dobré kvalitě. V podstatě si ukradnete signál PŘEDNÍCH reproduktorů před koncovým zesilovačem. Signál se zesiluje a zeslabuje podle hlasitosti rádia. Aby nedošlo k poškození rádia a omezilo se rušení, je dobré před konektor Cinch umístit elektrolytický kondenzátor na každý kanál. Kondenzátory poté zakápněte například tavným lepidlem kvůli vibracím. Snažil jsem se zdokumentovat to co si myslím že je důležité. Zapojení ověřeno se zesilovačem Magnat 600W. Výhodou tohoto zapojení je, že se nedegraduje signál za koncovým zesilovačem, proudící do reproduktorů, jako při použití HI/LOW adaptérů. Ná…

• Líbí se mi
      • Díky
    • 39 odpovědí
    • 14,6tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem dac,

Ahojte, Dost mozna se to tu uz resilo, nicmene, ja jsem toto tema nenasel. Muj problem se tyka prenosu zvuku pri hovoru za pouziti jak CarPlay tak HFP. U CarPlay je jedno, jestli je telefon (iPhone 7) spojen pres bluetooth nebo kabel. Telefon je v poradku sparovany, muzu pustit hudbu jak pres bluetooth, tak pres CarPlay...nicmene, kdyz vytocim cislo a chci volat, tak je infotainment bez zvuku (muzu zesilovat/zeslabovat jak chci > bez efektu). Hovor se spoji, ale zvuk z repraku auta proste nevychazi. Muzete mi prosim nekdo poradit co s tim? Tovarni nastaveni Bolera jsem uz provedl > bez efektu. Aktualizace software auta jsem hledal, ale pise …

15. Zahájeno uživatelem o3-scala,

Ahojte, v návode k Amundsen je uvedená položka “webové rádio” ako možnosť výberu zdroja. V aute som však našiel ako zdroj len FM rádio, BT - ale nie web radio. Da sa webové radio nejako doplniť dodatočne? Odkódovať? ma to niekto aktívne?

16. Zahájeno uživatelem o3-scala,

Zdar, nevie niekto, kde sa da zohnat matna krycia folia na infotaiment Amundsen? a idealne aj na virtual kokpit? Je to neustale cele upatlane a pretoze ten bazmek sa neda ovladat bez dotykov, tak sa to neda udrzat ciste. Myslim, ze matna folia by mohla celkom pomoct.

• Líbí se mi
      • Pozitivní
    • 20 odpovědí
    • 7,6tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem Miho3,

Ahoj mam infotaiment Bolero lze k nemu dokoupit funkci vzadelenoho pristupu? Na connect eshop mi vyskakuje toto nemate s tim nejakou zkusenost?

18. Zahájeno uživatelem Endi26,

Kúpil som scalu vo výbave Style s rádiom Bolero. Vo výbave mám aj bezdrôtové pripojenie Apple CarPlay. Bez problémov sa telefón pripojí, ale v nepravidelných intervaloch sa vždy telefón asi na 10-30s odpojí od infotaimentu auta. Všimol som si, že sa to deje stále v podrobných úsekoch ciest (napr. Na určitom úseku diaľnice a pod.) Má niekto podobný problém? Mám hľadať chybu v aute, alebo v telefóne? Ďakujem.

19. Zahájeno uživatelem self,

Zdar, stala se mi taková nepříjemná věc cestou na dovolenou. Nejdřív jsem měl za to, že se mi přehřál mobil (Iphone xr) přece jenom už není nejnovější. Zkrátka, při zapnutém applecarplay a navigaci waze (google maps, cokoli), z ničeho nic se poloha v navigaci posunula o např. 200m mimo realnou polohu. Tzn. příklad jel jsem po rovné dálnici ale poloha kopírovala paralelně tuto trasu ale o 200 metrů bokem. Nešlo se na ní spoléhat. Dosavadní řešení bylo následující: mobil odpojen od bezdrátového nebo kabelového carplay a poloha v navigaci byla hned OK, jakmile jsem jí zobrazil skrze Bolero tak se hned posunula a ukazovala nesmysly. Zkoušel jsem pak různě restartova…

20. Zahájeno uživatelem keras,

Teď v těchhle vedrech se mi stalo, že se sám aktivoval pruch s hlasitostí. Jakoby jste točili levým kolečkem. Restart nepomohl. Pak jsem protočil pořádně hlasitost sem a tam a snad ok, nevím. Nějakej přechoďák na volume nebo co. Docela vopruz.

21. Zahájeno uživatelem o3-scala,

Pri naštartovaní sa na infotaimente vždy ukáže uvítacia obrazovka. Následne je zobrazená až kým neklepnem na ok. Zobrazuje sa bez ohľadu na úroveň nastavenia ochrany osobných údajov. Je to chyba alebo vlastnosť? Je možné to prípadne nejako vypnúť?

22. Zahájeno uživatelem keras,

Kluci nevíte zda by nepasovala tato ozvučnice z OIII? Nikde jsem zatím nenašel ozvučnici přímo do Skály ☹️ Vozím v kufru aktivního blaupunkta a zvuk je super. Vejškače to má vpředu i vzadu dost citlivé a zahrajou vys. frekvence moc hezky a ten sub tomu dává dost dobrý zvuk. Akorát mi vadí zmenšený kufr ☹️ Vlevo nad nadkolím je docela dost místa, tam by se sub vešel. Nechce se mi teď v zimě řezat a měřit překližka, třeba by tam šlo něco už hotového. Repro a zesík bych přendal z toho co mám. Jo, jen jsem našel do Skály sub do rezervy. Za osmičku 🤮🤮🤮 Poraďte 😉

23. Zahájeno uživatelem Dodi 15,

Jelikož se řešilo kde nemělo, tak založím nové téma, pořádek musí být.🥳 Základní info.

• Pozitivní
      • Líbí se mi
    • 20 odpovědí
    • 5,2tis zobrazení
  24. Zahájeno uživatelem petulko,

Ahojte mam SWING a dnes sa mi na obrazovke zobrazila hláška "Ochrana komponentov je aktívna". Počas tejto hlašky som nemohol zapnúť rádio a pripojiť mobil. Vypol som motor zapol a nič nepomohlo, až keď som reštartoval tablet tak hláška sa stratila. Čo to malo znamenať?

25. Zahájeno uživatelem bennoch69,

Dobrý den Chtěl bych se zeptat , jak se správně odpojuje mobil od infotainmentu. Pokud připojím mobil kabelem a používám navigaci z mobilu na obrazovku info tak je všechno v pořádku. Jen bych potřeboval poradit jak správně odpojit mobil od info. Pokud vypnu auto a jen odpojím mobil z kabelu , tak se mi mobil vždycky po odpojení dost zpomaluje a skoro nereaguje , musím ho vždycky restartovat. Můžete někdo poradit jak se správně odpojuje mobil od infotainmentu ?

• 5 odpovědí
    • 6tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.